Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5687815 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

passolig kalkmadan asıl çarşı grubu gelmiyeceğine göre konu anlamsız diyorum ve kapatıyorum konuyu  :biggrinking:
Ben onu da anlamıyorum sebebi nedir :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Ben onu da anlamıyorum sebebi nedir :alala:
uzun konu o açarsak @Necmi abi tepe kor hepimizi konu dışı yapmayalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

şu stad bitsin artık. Baksana hep beraber sıyırdık. Adam vinci şikayet ediyor :kop:

:kop: :kop: aman bişeyi şikayet etmeyelim böyle iyi bu şekilde sürsün sonra adamlar küsüp giderler yanarız valla :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

Güzel olmuş emeğine sağlık @Abdullah biraz karanlık geldi bana o kadar.

Çevrimdışı Abdullah

bence hiç bir eksiği yok  böyle kalması daha iyi (bence tabi.)
abi büyük değişiklikler değil @ZEKI abinin dediği gibi biraz catiyi indirsem daha iyi olacak gibi. Daha iyi olmzasa bu haliyle bırakırım :)

Çevrimdışı Abdullah

Güzel olmuş emeğine sağlık @Abdullah biraz karanlık geldi bana o kadar.
beyaz fon siyah çizgi yaparsak sorun olmaz sanırım abi :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi büyük değişiklikler değil @ZEKI abinin dediği gibi biraz catiyi indirsem daha iyi olacak gibi. Daha iyi olmzasa bu haliyle bırakırım :)
:ok:  :ok:

Çevrimdışı ERAY G

@Tahsin Ç. abi bende onu söyledim zaten çArşı yeni açığı kabul etmedi , Başkanda Kapalı ustu uygun yapacgım oraya geçin dedi , Yuksek ihtimal Kapalı üstte olacaklar , Bende oradan fikir yıruterek belki yeni açık ustede geçer bir kısmı diye duşundum :) Yeni açıkta çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda olacak zaten , Onlarda oldukça etkili ve Organize bi grup sıkıntı olmaz düşüncesindeyim...

Hakikaten Başkan oyle mi dedi ?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fotoğrafları siteye de yükleyelim iki taraftada bulunsun.Cidden daha zor oluyor böyle.

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hakikaten Başkan oyle mi dedi ?
Evet öyle dedi ve Kapaılı ustun kombine fiyatlarını Eski inonudeki kapalının kombinesiyle hemen hemen aynı fiyata getirdi :tabe:
İnonu Kapalı Kombşne : 1.800 tl
Vodafone Arena Kapalı ust : 2.000-2.200 tl
Vodafone arena kapalı alt ise 3.500 den başlyıp 4.500 doğru gidiyor
Zaten o açıklamada Kapalı alt Fiyatları biraz yüksek olacak orada değerini verenler olacak diyede eklemişti başkanımız Fikret Orman
@ERAY G
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 20:13:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

@Abdullah super isler cikartiyorsun zaten siz gencler bu foruma cok buyuk katkilariniz oluyor, fikirleriniz tasairmlariniz  enerjiniz harikasiniz. Bosuna genclere guvenmiyoruz.

Çevrimdışı ahmet türken

:kop: :kop: aman bişeyi şikayet etmeyelim böyle iyi bu şekilde sürsün sonra adamlar küsüp giderler yanarız valla :evillol:
aynen oyle @Efe .mevcutu koruyalim yeterli

Çevrimdışı ahmet türken

@Abdullah super isler cikartiyorsun zaten siz gencler bu foruma cok buyuk katkilariniz oluyor, fikirleriniz tasairmlariniz  enerjiniz harikasiniz. Bosuna genclere guvenmiyoruz.
hem gencler hemde besiktaslikar. Kaymakli ekmek kadayifi

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkür ederim abi güzel düşüncelerin için :)  ah bi' de bir işe yarasa bu çabamız  :ebebe: neyse hobi olarak yapmak da yeterince keyif veriyor  :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

umarım beğenirsiniz teşekkürler @Abdullah  :ok:

dusunce tasarım super ama hayata gecirilişte sıkıntı var :lol:  ben paint izlerini gorur gibi oldum :eyes
mesela direklerin arasından bi bakıs atan kartal:)) cok zor
kulelerin arasında biraz geliştirme iyileştirme yapılabilir onun dısında on numara fakat biz bosuna ugrasıyoruz bunu vodafone hayatta kabul etmez ama bizim sitenin bi yüzü olabilir bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı selçukaras

Evet öyle dedi ve Kapaılı ustun kombine fiyatlarını Eski inonudeki kapalının kombinesiyle hemen hemen aynı fiyata getirdi :tabe:
İnonu Kapalı Kombşne : 1.800 tl
Vodafone Arena Kapalı ust : 2.000-2.200 tl
Vodafone arena kapalı alt ise 3.500 den başlyıp 4.500 doğru gidiyor
Zaten o açıklamada Kapalı alt Fiyatları biraz yüksek olacak orada değerini verenler olacak diyede eklemişti başkanımız Fikret Orman
@ERAY G

Suvan hepsi kombine yalniz. O zaman hepsi degildi. Gencler parasi olmayanlar, bilet alabiliyordu. Simdi bilet satilmayacak. Ve satilsa bile pahali olacak. Bence eski kapalidan en azla 50 100 kisi alabilir eskiden orasi 6000 7000 kisilik bir tribundu. Onun icin mecbur yeni aciga gecerler. Bence onlarda bu konuyu tartisiyordur.

Zaten daha passo lig almadilar bildigim kadariyla. Protesto ediyorlardi.
Son durum ney. Almadilar daha kombine falan herhalde.

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kapalıdaki ruhun biteceğini sanmıyorum ben.Yeni açık antipati falan hikaye işler.Kapalı üst sağlam olsun altta olacak sosyete bile kimlik değiştirir  :)
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı ahmet türken

Konu disi yapmak zorundayim. Trtsporu acin .eurocup yolunda besiktasimiza tvden destek verelim. Cekismeli gidiyor. Bastir kartalim

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sizi bilmem de, ben kendi koltuğumda otururum. Benden önce gidip oturmuş biri varsada kaldırırım.

Çevrimdışı ZEKI

Birazdan @henry gale şov başlar.
hocam bizim makinalara cookies falan mi yukluyorsun korkmaya baslayacam  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Kapalıdaki ruhun biteceğini sanmıyorum ben.Yeni açık antipati falan hikaye işler.Kapalı üst sağlam olsun altta olacak sosyete bile kimlik değiştirir  :)
birşey sorucam twitterdaki iki direk arası adlı hesapla bir bağlantın varmi?  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Sizi bilmem de, ben kendi koltuğumda otururum. Benden önce gidip oturmuş biri varsada kaldırırım.
Benim de planlarım o yönde :D