Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656791 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu algi son 3 senede olusturulmaya calisiliyor.dikkat et medyaya rok ve ahmet cakar ikilisi bu algiyi olusturmayi kendilerine gorev edinmisler,Şansal zaten senelerfir buna ugrasiyor.son 10 yilda fener kac kez ilk 2 ye girdi?daha dogrusu kac kez giremedi?
Adamlar sürekli sampiyonluk potasında biz ise 3. Olup duruyoruz.bu da bu algiyi olusturmaya calisan kisilerin ekmeğine yag suruyor.
Ne 2-3 senesi mustafa denizli zamanında yusufla şampiyon oldugumuzda o algı vardı...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:18:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En basiti Fener 2 defa Trabzonla yarıştı şampiyon oldu tek kelime eden olmadı.

Biz Sivas ile yarışıp kazanınca bu şampiyonluk diğerleri kötü olduğu için dendi. Hem de bunu bizden çoğunluk kabul etti.

Sen kendi değerini aşağı çekersen üstüne basan çok olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Emre sadece sahada degil saha disinda da cok calisiyor masallah.
Haftaya basaksehir maci cok kolay olur fenere.

Walla iddia oynayacak olanlar haftaya bu mac icin dalağını böbreğini satıp bassin fb ye..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Onların konuşmasıyla yazmasıyla olacak iş değil ya. Sen 2 defa şampiyon olsan istersen sabaha kadar konuşsunlar.

2003'te 8 yıldır şampiyon olamamıştık bir olduk arkadan Beşiktaş modası başladı.

Sorun tamamen bizde. Bunda en büyük etken de tesisleşmenin gecikmesi.

Quaresmaları aldığımız sezonda o paraları oyunculara değil de stada yatırsak bile şuan çok farklı şeyler izliyor olurduk.

Çok geriden geliyoruz.

Fener devamlı ilk ikiye stadı yaptıktan sonra başladı. Gs de şimdi aynı. Biz de yakalayacağız ritim ama daha zaman alacak.
Tesislesme buyuk etken kabul ediyorum ama her sey demek degil.sahada oynanan futbol diye birsey var.bu sezon fenerin oynadigi futbol son 10 senede oynadogo en kotu futbol.ona ragmen bunlar ikinci oluyorsa burda hatayi kendimizde de aramamiz lazim.

Moskovadan 10. Olup kovulan adami getirdik 2 senedir actik ellerimizi duayla basari bekliyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:25:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Tesislesme buyuk etken kabul ediyorum ama her sey demek degil.sahada oynanan futbol diye birsey var.bu sezon fenerin oynadigi futbol son 10 senede oynadogo en kotu futbol.ona ragmen bunlar ikinci oluyorsa burda hatayi kendimizde de aramamiz lazim.

Moskovadan 10. Olup kovulan adami getirdik 2 senedir actik ellerimizi duayla basari bekliyoruz..

Sahada oynana futbolu da bütçe belirliyor ama işte. Atmosferi ayrı geliri ayrı stadın.

Adam Sow Emenike Kuyt Weboyu  22 milyon euroya aldı. Meireles Alper 20 milyon euro nerdeyse. Savunmada aynı.

Biz para ayıramıyoruz bu sefer 100 ile gidecek motordan tam 100 bekliyoruz 80 e düşünce 3. oluyoruz sıkıntı bu.

Yd dönemindeki kadro değişimini hatırla her sene 7 geldi 8 gitti resmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sahada oynana futbolu da bütçe belirliyor ama işte. Atmosferi ayrı geliri ayrı stadın.

Adam Sow Emenike Kuyt Weboyu  22 milyon euroya aldı. Meireles Alper 20 milyon euro nerdeyse. Savunmada aynı.

Biz para ayıramıyoruz bu sefer 100 ile gidecek motordan tam 100 bekliyoruz 80 e düşünce 3. oluyoruz sıkıntı bu.

Yd dönemindeki kadro değişimini hatırla her sene 7 geldi 8 gitti resmen.
Ben tesislesmeyi cok buyuk adim olarak goruyorum ama kesinlikle yeterli gormuyorum.sadece futbol olarak dusunme diger branslara da bak bizim takimlar artik kume dusmeye basladi fener avrupada kupalaf kaldiriyor.makas bu kadar açılmamali..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olamadığımız her sezon ara açılıyor.

Adamlar 4. yıldızı takıyor biz daha 3. yıldızı takamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Şampiyon olamadığımız her sezon ara açılıyor.

Adamlar 4. yıldızı takıyor biz daha 3. yıldızı takamıyoruz.
Sevinmek icin sevmedik (tamam vurma )

Çevrimdışı onder23

Şu tabloyu gördükçe kahroluyorum
Allah'ından bul bilic emi sarı kızlardan birini şampiyon yaptın

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

En basiti Fener 2 defa Trabzonla yarıştı şampiyon oldu tek kelime eden olmadı.

Biz Sivas ile yarışıp kazanınca bu şampiyonluk diğerleri kötü olduğu için dendi. Hem de bunu bizden çoğunluk kabul etti.

Sen kendi değerini aşağı çekersen üstüne basan çok olur.

bende asagı cekenlerdenim
ama dogrusu budur,, sivasla yarısırsam rakiplerin iddaası yoksa donen dolap olmaz bende rahatca alırım
ama yıllarca bahsedilmez cnk rakiplerinle yarısmıyorsun...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Ben bu zamana kadar takımı sevinmek için sevmedim artık sevinmek için sevicem biraz da. Bakalım belki bi değişiklik olur :biggrinking:
totem mi? :D

Çevrimdışı Anıl

Bu sene şampiyon olmak çok önemliydi ya. Bu sene şampiyon olsak hem dünyanın parasını kazanıcaktık hem Fb ve Gs yarıştayken şampiyon olmuş olucaktık hem de 14. kez şampiyonluğa ulaşmış olup Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkacaktık. Umarım bir mucize olur ve şampiyon oluruz. Çünkü bu seneki şampiyonluğun getirisi diğer tüm seneki şampiyonluklardan daha fazla olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:55:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene şampiyon olmak çok önemliydi ya. Bu sene şampiyon olsak hem dünyanın parasını kazanıcaktık hem Fb ve Gs yarıştayken şampiyon olmuş olucaktık hem de 14. kez şampiyonluğa ulaşmış olup Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkacaktık. Umarım bir mucize olur ve şampiyon oluruz. Çünkü bu seneki şampiyonluğun getirisi diğer tüm seneki şampiyonluklardan daha fazla olacak.

Bu sene sen güzel bir yeri kazan tek kazancımız o olsun ben razıyım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu sene sen güzel bir yeri kazan tek kazancımız o olsun ben razıyım :D
O da olmayacak gibi ya her yerden darbe üstüne darbe yiyorum :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 00:59:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Ulan :D

Bu hiç olmadı bak biraz da iyi haber istiyorum artık.  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olur olur hemen moral bozmaya gerek yok @anilt  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Ulan :D

Bu hiç olmadı bak biraz da iyi haber istiyorum artık.  :ebebe:
Olur olur hemen moral bozmaya gerek yok @anilt  :icool:
İlk sınav baya kötü geldi ya :o_o: Ama hiç kimse umudumu söküp alamaz :D Son 1 ay kaldı hayırlısı artık..

Çevrimdışı Tolga

İlk sınav baya kötü geldi ya :o_o: Ama hiç kimse umudumu söküp alamaz :D Son 1 ay kaldı hayırlısı artık..
Hadi bakalım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 01:07:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Bilic olma Şenol Güneş ol  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Kayseri Erciyesspor 0-1 İstanbul Başakşehir

Bursaspor 2-0 Gaziantepspor

Eskişehirspor 2-0 Trabzonspor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Fenerbahçe

Çevrimdışı Deniz

Fenerle gs baska lige transfer olursa sampiyon oluruz :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Nasıl bir mucize o?paranın dik gelme ihtimali bile daha fazladır :(

Bilic sağolsun...

Çevrimdışı Anıl

Nasıl bir mucize o?paranın dik gelme ihtimali bile daha fazladır :(

Bilic sağolsun...

Zaten o yüzden mucize :( Aslında GS'yi yenersek Fener Başakşehirle berabere kalırsa son hafta Fener Rizeye teşvik gönderir hem şikeyi fener yapmış olur hem biz şampiyon olmuş oluruz :halay:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Zaten o yüzden mucize :( Aslında GS'yi yenersek Fener Başakşehirle berabere kalırsa son hafta Fener Rizeye teşvik gönderir hem şikeyi fener yapmış olur hem biz şampiyon olmuş oluruz :halay:

Etiketler: