Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656797 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İkincilik de gitti
3 lafindan gicik almaya basladim artik.her sene 3. Luk..
Biz diyoruzya kim olursa olsun Beşiktaş zaten 3.lüğü garantidir diye.

Adamlar artık kim olursa olsun bizim ilk 2 garanti diyolar. Bunu diyebilmeyi başardılar malesef, başarttık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:04:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi şöyle bir durum var bakın hayal kuruyorum :D:D

Biz yarın ve haftaya kazanırsa muhtemelen Gs ile Fener eşit puana gelecek son hafta biz de 1 puan geride oluruz.

Bunlar birbirlerinin ayaklarını kaydıracağım diye teşviki yedirirler rakiplere biz aradan sıyrılırız  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

TEK TEK GELİN  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şampiyonluk şansımız varken şimdi haftaya gs'den puan alırsak fb için oynadınız diyecekler Beşiktaş'ın düştüğü hallere bak yazıklar olsun
Sene başından beri zerre top oynamayan bu karaktersizler bile ligi önümüzde bitirecek

Çevrimdışı Tolga

Biz yenersek zaten genel olarak söylemiyorum onu :)
Gs şu aşamadan sonra en kötü berabere kalır bizle hatta ben haftaya Başakşehir'in Fener'den puan alacağını düşünüyorum  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

LİG DE bize kapanan şampiyon yapmayan takımlar fener ve ğs açık futbol oynadılar...!
Ne diyelim TR ligi ŞİKE ligi...!

Çevrimdışı Tolga

Biz yarın ve haftaya kazanırsa muhtemelen Gs ile Fener eşit puana gelecek son hafta biz de 1 puan geride oluruz.

Bunlar birbirlerinin ayaklarını kaydıracağım diye teşviki yedirirler rakiplere biz aradan sıyrılırız  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

:photo:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Süleyman seba sezonu beşiktaşı şampiyon yapacaklar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:06:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Hangi Dünya gidip yaşayalım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:07:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ligi Kaybettikse Sinan Engin yüzünden ettik...!  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Asgari ücret de 5.000 olacak  :kop: :kop: :kop: :kop:
Adresi ver yolla beni elektrik su beleş mi  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Adamlar bizim feda senesinden itibaren olusturmayacalistiklari algiyi sonunda olusturdular.

İlk iki fb-gs üçüncü de Besiktas.

3 sene ust uste 3. Olduk. biktim artik sampiyon olamiyoruz bari en azindan ikinci falan olalim su takimd en azindan bir seylerin gelistigini görelim.
Ayni tas ayni hamam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:08:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Olacak göreceksiniz @sallapati kardeşim gel salla biraz şunlara  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

O değil de üzerinde Süleyman Seba yazan kupayı ya Melo ya da Emre kaldıracak o çok koyuyor bana...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:09:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar bizim feda senesinden itibaren olusturmayacalistiklari algiyi sonunda olusturdular.

İlk iki fb-gs üçüncü de Besiktas.

3 sene ust uste 3. Olduk. biktim artik sampiyon olamiyoruz bari en azindan ikinci falan olalim su takimd en azindan bir seylerin gelistigini görelim.
Ayni tas ayni hamam.

Ondan önce 2 sene ilk 3 e bile giremedik Deniz o zaman algı neydi  :biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İşin kötüsü eskiden şampiyon olamadığımız için aylarca kendime gelemezdim ama artık koymamaya başladı.

En tehlikelisi de bu maalesef.

Çevrimdışı Türkay

Ben bu zamana kadar takımı sevinmek için sevmedim artık sevinmek için sevicem biraz da. Bakalım belki bi değişiklik olur :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bakın her şeyi geçelim tamam mı çok basit bir konu.

Son 4 maç kala ilk 3 takım arasında 1 er puan fark varken normalde ne olması gerekir?

TÜM MAÇLAR AYNI SAATTE OYNANIR.

Şaibe arıyorsak oynanmasına gerek yok zaten program ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ondan önce 2 sene ilk 3 e bile giremedik Deniz o zaman algı neydi  :biggrinking: :biggrinking:
O zaman Medya Taraftarı değğildi @Çağrı

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya bakın her şeyi geçelim tamam mı çok basit bir konu.

Son 4 maç kala ilk 3 takım arasında 1 er puan fark varken normalde ne olması gerekir?

TÜM MAÇLAR AYNI SAATTE OYNANIR.

Şaibe arıyorsak oynanmasına gerek yok zaten program ortada.
Yani Şaibe orta da :) 2 hafat ğğs ve fener kaybedecek  BJK Kazanacak Şampiyon olacak

Çevrimdışı Deniz

Bu algi son 3 senede olusturulmaya calisiliyor.dikkat et medyaya rok ve ahmet cakar ikilisi bu algiyi olusturmayi kendilerine gorev edinmisler,Şansal zaten senelerfir buna ugrasiyor.son 10 yilda fener kac kez ilk 2 ye girdi?daha dogrusu kac kez giremedi?
Adamlar sürekli sampiyonluk potasında biz ise 3. Olup duruyoruz.bu da bu algiyi olusturmaya calisan kisilerin ekmeğine yag suruyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Ne pis bi lig bu arkadaş yaaa...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Emre sadece sahada degil saha disinda da cok calisiyor masallah.
Haftaya basaksehir maci cok kolay olur fenere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 22:17:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu algi son 3 senede olusturulmaya calisiliyor.dikkat et medyaya rok ve ahmet cakar ikilisi bu algiyi olusturmayi kendilerine gorev edinmisler,Şansal zaten senelerfir buna ugrasiyor.son 10 yilda fener kac kez ilk 2 ye girdi?daha dogrusu kac kez giremedi?
Adamlar sürekli sampiyonluk potasında biz ise 3. Olup duruyoruz.bu da bu algiyi olusturmaya calisan kisilerin ekmeğine yag suruyor.

Onların konuşmasıyla yazmasıyla olacak iş değil ya. Sen 2 defa şampiyon olsan istersen sabaha kadar konuşsunlar.

2003'te 8 yıldır şampiyon olamamıştık bir olduk arkadan Beşiktaş modası başladı.

Sorun tamamen bizde. Bunda en büyük etken de tesisleşmenin gecikmesi.

Quaresmaları aldığımız sezonda o paraları oyunculara değil de stada yatırsak bile şuan çok farklı şeyler izliyor olurduk.

Çok geriden geliyoruz.

Fener devamlı ilk ikiye stadı yaptıktan sonra başladı. Gs de şimdi aynı. Biz de yakalayacağız ritim ama daha zaman alacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: