Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 657954 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Hangi renkli bu hafta puan kaybeder dediysek biz kaybettik.
Bu bilic ile bu isler olmayacak. Bilic ile takimin boyu uzamaz. Lİverpool'u eleyecegim diye eskisehirde 3 puan kaybettik, takimi dinlendirecegim dedi. Ama butun kupa maclarina as kadro ile cikti. Dedigim gibi Besiktasimizin teknik direktorudur son 4 mac desteklerim, ama bundan sonra desteklemem

:claps::claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 21:53:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gs önemli değil Fenerin puan kaybını bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hakem muslera'ya sarı kart gösterek derbiyi de garanti altına almış oldu.Gelecek hafta görse bizim maçta yedek kalacaktı.

Umarım haftaya sinanın hatalarından puan çıkarmayı becerebilir gençler.En azından bizim maça puan kaybıyla girmiş olurlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Off offf neler olacak kim bilir. Yine sonumuz hayallere kalmasın be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 21:56:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakem muslera'ya sarı kart gösterek derbiyi de garanti altına almış oldu.Gelecek hafta görse bizim maçta yedek kalacaktı.

Umarım haftaya sinanın hatalarından puan çıkarmayı becerebilir gençler.En azından bizim maça puan kaybıyla girmiş olurlar

Farketmez ki aksine kazansın.

Puan kaybı diri çıkmasını sağlar. Her ihtimalde yenmek zorundayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fener'n puan kaybedeceğini artık düşünmüyorum.

Onlar da kalan 4 maçı kazanıp derbide Gs'nin puan kaybetmesini bekleyecekler bu yüzden bu saatten sonra puan kaybı beklemiyorum.

Derbiyi kazanıp Fb'yi şampiyon da yapabiliriz böyle bir ihtimalde var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in kaybetmesi lazım da kaybeder mi ? Şüpheliyim adamlar kötü oynuyorlar yeniyorlar. Biz Gaziantep maçının ikinci yarında köpek gibi bastırdık ki benim Bilic geldiğinden beri gördüğüm en baskılı oyun diyebilirim yine de yenemedik. Bizimkiler stres yapıyor bitiremiyor pozisyonları.

Çevrimdışı Tolga

Fener'in kaybetmesi lazım da kaybeder mi ? Şüpheliyim adamlar kötü oynuyorlar yeniyorlar. Biz Gaziantep maçının ikinci yarında köpek gibi bastırdık ki benim Bilic geldiğinden beri gördüğüm en baskılı oyun diyebilirim yine de yenemedik. Bizimkiler stres yapıyor bitiremiyor pozisyonları.
Zaten benim umudumu bitiren de bu oldu.

Biz herşeyi yaptık Antep maçında top bir türlü kaleye girmedi ama Gs ve Fb doğru düzgün baskı bile kurmadan maçlarını haftalardır kazanıyorlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Galatasarayın son 5 maçta kalesinde gol görmemesi ve Muslera nın insan üstü çabası benim umutlarımı azaltmaya başladı. Fener takılmazsa şampiyon olacak bundan sonra bize biraz da şans gerekiyor.

Çevrimdışı cisse557

Abdürrahim Albayrak: Bizim için en zor maç buydu

Abi çıldırmamak elde değil. Kaldığım aparttaki Gs'lilerin tümü Mersin maçını bizim maçtan daha zor görüyorlardı. Tüm Fb'liler ve Gs'liler arenada her türlü yenileceksiniz diyorlar. Delirmemek elde değil. Ben nasıl kızmayayım şimdi Bilic'e? 2 senedir derbilerde takımı mahkum oynattı şimdi herkes bizi çantada keklik görüyor. İnşallah arenada yeneriz de şunları hafife almanın cezasını öder, madara olmak neymiş görürler

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abi çıldırmamak elde değil. Kaldığım aparttaki Gs'lilerin tümü Mersin maçını bizim maçtan daha zor görüyorlardı. Tüm Fb'liler ve Gs'liler arenada her türlü yenileceksiniz diyorlar. Delirmemek elde değil. Ben nasıl kızmayayım şimdi Bilic'e? 2 senedir derbilerde takımı mahkum oynattı şimdi herkes bizi çantada keklik görüyor. İnşallah arenada yeneriz de şunları hafife almanın cezasını öder, madara olmak neymiş görürler

Kazanırsak Bilic e rağmen kazanıcaz zaten o maçı. Şu derbilerde Allah ne verdiyse oynatıp golden sonra 11 kişi savunma yaptırmasa zaten oyun olarak hepsinde rakipten iyiydik. Galatasaray top oynamıyor sadece defans yapmayı biliyor ama biz her türlü dengelerini bozacağız inşallah

Çevrimdışı ZEKI

Boyle konusmalari guzel, bizi hafife alirlar bizde hırslaniriz. Ama Bilic efendi gene sacma sapan bir kadro, ezbere bir kadro ile el freni olur.

Çevrimdışı Tolga

Hiç kızmanın manası yok adamlar kendilerince haklılar.

Son 9 Gs derbisinde galibiyetimiz yok gidip Arena'da kazanmamız yine kolay değil belki bir beraberlik çıkartabiliriz.

Benim öngörüm derbiye kadar biz puan kaybetmeyiz Gs de bir maçta berabere kalır öyle çıkarız derbiye diye düşünüyordum ama tam tersi olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli'nin bu dönemde sakatlanması çok kötü oldu ben size söyleyim...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Velinin ne alakasi var. Bilic efendi yanlis oyuncu secimleri ile bizi mahvediyor. Olcayi cikartiyor, Mustafayi aliyor. Alsana Kerimi adma eksiltiyor bindiriyor. Forvet alacaksan Cenki al. Tolgayi cikartiyorsun.. Hangi birini sayayim ki...Gokhan Tore kac haftadir yok...
Sonra  elimizle sampiyonlugu veriyoruz. GS yi yenecekmisiz. İnsallah yeneriz.

Çevrimdışı ZEKI

Ligler bitsinde su Bilici bir gonderelim. Herkesin etegindeki taslar dokulecek duymadigimiz bir cok seyi duyacagiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Velinin ne alakasi var. Bilic efendi yanlis oyuncu secimleri ile bizi mahvediyor. Olcayi cikartiyor, Mustafayi aliyor. Alsana Kerimi adma eksiltiyor bindiriyor. Forvet alacaksan Cenki al. Tolgayi cikartiyorsun.. Hangi birini sayayim ki...Gokhan Tore kac haftadir yok...
Sonra  elimizle sampiyonlugu veriyoruz. GS yi yenecekmisiz. İnsallah yeneriz.
Abi onlar diğer etkenler. Bence Tolgay'ın yanında Veli olmalı. Çok yumuşak kalıyor o bölge.

Antepten o golü yemezdik ve daha az pozisyon verirdik bence Veli olsaydı. Çünkü o bölgede topu alanı döndürmüyor.

Çevrimdışı eski inönü

en son Fb ve Gs'nin ikisinin beraber bu kadar şanslı oldugu bir sezon hatırlamıyorum. Bir takım vasat oynayarak bu kadar fazla puan nasıl toplar ya inanılır gibi degil.

Çevrimdışı Tolga

en son Fb ve Gs'nin ikisinin beraber bu kadar şanslı oldugu bir sezon hatırlamıyorum. Bir takım vasat oynayarak bu kadar fazla puan nasıl toplar ya inanılır gibi degil.
Ligin kalitesi çok düşük sezon başından beri bunu söylüyorum biraz motivasyon biraz tempo bir kaç tane de kaliteli ayağın varsa fark yaratıyorsun bu ligde.

Bizim içinde aslında böyle söylenebilir çoğu maçı biz de kötüyken kazandık ama Fb ve Gs'nin kötü oynayarak kazandığı maç sayısı bizden çok daha fazla tabi.

Saha dışı faktörlere hiç girmiyorum zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oooo (Küfür Yasak) baya baya havaya girmiş :)

Çevrimdışı Yakup

Şampiyon olamazsak bile her sene fb'yi yenerek bir anı bırakıyorduk lige. Anı t-shirt'leri falan iyi oluyordu ama bu sene olmadı. Hani gs'yi yeneriz bir anımız olur demek istiyorum ama ne yazık ki bilic efendiye bu konuda güvenemiyorum. Birde anı olarak liverpool maçımızın olması da ve bunun sıkça dile getirilmesi de bu maça olan inancımı kırıyor. Umarım ben yanılırım ama bilic'le ilgili fikrim asla ve asla değişmez.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı serdart

gs ve fb puna kaybetmeyecek arkadaşlar. ümitlenmeyin. ha olursa tersi olursa ne ala. en iyi ihtimalle gs yi arena da yenip 2. olarak şampiyonlar ligine gitmek. bu şu demek de olur aynı zamanda. gs 3. olursa bi cacık olmaz. snieder i satmak mecburiyetindeler, muslerayı satacaklar. melo yaşlandı...

yönetimi belirsiz v.s.

ilk 2de bitirmeliyiz.

Çevrimdışı ozan062

velinin maası arttı hemencecik sakatlandı
cok manidar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Abi onlar diğer etkenler. Bence Tolgay'ın yanında Veli olmalı. Çok yumuşak kalıyor o bölge.

Antepten o golü yemezdik ve daha az pozisyon verirdik bence Veli olsaydı. Çünkü o bölgede topu alanı döndürmüyor.

fakat buldugumuz pozisyonlarıda bulamazdık onuda hesaba katmak lazım

Çevrimdışı ozan062

cok kızılan gs hiçbir ceza almadan heleki fener hiçbir uyarı almadan uefadan gecmis durumda
hiç anlamıyorum nasıl olabiliyor bu

Etiketler: