Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 657871 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Valla şampiyonluk maçı Arenaya kalırsa Beşiktaş, isminin ağırlığını koyacak ortaya. Aynı şekilde Gs de. Tam anlamıyla Kartal ve Aslan'ın mücadelesi olacak motivasyon falan herşeye karşı mücadele etmeli takım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

ulan hep biz mi yiyeceğiz bir kerede bunlar yesin golü son dakikada

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Motivasyon söz konusu..Şurda puan kaybederlerse strese girerler

Motivasyonları ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da o kadar büyük olur 33. haftada yendiğimizde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerde yener Mersini lig bitti diyebilirim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Şu nakulma dışında mücadele eden yok

Çevrimiçi Samet Ç

Şu nakulma dışında mücadele eden yok
aynen öyle ilk yarıyı izlemedim golden sonra ama ikinci yarı için aynı şeyi bende söyleyebilirim.

Çevrimdışı ZEKI

Gecmis olsun artik gs yi yneip fenerin puan kaybetmesini bekleyecegiz tabi sanki biz de butun maclairmizi kazanmak zorundayiz.
Bu isin Bilic ile olmayacagi cok bariz belliydi. Ezbere takim kuran bir teknik direktor ile buraya kadar ancak bu kadar. Son 4 mac destekleirm ama asla ve asla Vodafone arenada Bilici gormek istemem.

Arenada'ki maça iddasız çıksak bile o futbolcular mücadele edecek,etmeli!

Çevrimdışı Tolga

Antep'i yenemeyerek işimizi mucizelere bıraktık geçmiş olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Boşuna demiyorum işini kendin bitireceksin tantuniye sucuğa belediye takımına teşvikçi cavcava bırakmayacaksın bırakırsan böyle olur.

Çevrimdışı Yusuf

Bugün de gördük ki Galatasaray şansıyla ve kalecileriyle buralara kadar geldi. Arena'da kendi oyunumuzu oynarsak o günkü form durumumuza göre rahatlıkla kazanabiliriz maçı. Yeter ki futbolcular da bizim kadar istesin.

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün de gördük ki Galatasaray şansıyla ve kalecileriyle buralara kadar geldi. Arena'da kendi oyunumuzu oynarsak o günkü form durumumuza göre rahatlıkla kazanabiliriz maçı. Yeter ki futbolcular da bizim kadar istesin.
Tamam da fener kaybetmez daha puan şampiyonluk falan hayala %5 bile değil şansımız bu kadar net gelecek sezon yapılanmaya devam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hiçbirşey yapmadan, çirkeflikle, musleranın kurtarışları, sneijderin heryerden saçma sapan şutları, emek hırsızının şansıyla alıyolar puanları.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf

Antep'i yenemeyerek işimizi mucizelere bıraktık geçmiş olsun :)

Mucize gözüyle bakmayalım lütfen şampiyonluğa. Çok güvensiziz taraftar olarak. Bizim yerimizde Galatasaraylılar olsaydı eminim İnönü'de Beşiktaş'ı yenip şampiyon olacağız derlerdi,biz ise olaya mucize gözüyle bakıyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Haftaya Muslera yok artık El Kabir'den bekleyeceğiz birşeyler :D

Çevrimdışı Türkay

Hiçbirşey yapmadan, çirkeflikle, musleranın kurtarışları, sneijderin heryerden saçma sapan şutları, emek hırsızının şansıyla alıyolar puanları.

:steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz bu gsye biraz zor gol atarız. %200 oynamamız lazım

Çevrimdışı talha

Lan şu adamı Niye kimse almıyor arkadaş. Adam başlı başına bela. Valla bu sene GS şampiyon olursa versinler kupayı Muslera'ya. Kendileri haketmiyor adam tek başına hakediyor resmen. :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz bu gsye biraz zor gol atarız. %200 oynamamız lazım
Gol atarsak yeneriz de atamayız derbilerde golü yok takımın. Nereden baksak batmış bir durumdayız gerçekçi olmak gerekirse.

Çevrimdışı Tolga

Mucize gözüyle bakmayalım lütfen şampiyonluğa. Çok güvensiziz taraftar olarak. Bizim yerimizde Galatasaraylılar olsaydı eminim İnönü'de Beşiktaş'ı yenip şampiyon olacağız derlerdi,biz ise olaya mucize gözüyle bakıyoruz.
Gs'yi yenmemiz yetmiyor ki bu saatten sonra Fb'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı ozan062

Muslera maç kurtarmayı artık bıraktı takımı şampiyon yapacak neredeyse

iki kez yaptı zaten bu senede 3cünü yapıcak gibi gorunuyor
artık 3 maçları kaldı bana sorarsanız en koolay macları biziz
inanın boyle altın tepsileri bunlara sunmaktan bıktım artık hele bunu bilic yaptıgı için
ayrı sinir oluyorum
karsıdaki hocalar vasıfsız herifler ama işte onlar alıyor goturuyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Torku Konyaspor 1-0 Gençlerbirliği

İstanbul Başakşehir 2-1 Sivasspor

Karabükspor 2-2 Eskişehirspor

Kasımpaşa 2-3 Balıkesirspor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Galatasaray

Çevrimdışı ZEKI

iki kez yaptı zaten bu senede 3cünü yapıcak gibi gorunuyor
artık 3 maçları kaldı bana sorarsanız en koolay macları biziz
inanın boyle altın tepsileri bunlara sunmaktan bıktım artık hele bunu bilic yaptıgı için
ayrı sinir oluyorum
karsıdaki hocalar vasıfsız herifler ama işte onlar alıyor goturuyor
Hangi renkli bu hafta puan kaybeder dediysek biz kaybettik.
Bu bilic ile bu isler olmayacak. Bilic ile takimin boyu uzamaz. Lİverpool'u eleyecegim diye eskisehirde 3 puan kaybettik, takimi dinlendirecegim dedi. Ama butun kupa maclarina as kadro ile cikti. Dedigim gibi Besiktasimizin teknik direktorudur son 4 mac desteklerim, ama bundan sonra desteklemem

Etiketler: