Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658499 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Muslera maç kurtarmayı artık bıraktı takımı şampiyon yapacak neredeyse
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlki neyse de yerden zıplayıp 2. çıkardığı muazzam :claps::claps:
Gavur tohumu işte kardeşim adamlardan çıkıyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Gavur tohumu işte kardeşim adamlardan çıkıyor :evillol:
Abartmıyorum Muslera bizim kalecimiz olsa şuan da en yakın rakibe 7-8 puan fark yapmıştık..

Çevrimdışı Deniz

Bu kaleci ne boyle arkadas adam yemiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gs sampiyon olursa kupayi musleraya versinler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Aslında maç resmen sezonun özeti, Gs rezil bir takım rezil bir savunmaları var. Ama kalecileri şampiyon yapıcak :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abartmıyorum Muslera bizim kalecimiz olsa şuan da en yakın rakibe 7-8 puan fark yapmıştık..
Ulan vasat bi kaleci olsa düşünemiyorum şu renklilerin halini..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

İlk yari boyle biterse mac zora girer

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında maç resmen sezonun özeti, Gs rezil bir takım rezil bir savunmaları var. Ama kalecileri şampiyon yapıcak :tabe:
Savunmaları bizden iyi bence :)

Çevrimdışı Kadir G.

Muslera nasıl bir şeydir böyle.

Çevrimdışı Tolga

Büyük kaleciye sahip olmanın faydaları bunlar.

Muslera tek başına takım valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Selcuk sari gormedi hayret ya hayret daha ne yapacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Selcuk sari gormedi hayret ya hayret daha ne yapacak.
Veli atiba tolgay yapsın bakim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Palabıyık iyi hakem o kadar belirleyici bi hatası olucanı sanmam. Hatta 33. haftaya istediğim hakemdir kendisi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Maç böyle gitsin 85'te Mersin yapıştırsın.Şimdi atarlarsa hakem tamamen Gs'ye gol attırma odaklı yönetecek maçı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

" Ali Ece (36. DK): Ben böyle bir kurtarış, refleks görmedim. Galatasaray tarihinin en iyi kalecisi Muslera, Simovic hayranıydım, aynı şekilde Taffarel de çok iyi bir kaleciydi. Kongre tartışmaları var ya Galatasaray'da, Ünal Aysal'ın yerinde olsam derim ki kongrede, "Kardeş benden önce Galatasaray'ın kalecisi Zapata'ydı, ben Muslera'yı transfer ettim." Öyle böyle değil Muslera. "

Ali Ece haklı valla o da hayran bizim gibi :D

Çevrimdışı Raul01

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 20:42:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Muslera elin kırılsın lan.

Valla söylettin bunu bana. İnsafsızlık bu. Bu kadar da olmaz.

Helal olsun sana. Taşıdığın forma seni haketmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Muslera çok daha büyük kulüplerde oynamayı hakediyor da neden hiç teklif gelmiyor anlamıyorum doğrusu.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İyi bir vuruş değil.Oradan golü yapamıyorsan sorun kalecinin kalitesinde değil vuran oyuncudadır.

Muslera iyi yer kapmış iyi çıkarmış ama oradan kaçırmayacaksın karşındaki kaleci istediği kadar iyi olsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Muslera çok daha büyük kulüplerde oynamayı hakediyor da neden hiç teklif gelmiyor anlamıyorum doğrusu.
Bu açgözlüler ayda yılda bir satacakları adam bulmuşlar yüksek fiyat istiyolardır :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2015, 20:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi bir vuruş değil.Oradan golü yapamıyorsan sorun kalecinin kalitesinde değil vuran oyuncudadır.

Muslera iyi yer kapmış iyi çıkarmış ama oradan kaçırmayacaksın karşındaki kaleci istediği kadar iyi olsun

Bu topu Dünya üzerinde çıkarabilecek kaleci sayısı bir elin parmağını geçmez emin olabilirsin.

Bu kadar uzun olup bu kadar çevik bir kaleci olmak çok zor.

Hastanede fiziğine hayran kalmıştım omuz kale gibi ama vücut aşırı fit ve ince çok iyi bakıyor kendine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: