Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 661150 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 21:47:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fernandap markajda kaldığında tüm yapabildiği bu kadar işte. Yok sahada.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fernandap markajda kaldığında tüm yapabildiği bu kadar işte. Yok sahada.

Şimdi ben diyecektim karşısında biraz sert bir savunmacı oldu mu ve iyi markaj yaptı mı tamamen etkisiz hale geliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Fenerin oyunu cok sinir bozucu.cok az mucadeleykle ,kisa paslarla oyunu tutuyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bakambu bilinçli yapiyor ben eminim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 22:01:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet buldum doğru başlığı buradan devam 13 hasta aldım bugün ondan oluyor bunlar  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 22:03:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener eşittir duran top.

Bu yani. Savunma ve duran top. Stokebahçe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fenerde alper ve diego her ikili mucadelede yerde.bu kadar da olmaz her mac boyle bu adamlar.ve hakemler de hep kaniyor.

Çevrimdışı Tolga

Evet buldum doğru başlığı buradan devam 13 hasta aldım bugün ondan oluyor bunlar  :kop: :kop: :kop:
:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 22:07:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Patlayıcı kuvveti de çok iyi seviyede
İ.Altınsay, Ferhat Kiraz'la birlikte Şener'i aldırmak istemişti ama maalesef olmadı işte.

Çevrimdışı Deniz

Ozan lost filminde basrol alir herhalde.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Son pozisyonda ara pasını kim attı çok güzel bir ara pasıydı :)

Çevrimdışı Deniz

Sowla caneri de soktu ismaik cok cakal.ilk mactan isi bitirmek istiyor

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ZEKI

İ.Altınsay, Ferhat Kiraz'la birlikte Şener'i aldırmak istemişti ama maalesef olmadı işte.
Piyasadaki ne kadar gelecek vaat eden futbolcu avrsada hepsi İ altinsayda  sehir efsanesi gibi oldu artik.
Hangi oyuncunun ismi gecse i altinsay onunla ilgilenmisti deniyor

Çevrimdışı Tolga

Piyasadaki ne kadar gelecek vaat eden futbolcu avrsada hepsi İ altinsayda  sehir efsanesi gibi oldu artik.
Hangi oyuncunun ismi gecse i altinsay onunla ilgilenmisti deniyor
Ama o dönemde bu isimleri önerdiğini kendi söylemişti yönetimden istifa ettikten sonra.

Çevrimdışı Deniz

Fernandao 1 metreden bunu atamiyor ve bu herife Ba dan iyi diyenler vardi :)

Çevrimdışı Anıl

Fernandao 1 metreden bunu atamiyor ve bu herife Ba dan iyi diyenler vardi :)
Tam ben yazıcaktım :)

Çevrimdışı ZEKI

Ba da ikinci yari inanilmaz bir dusus var. TS macinda yedek bile oynatilabilir. Zaten defansta opare, sivok pedro motta varken 5. yabanciyi Ba mi oynatirsin Attiba mi ?

Çevrimdışı Deniz

Ba da ikinci yari inanilmaz bir dusus var. TS macinda yedek bile oynatilabilir. Zaten defansta opare, sivok pedro motta varken 5. yabanciyi Ba mi oynatirsin Attiba mi ?
Sosa da var abi..

Çevrimdışı ZEKI

Sosa da var abi..
O zmaan ismail oynasin  :biggrinking:
Unuttum ben Sosa'yi iyimi :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: