Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 660338 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Gs ve Fb'nin kupa maçları var dedik ikisi de hiç yorulmadan kazandılar bu iyi olmadı. 

Tabi düşündüğüm gibi Fb-Gs finali olacak öyle gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

G.Saray'in birkac mevkide zaaflari olmasina ragmen gercekten iyi Top oynuyorlar. en azindan Biz ve Fener ile karsilastirdigimiz zaman. Hic de fena oynamayan Sivasa karsi Maci rahatca cevirdiler ve fark attilar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:53:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
G.Saray'in birkac mevkide zaaflari olmasina ragmen gercekten iyi Top oynuyorlar. en azindan Biz ve Fener ile karsilastirdigimiz zaman. Hic de fena oynamayan Sivasa karsi Maci rahatca cevirdiler ve fark attilar.

Deplasmanda oynayamıyorlar. Stad atmosferi çok etkiliyor + Sneijder
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Deplasmanda oynayamıyorlar. Stad atmosferi çok etkiliyor + Sneijder

Savunmanin Göbekleri ve Sol Bek. En büyük zaaflari orda.

umarim dedigin gibi kalan Deplasmanlarda oynayamazlar ancak Puanlara bakarsak Deplasmanda da baya iyiler.

Selcuk, Melo, Hamit, Emre Colak, Sabri bunlar da üst seviyede oynuyorlar.

umarim Burak Formunu yakalamaz.

Bugunku macida izledikten sonra turk futbolunda hakemler degismedikce bence ilerleme veya basari anliktir tesaduftur.sergenin aciklamalarina aynen katiliyorum.formalarin rengi farkli olsaydi kazanan yine ayni olurdu.faullere bakiyorum bence yuzde 90 sini verilmez.ama aynisini gsli yapsa devam.penaltinin aynisini verebilir misin aleyhine ya da 2 tane ayni penalti...

Çevrimdışı Deniz

Bugunku macida izledikten sonra turk futbolunda hakemler degismedikce bence ilerleme veya basari anliktir tesaduftur.sergenin aciklamalarina aynen katiliyorum.formalarin rengi farkli olsaydi kazanan yine ayni olurdu.faullere bakiyorum bence yuzde 90 sini verilmez.ama aynisini gsli yapsa devam.penaltinin aynisini verebilir misin aleyhine ya da 2 tane ayni penalti...
Aynen oyle maalesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

aziz arazi için fena sinirlenmiş bakana falan herkese giydirdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BlackEagle1989

yeni sampiyonluk kupayi goren var mi ben hic begenmedim olmamis.. bi sampiyon olucaz kupayi degistirmisler ahh yildirim ahh yildirim..  :boxin:

Çevrimdışı adnan

yeni sampiyonluk kupayi goren var mi ben hic begenmedim olmamis.. bi sampiyon olucaz kupayi degistirmisler ahh yildirim ahh yildirim..  :boxin:
cok kötü olmuş bende begenmedim acayip bi şekli şemali var daha sadece estetik bişey olabilirdi.
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Tolga

29. Hafta'nın Maçları

Cumartesi

13.30  İstanbul Başakşehir - Eskişehirspor

16.00  Mersin İdmanyurdu - Torku Konyaspor

19.00  Karabükspor - Çaykur Rizespor

19.00  Fenerbahçe - Balıkesirspor

Pazar

13.00  Kasımpaşa - Bursaspor

16.00  Gaziantepspor - Gençlerbirliği

19.00  Trabzonspor - BEŞİKTAŞ

Pazartesi

20.00  Akhisar Belediyespor - Galatasaray

20.00  Kayseri Erciyesspor - Sivasspor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 18:11:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Kazım ilk olarak "Feyenoord bonservis ödemedi. Bursa asla para alamayacak" derken, ardından "Bu sezon Bursaspor tarafından ödenen maaşlarla Feyenoord'da iyi bir sezon oldu" diye yazdı.

Colin Kazım son olarak, alaycı bir biçimde, "Ve şimdi Fernandao serbest kalacak. Hahahah bravo Recep"

Oyuncu önce karakterli olacka attığı tweetlere bak terbiyesiz herif.

Sen Bursa'da milli maça çıkarsan olacakları düşün şimdi. Bu kadar beyin yoksunu bunu bile düşünemiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kazım ilk olarak "Feyenoord bonservis ödemedi. Bursa asla para alamayacak" derken, ardından "Bu sezon Bursaspor tarafından ödenen maaşlarla Feyenoord'da iyi bir sezon oldu" diye yazdı.

Colin Kazım son olarak, alaycı bir biçimde, "Ve şimdi Fernandao serbest kalacak. Hahahah bravo Recep"

Oyuncu önce karakterli olacka attığı tweetlere bak terbiyesiz herif.

Sen Bursa'da milli maça çıkarsan olacakları düşün şimdi. Bu kadar beyin yoksunu bunu bile düşünemiyor.
milli takımı hiçbir zaman hak etmedi.3. sınıf futbolcu.kafası çalışmayan birisi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 17:50:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Günün Maçları

İstanbul Başakşehir 1-1 Eskişehirspor

Mersin İdmanyurdu 3-1 Torku Konyaspor

Şu mersin umarım örnek olarak seneye takımlara.

Mersin'i rol model alırsa yeni çıkanlar ligin orjinini değiştirmiş olacak Rıza Çalımbay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu mersin umarım örnek olarak seneye takımlara.

Mersin'i rol model alırsa yeni çıkanlar ligin orjinini değiştirmiş olacak Rıza Çalımbay.
Haklısın bu sezon göze hoş gelen bir futbol oynayarak bu noktaya geldiler :)

Mersin'in kazanması iyi oldu bu arada UEFA şansı arttı.

Fb ve Gs maçlarına daha motive çıkıp daha fazla asılacaklardır :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 18:12:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Balıkesir sürpriz yapar mı  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir sürpriz yapar mı  :icool:
Balıkesir erken gol bulup öne geçecek gibi geliyor bana ama ondan sonra da maç farka gider diye düşünüyorum :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 18:14:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Balıkesir erken gol bulup öne geçecek gibi geliyor bana ama ondan sonra da maç farka gider diye düşünüyorum :icool:

Bize  yaptıklarını yapsalar ya  :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Fb'de 10 oyuncu sınırdaymış :)

Çevrimdışı Tolga

Bize  yaptıklarını yapsalar ya  :uyucam:
Bize birşey yapmadılar ki biz kendi kendimize berabere bitirdik maçı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2015, 18:16:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize birşey yapmadılar ki biz kendi kendimize berabere bitirdik maçı :)

:iohmygod:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ZEKI

Etiketler: