Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663693 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

75 puan şampiyon yapar bereberligin biri gs macinda
Aynen öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 21:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yok ya yanlış yazmışım 75 yazdım sandım düzelttim sonra  :)

Ben de ben mi yanlış okudum dedim :D

Galatasaray Akhisar'a da puan kaybedecek Rize'ye de rahat olun  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de ben mi yanlış okudum dedim :D

Galatasaray Akhisar'a da puan kaybedecek Rize'ye de rahat olun  :icool:
5 galibiyet 2 beraberlik iyidir :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 21:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs maçı dışında Ts de dahil yenileceğimiz maç bence yok :icool:

Tolga biz gider Trabzon'u yener Akhisar'a yeniliriz bak söylemedi deme  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Derbilerde yenilmeseydik Puan durumu :

Beşiktaş 61
Galatasaray 56
Fenerbahçe 52
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tolga biz gider Trabzon'u yener Akhisar'a yeniliriz bak söylemedi deme  :biggrinking:
Akhisar kafa olarak rahatladı artık Gekas'da oynamıyor galiba normal şartlarda Gs maçı dışında yenilgi alabileceğimizi sanmıyorum :icool:

Çevrimdışı Deniz

Derbilerde Sadece yenilmeyip berabere bile kalsaydık şu an ligi koparmıştık  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Derbilerde yenilmeseydik Puan durumu :

Beşiktaş 61
Galatasaray 56
Fenerbahçe 52

Yenilmeseydik zaten bu iş bitmişti.

Şampiyon olamazsak derbilerdeki kötü performansımızdan dolayı olamayacağız. :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 21:58:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Derbilerde Sadece yenilmeyip berabere bile kalsaydık şu an ligi koparmıştık  :bandit:

Öyle olsaydı gider bu sefer abuk subuk takımlara puan kaybederdik rahatlıktan tanımıyor musun takımını  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu arada 3 takım içinde fixtürü en güzel olan gs.Ligin tam ortasında olan ve hiçbir iddiası olmayan 3 takımla üst üste maç yapacak.Bu kadar şans olmaz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Umutlanamıyorum çünkü takımımın saçma sapan puan kayıpları yapacağını biliyorum :steamed: :steamed: :akuma:

Çevrimdışı GÖRKEM

Trabzon deplasmani Istanbul disi acik ara en zor deplasmandir. Galatasarayi kimse daha bu kadar zorlayamaz. fazla Puan kaybetmezler.

Sampiyonluk icin Galatasarayla birlikte 5 Mac kazanip 2 defa berabere kalacagiz. yalniz Fener cok Puan kaybetmezse bu da yeterli olmaz.

Galatasarayla berabere kalirsak diger maclarin hepsini kazanmaya mecbur kalabiliriz.

büyük ihtimalle Sampiyon oluruz diyecegim Puan sayisi 77.

Çevrimiçi Necmi

Sürpriz  :biggrinking:
gs yi yenip şampiyonluğumuzu ilan edelim sonrada seni kırmamak için gençlerbirliğine yenilelim :bandit: @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

Bu arada 3 takım içinde fixtürü en güzel olan gs.Ligin tam ortasında olan ve hiçbir iddiası olmayan 3 takımla üst üste maç yapacak.Bu kadar şans olmaz
iyide biz gs yi takip ediyoruz :alala: onların rahatsa bizimde rahat :D @Deniz

Çevrimdışı Deniz

iyide biz gs yi takip ediyoruz :alala: onların rahatsa bizimde rahat :D @Deniz
Öyle de abi bizim maçlar daha kritik oluyor onlarınkine nazaran.Mesela karabük bu hafta kazanamasaydı havlu atacaktı ama şanssızlığımıza adamlar kazandı bizim maça asılacaklar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 22:43:15
  • Beşiktaş / Bodrum
gs yi yenip şampiyonluğumuzu ilan edelim sonrada seni kırmamak için gençlerbirliğine yenilelim :bandit: @Çağrı

:halay:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Öyle de abi bizim maçlar daha kritik oluyor onlarınkine nazaran.Mesela karabük bu hafta kazanamasaydı havlu atacaktı ama şanssızlığımıza adamlar kazandı bizim maça asılacaklar..
ya geçeceksin onları küme düşen takımı yenemiyorsan şampiyon olma zaten sende şampiyon olacaksın asılırsın olur biter durum dengelenir kadro kaliten çok daha iyi olduğuna göre alır gidersin adamlara çöküp iki tane sallarsan ne asılacak güç kalır nede moral :bandit:                 

Çevrimdışı Fatih

Bu arada Ts iç sahada en fazla puan toplayan takım oldu 33 puan ile gerçi yarın Fb ne yapacak onu göreceğiz. :)
Yarin mactayim sikinti yok... Banko bursa...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Doğukan E.

@Çağrı hocam bir çok kişi ortadaki takımlarla oynamak daha kolay diyorda asıl ortadaki takımların kafası rahat düşme kaygısı yok adamlarda çıkar rahat rahat oynarlar topunu u mantıkla düşünürsek gsnin ki daha çok dezavantaja dönüyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 22:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hocam bir çok kişi ortadaki takımlarla oynamak daha kolay diyorda asıl ortadaki takımların kafası rahat düşme kaygısı yok adamlarda çıkar rahat rahat oynarlar topunu u mantıkla düşünürsek gsnin ki daha çok dezavantaja dönüyor.

Artık herkes bir şeyler düşünecek kardeşim ama inan bana ne olacağı hiç belli değil :)

Artık hiç düşünmeye gerek kalmadı bence. 5 te 5 yaparsak önümüzdeki 5 maçta ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum derbi sonucu ne olursa olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

3 takımın şampiyonluk şansları,

Galatasaray %35
Beşiktaş %34
Fenerbahçe %31

Çevrimdışı Anıl

Artık herkes bir şeyler düşünecek kardeşim ama inan bana ne olacağı hiç belli değil :)

Artık hiç düşünmeye gerek kalmadı bence. 5 te 5 yaparsak önümüzdeki 5 maçta ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum derbi sonucu ne olursa olsun.
Diğer başlığa yazmıştım ben de 5 te 5 şampiyon yapar bizi.

Çevrimdışı Doğukan E.

Bir de şampiyonluğu orda kutlamak var soyunma odalarına yazmak var o tarihi aslında da bizimkiler bi deri kazansa..

Çevrimdışı Tolga

Aslında fikstür falan diyoruz da hafta hafta bakmak lazım neyin ne olacağı hiç belli olmuyor artık.

En zor görünen maç çok kolay, çok kolay gözüken maç çok zor hala gelebiliyor.

Şu maçta bu maçta puan kaybeder takımlar demek gerçekten çok zor hale geldi.

O yüzden hafta hafta gitmek lazım biz kazanalım da sonra diğerlerinin puan kaybetmesini bekleriz. :)

Etiketler: