Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664937 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar tam amatöre bağlamış  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Gs kazanır zaten normal sonuç :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

biz gs ile aynı durumda olsak rakibimiz karabük olsa yılmaz vural maç öncesi beraberliğe çıkıyoruz derdi bugün galibiyet için çıkıyoruz açık oynayacağız dedi gelen geçen bize çelme takıyor yarında başakşehir bir çelme takar lig biter gibi birşey olur.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kümede kalma yarışı bitmiş zaten. Yılmaz Vural ilk fırsatta bırakır bu takımı. Eskişehir ve Kasımpaşa dua etsin bunlara yoksa diğer adaylar onlar.

Çevrimdışı Tolga

Yarın ki maç çok kritik kazanırsak yeniden ivme yakalarız aksi halde işimiz mucizelere kalır.

Çevrimiçi Samet Ç

ulan bunlar harbi futbol özürlüsü  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Samet Ç

kaleci bu abi bizimkiler de izlesin.

Çevrimdışı Türkay

Muslera kaleci gibi kaleci hakikaten
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Paolo Maldini

Çevrimdışı Black Eagle

Biz resman bos kale oynuyoruz. Adamlarda kaleci var. Bizde sadece iyi bir insan!!!!!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Ya adamlar da şans da var. 2 tane havadan gol attılar. Fenerbahçe desen dünkü 5 golleri de inanılmaz komik. Biz nasıl şampiyon olucaz bu ortamda bilmiyorum...

Çevrimdışı Mehmet K

Gel de kafayı yeme ya şu gollere bak beleş

Çevrimdışı ozan062

yorum yapmıyorum sinirimle izlediğimle kalıyorum
biz evimizdede boyle rahat yenemezsek seneye vallahi kapatalım kepenkleri simdiden soyleyim... ınonudede bu kabızlık vardı yeni staddada olursa hepten karamsarlıga baglarım artık :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray ve Fenerbahçe ataklarında ceza sahası içerisinde 5 tane adam oluyor bizde sadece Demba ba. Sonra niye biz fisi cekemiyoruz oluyor. Çekecek fiş yok ki.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 17:35:46 cisse557 ]

Çevrimdışı FARUK

Bursa maçını da ertelemişler
madem böyle yapacaksınız tüm maçları erteleyin 1 hafta

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Galatasaray ve Fenerbahçe ataklarında ceza sahası içerisinde 5 tane adam oluyor bizde sadece Demba ba. Sonra niye biz fisi cekemiyoruz oluyor. Çekecek fiş yok ki.

Bilic etkisi :)
Ceza sahasına gireni dövüyor sanki bu adam.Bir de bizim taraftar Demba Ba'yı suçlar.Adam her maç çıkın diye el hareketleri yapıyor.Bilic'e de isyan etti sonunda

Çevrimdışı Tolga

Dünkü ve bugünkü maçı izlemedim ama direk olarak şansa bağlamak gerçekleri görmemize engel olur.

Gs ve Fb takım olarak özgüvenliler bu da sahaya yansıyor.

Rakiplerde sahaya çıkarken zaten çekinerek çıkıyorlar biz maalesef rakipleri ne maç öncesinde ne de maç sırasında oyun olarak korkutamıyoruz.

Sürekli Fb ve Gs balıyla kazanıyor diyerek hata yapmayalım bence ben bildim bileli Gs ve Fb süreki rahat maç kazanıyorlar hepsi de mi balla ya da şansla oluyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dünkü ve bugünkü maçı izlemedim ama direk olarak şansa bağlamak gerçekleri görmemize engel olur.

Rakiplerde sahaya çıkarken zaten çekinerek çıkıyorlar biz maalesef rakipleri ne maç öncesinde ne de maç sırasında oyun olarak korkutamıyoruz.

Sürekli Fb ve Gs balıyla kazanıyor diyerek hata yapmayalım bence ben bildim bileli Gs ve Fb süreki rahat maç kazanıyorlar hepsi de mi balla ya da şansla oluyor.

Balla alakası yok.Büyük takım gibi maç kazanıyorlar.Bunu ne kadar çok yaparsan şampiyonluk şansın o kadar yüksektir.Biz bunu bu sene sadece Erciyes maçında yapabildik.GS-FB ise hemen hemen her maçını böyle kazandı.

Biz en son büyük takım gibi maç kazanma serisi yaptığımızda şampiyon olduk,2008-2009'da.Takım hep kötü oynuyor diye eleştiriliyordu ama maç kazanıyorduk.

Şimdi sorsan türkiyenin en dinamik takımı biziz ama sonuçlar ortada.Derbi kazanamamışsın.Öne geçtiği her maçı güç bela kazanıyorsun son derece normal bir yerde patlarsın.

Güntekin Onay'ın çok güzel bir tespiti var.Bilic'in ortaya koyduğu takım oyunu aslında çok şey yapıyormuş gibi görünüyor ancak kayda değer pek bir şey yapmıyor.Mükemmel bir tespit bence daha iyi açıklanamaz.Bilic'in oturduğu koltuk ona çok büyük onun yeri en fazla o koltuğun yanındaki sandalyedir,taburedir.

Çevrimdışı Anıl

Feneri bilmem ama Gs bugün balla kazandı :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Feneri bilmem ama Gs bugün balla kazandı :tabe:
Anıl neredeyse her hafta aynı şeyleri söylüyoruz ama bu tek başına şansla açıklanabilecek birşey değil bence :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin Bursa maçını da ertelemişler bu nasıl bir saçmalık gel de sövme ulan tüm ligi ertele o zaman adamlar havadan  1 hafta dinlenecek şimdi sakatları iyileşecek hay ben böyle ligin içine edeyim .

Çevrimdışı ozan062

hafta içinemi sıkıstırcaklar yoksa ligimi 2 hafta daha uzatacaklar cozemedim??
oyle olacaksa sacma olmus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: