Dünkü ve bugünkü maçı izlemedim ama direk olarak şansa bağlamak gerçekleri görmemize engel olur.
Gs ve Fb takım olarak özgüvenliler bu da sahaya yansıyor.
Rakiplerde sahaya çıkarken zaten çekinerek çıkıyorlar biz maalesef rakipleri ne maç öncesinde ne de maç sırasında oyun olarak korkutamıyoruz.
Sürekli Fb ve Gs balıyla kazanıyor diyerek hata yapmayalım bence ben bildim bileli Gs ve Fb süreki rahat maç kazanıyorlar hepsi de mi balla ya da şansla oluyor.
Balla alakası yok.Büyük takım gibi maç kazanıyorlar.Bunu ne kadar çok yaparsan şampiyonluk şansın o kadar yüksektir.Biz bunu bu sene sadece Erciyes maçında yapabildik.GS-FB ise hemen hemen her maçını böyle kazandı.
Biz en son büyük takım gibi maç kazanma serisi yaptığımızda şampiyon olduk,2008-2009'da.Takım hep kötü oynuyor diye eleştiriliyordu ama maç kazanıyorduk.
Şimdi sorsan türkiyenin en dinamik takımı biziz ama sonuçlar ortada.Derbi kazanamamışsın.Öne geçtiği her maçı güç bela kazanıyorsun son derece normal bir yerde patlarsın.
Güntekin Onay'ın çok güzel bir tespiti var.Bilic'in ortaya koyduğu takım oyunu aslında çok şey yapıyormuş gibi görünüyor ancak kayda değer pek bir şey yapmıyor.Mükemmel bir tespit bence daha iyi açıklanamaz.Bilic'in oturduğu koltuk ona çok büyük onun yeri en fazla o koltuğun yanındaki sandalyedir,taburedir.