Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664086 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1  3 dk.3 dakika önce
Bu maçla F.Bahçe şampiyon oldu .

Dikkat çekmek için yakında striptiz yapacağını düşünüyorum bu adamın artık.  :)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Arkadaşlar bütün engellemelere rağmen Allahın izniyle bu sene Şampiyon Beşiktaş olacaktır, siz gönlünüzü ferah tutun, rakipler hakem desteği ile bile kaybediyor. Haftaya en kötü beraberlik parolasıyla cıkmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1  3 dk.3 dakika önce
Bu maçla F.Bahçe şampiyon oldu .

Dikkat çekmek için yakında striptiz yapacağını düşünüyorum bu adamın artık.  :)
:kop: :kop: Yine saçmalamaya başlamış :D

Çevrimdışı LithuM

Biliçin düşündüğü: 4 puan öndeyim fener mecbur yenmeli saldıracak ben iyi savunayım beraberlik de iyi sonuç kontradan atar yenersem benden iyisi olmaz.

Çevrimdışı ozan062

önder hoca umarım kasımpasaya gitmez yapmaz boyle bi delilik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi blackeagle35

Önümüzdeki hafta inşallah Erciyes ve Karabük kazanır..Lig kopmamalı..Lig biraz sertleşti,hemen puan kayıpları başladı..Rize bizden sonra Fenerbahçe ile oynayacak..Fenerbahçe'nin ayrıca Eskişehir ve Sivas deplasmanları var..Fark açılırsa bu maçlar nispeten kolay geçebilir..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 00:53:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önümüzdeki hafta inşallah Erciyes ve Karabük kazanır..Lig kopmamalı..Lig biraz sertleşti,hemen puan kayıpları başladı..Rize bizden sonra Fenerbahçe ile oynayacak..Fenerbahçe'nin ayrıca Eskişehir ve Sivas deplasmanları var..Fark açılırsa bu maçlar nispeten kolay geçebilir..

Aynen katılıyorum.

Balıkesir gitti artık diğerleri 30-31'e kadar belli olmaz bence. Özellikle erciyyes 10 maçın 6'sını içeride oynayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Aynen katılıyorum.

Balıkesir gitti artık diğerleri 30-31'e kadar belli olmaz bence. Özellikle erciyyes 10 maçın 6'sını içeride oynayacak.
Aslında Antep sıkıntıda bence ama puanları fena değil..Yoksa yarın Trabzon ile oynayacaklar,Gs'ye ve bize gelecekler..

Çevrimdışı Tolga

Alt tarafta kopma olmaması gerçekten de çok önemli.

Puan kayıplarının artmasını sağlar biz de aradan sıyrılabiliriz :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 01:18:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz feneri yenersek fener  ligi 3. de bitiremez yazın bir yere Trabzon geçer feneri büyük kaos olur.

32 yaş ortalamalı bir 11 ile çıkıyorlar fizik yok sadece moral ve tecrübeyle ilerliyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz feneri yenersek fener  ligi 3. de bitiremez yazın bir yere Trabzon geçer feneri büyük kaos olur.

32 yaş ortalamalı bir 11 ile çıkıyorlar fizik yok sadece moral ve tecrübeyle ilerliyorlar.
Böyle birşey olsa ne gülerim :D

Çevrimdışı Deniz

Yok ya o kadar da degil :).bence ligin 4. Su bursa olacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Yok ya o kadar da degil :).bence ligin 4. Su bursa olacak :)
Fener 5e kadar düşer diyorsun yani

Çevrimdışı Deniz

Fener 5e kadar düşer diyorsun yani
Havalara girmeyelim fener ilk 3 un disina asla cikmaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

fb yi her türlü avrupaya götürürler

erasmusla bile olsa avrupaya giderler  :kop:

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 10:48:02 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Abdullah

Havalara girmeyelim fener ilk 3 un disina asla cikmaz
Yok ilk yarida ağzım yandı havaya falan girmem kaybedince renkliler hiç çekilmiyor sonra

Çevrimdışı Deniz

Yok ilk yarida ağzım yandı havaya falan girmem kaybedince renkliler hiç çekilmiyor sonra
Aynen havaya girmemek lazım. Sonuvta herifleri 10 senedir kadikoyde yenemiyoruz :)

Çevrimdışı Deniz

fb yi her türlü avrupaya götürürler

erasmusla bile olsa avrupaya giderler  :kop:
Not ortalamasi yetmez

Çevrimdışı Abdullah

Aynen havaya girmemek lazım. Sonuvta herifleri 10 senedir kadikoyde yenemiyoruz :)
Oldu mu o kadar ya
Neyse arada bi sıfırlamak lazım onu

Çevrimdışı Deniz

Oldu mu o kadar ya
Neyse arada bi sıfırlamak lazım onu
En son pancu kaledeyken yenmistik.gecen sezon 3-1 den 3-3 yaptilar yine yenemedik.fenere karsi fenerin evinde cesur oynamak lazim.geriye yaslanirsak ne yapip edip atarlar

Çevrimdışı Abdullah

En son pancu kaledeyken yenmistik.gecen sezon 3-1 den 3-3 yaptilar yine yenemedik.fenere karsi fenerin evinde cesur oynamak lazim.geriye yaslanirsak ne yapip edip atarlar
Bakalım Bilic bey iki senedir oynadığı derbilerden dersini çıkarmış mı yoksa aynı kafayla devam mı edecek.  Herkes kendi kaderini yazar o da haftasonu büyük ölçüde kendi kaderini belirleyecek.

Çevrimdışı Deniz

Bakalım Bilic bey iki senedir oynadığı derbilerden dersini çıkarmış mı yoksa aynı kafayla devam mı edecek.  Herkes kendi kaderini yazar o da haftasonu büyük ölçüde kendi kaderini belirleyecek.
Ben de cok merak ediyorum macin sonucunu.yenilmeden alinan her sonuc isimize gelir

Çevrimdışı Abdullah

Ben de cok merak ediyorum macin sonucunu.yenilmeden alinan her sonuc isimize gelir
Aynen yenilmemek çok mühim

Etiketler: