Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664116 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Hamzaoğlu kalırsa Merter Bilal ve Niasse'yi getirmek istiyormuş  :icool:

Size ne zamanı hatırlattı  :D
Tamam gs seneye de saf disi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 19:45:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok fena batıyor Gs.
Galatasaray'ın Nisan ayı olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nin Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşti.

Gelecek hafta yapılacak Mali Kongre öncesinde gerçekleşen Divan Toplantısı'nda yönetimin 2014 yıl bütçe kitapçığının özet sunumu yapıldı. Mete İkiz yönetim kurulu adına Divan üyelerine geçen yılın mali hesapları ile ilgili bilgilendirme yaptı. İkinci sermaye artışının gerçekleşmemesi nedeniyle borç  artışı önemli bilgi notu olarak belirtildi.

Sarı kırmızılı kulübün 2014 yılında geliri 62 milyon TL azalırken, gideri ise aksine artmış durumda. Dönem olarak 188 milyon TL zarar edildi. 2014 yılı mağazacılık gelirlerinin de şampiyon olunamadığı için büyük düşüş yaşandığı bildirildi. Gelir kaybına etken olarak tribün geliri ve Şampiyonlar  Ligi'nde gruptan çıkılamaması neden olarak açıklandı. Toplam banka kredileri 498 milyon TL ye yükseldiği belirtildi. Banka kredilerine karşılık, tüm sponsorluk gelirlerinin ile temlik edildiği açıklandı.

Denetleme Kurulu raporunda da Galatasaray'ın şu an itibari ile net borç alacak farkı 881 milyon TL. olarak açıklandı

Yönetimin sunumun ardında bazı üyeler söz alarak bütçe sunumu ile ilgili tenkitlerde bulundu.
İlk konuşmacı Murat Ece ilgi çekici bir tespitte bulunarak, "Bu kadar zararı kendi şirketinizde olsa o yönetimi ve başkanını ne yapardınız?" sorusunu Divan üyelerine sordu.

TANER AŞKIN: "GİDİŞAT TÜM MALVARLIKLARININ SATILMASINA DOĞRU GİDİYOR"

"Rapor ile burada söylenenler bağdaşmıyor. Ya tamam ye devama gidiyor. Bir tek çare kalmıştır; Galatasaray'ın tüm malvarlıklarını satmak. Bu gidişat kötü bir yönetimle, hata ile dikkatsizlik ile bu duruma gelmedi. Burayı 3 sene yöneten kariyeri belli insanların bunu yapmalarını anlayamıyorum. Bunun altında başka şeyler var. Üç saatte yönetim olup, 4 saatte iktidara gelirseniz böyle olur. Müspet oy verdiğimiz takdirde suça iştirak halimiz var. "

Mehmet Bilen :
"Borç katrilyona dayanmış. Bunun nedeni de yanlış futbolcu transferi. transfer ile ilgili çok şaibe var. Basketbolun bir yıllık eksi maliyeti 67 milyon lira. "

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs Sneijder ve Muslera'yı satarsa onların yerlerini dolduramaz ondan sonra da 1-2 sezon bocalarlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Balıkesirspor 4-1 Eskişehirspor

Karabükspor 0-1 Torku Konyaspor

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 21:52:07 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:31:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Balıkesir bize vurdu açıldı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir bize vurdu açıldı  :D
Hiç sorma 2 puanı bıraktık mis gibi :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 11:27:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs çok yüksek oranla çıkmış 2.00 veriyor deplasmanda  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gs çok yüksek oranla çıkmış 2.00 veriyor deplasmanda  :iblush:
Paşa kaybederse düşme hattına iyice yaklaşıyor ben beraberlik diyorum.  :)

Çevrimiçi Rasim

Bu Türk Hakemler tam tetikçi arkadaş yaw Rize bir Penalti erdi görmelisiniz üstüne birde ikinci saridan kirmizi erciyesi düpedüz kümeye postaladı. HALIS ÖZKAHYA  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Çok fena batıyor Gs.
Galatasaray'ın Nisan ayı olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nin Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşti.

Gelecek hafta yapılacak Mali Kongre öncesinde gerçekleşen Divan Toplantısı'nda yönetimin 2014 yıl bütçe kitapçığının özet sunumu yapıldı. Mete İkiz yönetim kurulu adına Divan üyelerine geçen yılın mali hesapları ile ilgili bilgilendirme yaptı. İkinci sermaye artışının gerçekleşmemesi nedeniyle borç  artışı önemli bilgi notu olarak belirtildi.

Sarı kırmızılı kulübün 2014 yılında geliri 62 milyon TL azalırken, gideri ise aksine artmış durumda. Dönem olarak 188 milyon TL zarar edildi. 2014 yılı mağazacılık gelirlerinin de şampiyon olunamadığı için büyük düşüş yaşandığı bildirildi. Gelir kaybına etken olarak tribün geliri ve Şampiyonlar  Ligi'nde gruptan çıkılamaması neden olarak açıklandı. Toplam banka kredileri 498 milyon TL ye yükseldiği belirtildi. Banka kredilerine karşılık, tüm sponsorluk gelirlerinin ile temlik edildiği açıklandı.

Denetleme Kurulu raporunda da Galatasaray'ın şu an itibari ile net borç alacak farkı 881 milyon TL. olarak açıklandı

Yönetimin sunumun ardında bazı üyeler söz alarak bütçe sunumu ile ilgili tenkitlerde bulundu.
İlk konuşmacı Murat Ece ilgi çekici bir tespitte bulunarak, "Bu kadar zararı kendi şirketinizde olsa o yönetimi ve başkanını ne yapardınız?" sorusunu Divan üyelerine sordu.

TANER AŞKIN: "GİDİŞAT TÜM MALVARLIKLARININ SATILMASINA DOĞRU GİDİYOR"

"Rapor ile burada söylenenler bağdaşmıyor. Ya tamam ye devama gidiyor. Bir tek çare kalmıştır; Galatasaray'ın tüm malvarlıklarını satmak. Bu gidişat kötü bir yönetimle, hata ile dikkatsizlik ile bu duruma gelmedi. Burayı 3 sene yöneten kariyeri belli insanların bunu yapmalarını anlayamıyorum. Bunun altında başka şeyler var. Üç saatte yönetim olup, 4 saatte iktidara gelirseniz böyle olur. Müspet oy verdiğimiz takdirde suça iştirak halimiz var. "

Mehmet Bilen :
"Borç katrilyona dayanmış. Bunun nedeni de yanlış futbolcu transferi. transfer ile ilgili çok şaibe var. Basketbolun bir yıllık eksi maliyeti 67 milyon lira. "

elleme beter olsun komidinin cocuklari :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

@Çağrı senin bilgin var bu konularda sana bisey sorayim bjknin bu yilki bütçesi ne kadar acaba bilgin varmi? :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 14:19:17
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı senin bilgin var bu konularda sana bisey sorayim bjknin bu yilki bütçesi ne kadar acaba bilgin varmi? :iblush:

Tam fikrim yok ama geçen sene 140 milyondu. Bu sene Avrupa ve sponsorluk gelirlerinde ciddi artık vardı.

200 milyon civarıdır diye tahmin ediyorum.

Seneye yaklaşık olarak 350-400 civarına çıkması bekleniyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Sivas şov yapıyor ilk yarı itibariyle.. Alt taraf büyük oranda belirlendi bu hafta ile..Bu maça dayanarak söylemiyorum ancak Şenol Güneş bizim başımıza falan gelecekse Bilic hiç gitmesin..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 17:49:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Erciyes gitti diyebiliriz artık.

Bursa 4 dakikada 3 gol yemiş enteresan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 17:52:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Erciyes Karabük ve Balıkesir düşecek belli oldu. Ama umarım erken kopma olmaz lig sert geçsin son 2 haftaya kadar Fener'in işine gelir yoksa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 17:57:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa kartlarını temizledi kırmızılarla fenere tam kadro giderler 2 hafta sonra  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Erciyes Karabük ve Balıkesir düşecek belli oldu. Ama umarım erken kopma olmaz lig sert geçsin son 2 haftaya kadar Fener'in işine gelir yoksa.
Balıkesir ile K.Erciyes'in düşecekleri zaten belliydi. :icool:

Karabük bir seri yakalarsa belki kurtulabilir ama onların da işi kalan 9 maçta çok zor :)

Karabük hakkında söylediklerimi geri alıyorum onlarda düştüler denebilir çünkü BJK ve Gs maçları var daha :D
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 18:04:21 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Kayseri Erciyesspor 0-3 Çaykur Rizespor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Gaziantepspor

Sivasspor 4-1 Bursaspor

Kasımpaşa 2-3 Galatasaray
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 20:57:25 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 19:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Kolay kolay söylemem böyle şeyler ama Kasımpaşa maçı satmış gibi hareketler yapıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

bu yasinde herseyleri olmuş nerden cikti bu ya
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 19:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gol umrumda değil. Bu maçta Adem'i çok dikkatli izleyeceğim çok abuk subuk hareketler yapıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Kolay kolay söylemem böyle şeyler ama Kasımpaşa maçı satmış gibi hareketler yapıyor.
cincon o kadar kötüki mac satilmis olsa bile alamayabilirler :D
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gol umrumda değil. Bu maçta Adem'i çok dikkatli izleyeceğim çok abuk subuk hareketler yapıyor.
aynen gözüm sadece onun üzerinde bir kaç kişi daha var da adem çok dikkat çekiyor.

Çevrimdışı Tolga

Maçı izlemiyorum yemek yiyeceğim için ama 2. yarıya bir bakacağım dediğiniz gibi mi :)

Etiketler: