Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664064 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kadıköye 4 puan önde gidiyoruz 1 gün öncesi gs puan kaybederse yenilsek bile lideriz bal kaymak   :D

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir'i de yenseydik belki de Fb'ye havlu attıracaktık neyse :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 21:56:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Balıkesir'i de yenseydik belki de Fb'ye havlu attıracaktık neyse :icool:

Yakalyın kaçmasın  :s19: :outtahere:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 21:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftaya yenilsek bile lider olacağız yazın bir yere  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Karabay

rakiplerimiz hep bizden önce maç yapıp kazanıyordu. biz onlardan sonra oynayıp liderliği geri alıyorduk bu güne kadar. bu sezon fener ilk kez böyle bir maç oynadı ve durum ortada.

Çevrimiçi Samet Ç

Haftaya yenilsek bile lider olacağız yazın bir yere  :kop:
yenersek bundan sonra vura vura gideriz  :)

Çevrimdışı Tolga

yenersek bundan sonra vura vura gideriz  :)
Kazanırsak kesin şampiyon oluruz o gazla ama beraberlikte bize yeter ki yenilsek bile bence kaybımız olmayacak :)

Çevrimdışı fore_kazık

Kadıköye 4 puan önde gidiyoruz 1 gün öncesi gs puan kaybederse yenilsek bile lideriz bal kaymak   :D

arkadaşım fener maçından önce 3 takımın 3 haftalık maçına baktığımda gs nin en fazla 4 puan alacağını öngörmüştüm. 1 puan başakşehirden 3 puan kasımpaşadan alır diye düşünüyordum. ama şota lı kasımpaşa idi. haftaya gs teknik direktörü değişmiş kasımpaşa ile oynayacak. o nedenle gs nin 3 maçta alacağı puan tahminimi aşağı yönlü revize ediyorum ve en fazla 2 puanla tamamlar diyorum  :ok:

özetle gs en iyi ihtimalle berabere kalır paşa ile...

Çevrimiçi Samet Ç

De Marke ‏@demarkesports  8 Mar
İsmail Kartal: "Türkiye'de en iyi futbolu oynayan takım Fenerbahçe'dir. Aksini iddia eden art niyetlidir."

Gs maçından sonra Arap'ın söylediği buydu bu akşam ne diyecek çok merak ediyorum.  :icool:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Gençlerbirliğine helal olsun.İyi takım hızlı oyuncuları var landel,el kabir(faslı süperstar :bandit:) bir de guido yu ben çok beğendim türkmüş guido.Sezonun son maçında gençlerbirliği ile oynuyacağız çok zorlar bizi bu isimler

Çevrimiçi Samet Ç

Gençlerbirliğine helal olsun.İyi takım hızlı oyuncuları var landel,el kabir(faslı süperstar :bandit:) bir de guido yu ben çok beğendim türkmüş guido.Sezonun son maçında gençlerbirliği ile oynuyacağız çok zorlar bizi bu isimler
o zamana kadar kim öle kim kala  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 22:00:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Yenilmezsek Fener biter haftaya. Çok net. Yenmek zorundalar bu çok büyük avantaj bizim için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son maç şampiyonluk maçı olsun da rakibin kim olduğu bence önemli değil :icool:

Çevrimdışı Paolo Maldini

De Marke ‏@demarkesports  8 Mar
İsmail Kartal: "Türkiye'de en iyi futbolu oynayan takım Fenerbahçe'dir. Aksini iddia eden art niyetlidir."

Gs maçından sonra Arap'ın söylediği buydu bu akşam ne diyecek çok merak ediyorum.  :icool:
İsmail Kartal canı sıkıldığında türkiyenin en iyi takımı biziz diyor boşver ismaili :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

o değilde beyler cavcav ne yaşlanmış ya adam konuşurken bile zorlanıyor..çökmüş resmen..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Kazanırsak kesin şampiyon oluruz o gazla ama beraberlikte bize yeter ki yenilsek bile bence kaybımız olmayacak :)
kendimi en kötüye hazırlıyorum hayal kırıklığı yaşamayayım diye ama Bilic maçı alırsa benim gözümde Simeone olur bir anda her şey onun elinde elinde büyük bir fırsat var alırsa kahraman olur .

Çevrimdışı ilhan mansız

:D başka bir ihtimal var mı?  :D

Çevrimdışı Tolga

:D başka bir ihtimal var mı?  :D
Tüm seçeneklerin bize getireceklerini tek tek yazayım dedim :D

Çevrimdışı ilhan mansız

kendimi en kötüye hazırlıyorum hayal kırıklığı yaşamayayım diye ama Bilic maçı alırsa benim gözümde Simeone olur bir anda her şey onun elinde elinde büyük bir fırsat var alırsa kahraman olur .
kırmızı kart görmezsek feneri rahat yeneriz, yeter ki futbol konuşsun. rahat olun. onların pili bitti.

Çevrimdışı Tolga

Evet Bilic'in kendini aşması için bu maçı kazanması gerekiyor en azından üstün oynayıp 1 puanı çıkartmamız gerekiyor ki özellikle bundan sonraki dönemlerde oynayacağımız tüm derbiler için takımın ve Bilic'in kendine güveni gelsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Evet Bilic'in kendini aşması için bu maçı kazanması gerekiyor en azından üstün oynayıp 1 puanı çıkartmamız gerekiyor ki özellikle bundan sonraki dönemlerde oynayacağımız tüm derbiler için takımın ve Bilic'in kendine güveni gelsin.
bir derbi kazansak sadece bir derbi yeter bu fener maçı olursa tadından yenmez sadece şunu düşünmesi lazım korkak oynatıp kaybedeceğime cesur oynatıp kaybederim bu kadar basit olay.

Çevrimdışı Tolga

bir derbi kazansak sadece bir derbi yeter bu fener maçı olursa tadından yenmez sadece şunu düşünmesi lazım korkak oynatıp kaybedeceğime cesur oynatıp kaybederim bu kadar basit olay.
Aynen öyle.

Bari bu sefer takımı önde oynatsın da pozisyonlar bularak en azından oyun üstünlüğünü elde ederek kaybedelim kaybedeceksek.

Etiketler: