Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658626 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor 1-4 Eskişehirspor Maç Sonucu...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

besiktasarena.com ailesi olarak bu arkadasa plaket filan verelim...
Mükemmel  :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Prandelli Gs'yı Fifa'ya şikayet edecekmiş :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Prandelli Gs'yı Fifa'ya şikayet edecekmiş :kop: :kop: :kop:
beter olsunlar  :kop: :kop: komdin altındakiler

Çevrimdışı Türkay

Galatasaray'da Mayıs'ta yapılacak seçimlerde başkan adayı olduğunu açıklayan Turgay Kıran, "Biz seçilirsek, Hamza Hamzaoğlu'nun 8-10 yıl görevde kalmasını sağlamaya çalışacağız. Başarılı olmasını çok istiyor ve olacağına inanıyoruz. Fakat bir yabancı sportif direktöre ihtiyacımız var. Juande Ramos'la görüştük, bizimle çalışmak istiyor. Arsene Wenger'in durumu ise Mart'ta belli olacak" dedi.

Wenger mi   :alala: :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray'da Mayıs'ta yapılacak seçimlerde başkan adayı olduğunu açıklayan Turgay Kıran, "Biz seçilirsek, Hamza Hamzaoğlu'nun 8-10 yıl görevde kalmasını sağlamaya çalışacağız. Başarılı olmasını çok istiyor ve olacağına inanıyoruz. Fakat bir yabancı sportif direktöre ihtiyacımız var. Juande Ramos'la görüştük, bizimle çalışmak istiyor. Arsene Wenger'in durumu ise Mart'ta belli olacak" dedi.

Atma Bahattin Din Kardeşiyiz desin biri şuna  :You_Rock_Emoticon:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop: :kop: Wenger'i görünce tutamadım kendimi :lol: :lol: :lol: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Ç.Rizespor 1-1 Konyaspor Maç Sonucu...

Bursaspor 3-1 Akhisar Belediyespor Maç Sonucu...
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 17:57:51 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı FARUK

Ç.Rizespor 1-1 Konyaspor Maç Sonucu...

Bursaspor 1-0 Akhisar Belediyespor İlk Yarı Sonucu...

Konya :)
bize gösterdiği direncin yarısını diğer maçlarda gösterseydi gelen gidenden 5 yemezdi yazık...
hafta içi kupada da kaybetti

Çevrimdışı Tolga

Konya :)
bize gösterdiği direncin yarısını diğer maçlarda gösterseydi gelen gidenden 5 yemezdi yazık...
hafta içi kupada da kaybetti

Bizim maçtan önce kedi gibi olanlar bizim maçta aslan kesiliyorlar bu hep böyle olmuştur. :)

Çevrimdışı Tolga

Birazdan Fb-Başakşehir maçı başlayacak bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :)

Çevrimdışı Tolga

Oyun dengeli gidiyor ama ilk golü atarsa Fener atarmış gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Tolga

Der demez 1-0 yaptı Fener.Kuyt attı maalesef.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 19:30:04 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 19:42:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerden beklerini alın geri neyi kalır kiii :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Farketmez hocam sonuçta kazanıyorlar bir şekilde.İç sahada Fener'in kolay kolay puan kaybetmeyeceğini söylemiştim ve durum ortada işte :)

Çevrimdışı Tolga

Evet Alper attı 2-0 oldu Fb 3 puanı aldı yine şaşırmadım :)

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe 2-0 İstanbul Başakşehirspor Maç Sonucu...

Çevrimdışı Tolga

Yarın olur da derbi 0-0 biterse Fb ile herşeyimiz aynı olacak  :icool: Bu sezon 2. kez böyle olma ihtimali var :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 21:08:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bekir hiç gözükmüyor ama çok top kesiyor dedi Rıdvan.

Bunu iki kat daha iyi yapan Pedro'yu da hiç görmediğini ama BİR ŞEY SÖYLEYEMEYECEĞİNİ Söylüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunu iki kat daha iyi yapan Pedro'yu da hiç görmediğini ama BİR ŞEY SÖYLEYEMEYECEĞİNİ Söylüyor.
Şöyle birşey var medya nasıl oynarsa oynasınlar bizim oyunculara farklı gözle bakmıyor.Bugün Olcay,Kerim,Veli,Töre,Franco Fb ya da Gs'de oynuyor olsalardı medya dünya yıldızlarıymış gibi gösterirdi bizde oynadıkları zaman böyle bakmıyorlar.Bu birazda bizim suçumuz oyuncularımızın reklamını iyi yapamıyoruz maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Şunu bir kez daha gördük ki bu lig gerçekten kalite olarak çok kötü bir durumda.3 takımda neredeyse önüne geleni yeniyor bu yüzden bizim iyi olmamız pek birşey ifade etmedi bu haftaya kadar.

Çevrimdışı ozan062

bekir taraftarını kucaklıyor onu opuyor kokluyor ondan dolayı o her zaman gozdesi rıdvanın

bizim pedromuz temiz oyunuyla kimseye dalasmadan diyologa girmeden macı bitiriyor bir tane kırmızısı var ve hala birsey soyliyemiyor....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Çağrı, fener maçını izlediysen taktik olarak yazabilir misin? tam olarak nasıl oynadıklarını. dün çok rahat kazandılar. ben hiç böyle beklemiyordum. aynen beklerin büyük payı var bu işte, ama bu oyuna karşı nasıl oynanır? önemli soru bu bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 11:26:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı, fener maçını izlediysen taktik olarak yazabilir misin? tam olarak nasıl oynadıklarını. dün çok rahat kazandılar. ben hiç böyle beklemiyordum. aynen beklerin büyük payı var bu işte, ama bu oyuna karşı nasıl oynanır? önemli soru bu bence

Klasik posession futbol dedikleri top kontrolüne dayalı futbol.

Bloklar birbirine yakın oynadığı için takım yaşlı olsa da yorulmuyorlar.

Bekler hücumcu olduğu için Topal savunmayı stoperlerle üçlülüyor bekler kanat oluyor kanatları ise içe katedip forvet oluyor. Brinevi 3-4-3'e dönüyorlar.

Delmek kolay mı? Çok kolay. Fenerin yerleşmesine asla izin vermeyeceksin senin sahana yerleşirse topu vermiyor çünkü 8 adam senin sahana yığılıyor.

Kanatları içeri girdiği için bekleri de öne çıktığı için benim gözümde en akılcısı beklerinin arkasına ters top atmak. Hatta diagonal atmak. Biz niye yapamadık?

Çok formsuzdu oyuncular ve en önemli arkaya sarkacak kanat oyuncumuz Töre yoktu. Normalde Sosa'nın atacağı her terst top Caner'i mahvedecekti ama sağolsunlar hallettiler Erciyes maçında Töre'yi.

Yani aslında oyunumuz mantıklıydı yenerdik ama çok fazla avantaj onların yanındaydı benim gözümde @ilhan mansız
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Klasik posession futbol dedikleri top kontrolüne dayalı futbol.

Bloklar birbirine yakın oynadığı için takım yaşlı olsa da yorulmuyorlar.

Bekler hücumcu olduğu için Topal savunmayı stoperlerle üçlülüyor bekler kanat oluyor kanatları ise içe katedip forvet oluyor. Brinevi 3-4-3'e dönüyorlar.

Delmek kolay mı? Çok kolay. Fenerin yerleşmesine asla izin vermeyeceksin senin sahana yerleşirse topu vermiyor çünkü 8 adam senin sahana yığılıyor.

Kanatları içeri girdiği için bekleri de öne çıktığı için benim gözümde en akılcısı beklerinin arkasına ters top atmak. Hatta diagonal atmak. Biz niye yapamadık?

Çok formsuzdu oyuncular ve en önemli arkaya sarkacak kanat oyuncumuz Töre yoktu. Normalde Sosa'nın atacağı her terst top Caner'i mahvedecekti ama sağolsunlar hallettiler Erciyes maçında Töre'yi.

Yani aslında oyunumuz mantıklıydı yenerdik ama çok fazla avantaj onların yanındaydı benim gözümde @ilhan mansız
bizim zaten 10 kişi oynadık yenimemiz gayet normaldi, dün çok iyi pas yaptılar, takım halinde yüklendiler, bu oyunda aslında sadece 2 kanat oyuncusu kullanıyorlar doğru mu? aslında gökhan ve caner iki kanat oyuncusu, diğerleri tam kanat denemez, biz ise 4 kanat oyuncusu kullanıyoruz, yani tam kanat oyuncusu vasıflı, çünkü onlarda kuyt ve alper orta saha gibi oynuyorlar.açıkçası dünkü oyunları iyiydi, ben izlerken sürekli nasıl yenebileceğimizi düşündüm. bir de neredeyse hiç pas hatası yapmadılar yakın-uzak tüm topları isabetliydi

Etiketler: