Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656977 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Kalite çok düşük gerçekten.

Bu seneyi bilemiyorum ama seneye ligde şampiyonluk barajı 80 puana çıkar yine bu ne Allah aşkın ya.

Bir tane kaliteli adam yok takımlarda. Şu gençlerde kim var yetenekli? 5 sene önce 3 tane adam sayardık en az.

Eskişehir , Bursa , İBB, Akhisar dışındaki takımlar İskoçya 2. lig takımı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kalite çok düşük gerçekten.

Bu seneyi bilemiyorum ama seneye ligde şampiyonluk barajı 80 puana çıkar yine bu ne Allah aşkın ya.

Bir tane kaliteli adam yok takımlarda. Şu gençlerde kim var yetenekli? 5 sene önce 3 tane adam sayardık en az.

Eskişehir , Bursa , İBB, Akhisar dışındaki takımlar İskoçya 2. lig takımı.
3 büyükler hariç Ts ve Bursa'yı çıkar eh birazda İBB diyelim gerisi vasat altı takımlar.Kötü Gs ve Fb haftalardır kazanıyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

3 büyükler hariç Ts ve Bursa'yı çıkar eh birazda İBB diyelim gerisi vasat altı takımlar.Kötü Gs ve Fb haftalardır kazanıyorlar.

Böyle olunca biz iyi olsak da farketmiyor. Normalde 2 tık üstünde oynasa Anadoluspor biz aynı puanları alırdık bunlar baya puan kaybederdi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tekrarda görmüş olduk golü hediye eden Doğa. İçeri koşacağına Burak'a doğru koşuyor ve bu adam 10 yıldır bu ligde oynayıp en az 5 milyon kazanmıştır. Pes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Böyle olunca biz iyi olsak da farketmiyor. Normalde 2 tık üstünde oynasa Anadoluspor biz aynı puanları alırdık bunlar baya puan kaybederdi
İşte ben de haftalardır bunu demek istiyorum biz iyiyiz ama birşey farketmiyor ki.Kötü ligte biz kazandıkça onlarda kazanıyor ara açılmıyor.Aslında topladığımız puan şampiyonluk için iyi bir puan ama yine de yetmeyebilir gibi.Geçen sezon Fb bu haftalarda hem bize hem de Gs'ye ciddi derecede fark atmıştı fakat bu sezon 3 takımda önüne geleni rahatça yeniyor.Benim de en sinir olduğum durum bu zaten iyi olmamız maç kazanmamız bir işe yaramıyor totalde.

Çevrimiçi Samet Ç

Tekrarda görmüş olduk golü hediye eden Doğa. İçeri koşacağına Burak'a doğru koşuyor ve bu adam 10 yıldır bu ligde oynayıp en az 5 milyon kazanmıştır. Pes.
hiç sorma abi bir de demin bir şut attı 40 metreden neyin kafasıdır bu

Çevrimdışı Tolga

Daha önceden de dediğim gibi bu sezonun şampiyonunu derbiler belirleyecek o belli oldu.Haftaya ne olursa olsun derbiyi kazanmalıyız.

Çevrimdışı fani madida

ikinci yarı da kırmızıyı yiyip attıracak kendini
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

o kadar kötü oynuyorlar ki gol beklemiyordum hiç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1-1 oldu ama bu Gençler gol yer gibi :)

Çevrimdışı Çağrı

Güzeeeel konayyı yenersek bunlar tutuşur.

Haftaya hesabı kapatır 6 puanı ellerine avuçlarına veririz  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

hocam maçı seyretmedim ama kimse sarı görmemiş galiba sarı kızlardan.sarılık hareketmi yoktu yoksa hakem mi vermedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Güzeeeel konayyı yenersek bunlar tutuşur.

Haftaya hesabı kapatır 6 puanı ellerine avuçlarına veririz  :kop:
konyayı rahat yeneceğiz abi bence.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı cisse557

Gençler- Gs maçını Gençler alacak.

Fb-Mersin maçı gollü bir maç olur.  Fb %45, Beraberlik %35 Mersin %20

Tamamen hislerime dayalı.

At fava bekle  :icool:
İyi odaklanamamışım ondan yani yoksa gelecekti :D

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi. Devreyi 41 ile kapatırsak ikinci yarı 33 puan yüksek ihtimal yetecek.

11 galibiyet. 3 deplasman derbileri ve Tripzonu kaybettiğimizi varsayıyorum. ( 3 ünü de kaybetmeyiz ) 1 de sürpriz mağlubiyet veriyorum. 13 maç kalıyor.

13 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik şampiyon yapıyor. Yani 17 maçın 10'unu kazancağız. Zaten 9 maç içeride.

Şu iki maçı kazanmak şampiyonluğu kazanmak desem yeridir uzun vadede.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 22:07:05 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rahat olmaz ama kazanırız :ok:
hocam rahat olacak bence gesenin puan kaybedeceği belliydi yarın mersinden bir süpriz bekliyorum hayırlısı

Çevrimdışı ilhan mansız

vay be, bak sen süpermen hamzaya, hamiti bir tüelü göremedi sahada, adam ayakta duramıyordu. yabancılaı olmayınca berbat ötesi bir takım, yabancılar varken berbat bir takım. bu maça para verip de izlemeye gidenlere yanarım

Çevrimdışı cisse557

Konya maçı derbi kadar önemli hale geldi şu beraberlikle. Kazanırsak derbiye rahat çıkacağız. Gs de ise stres olacak. Kaybedersek 6 puan geriye düşeriz stresi. İlk golü de atarsak moralleri çöker sonra da biz çökeriz  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Şimdi. Devreyi 41 ile kapatırsak ikinci yarı 33 puan yüksek ihtimal yetecek.

11 galibiyet. 3 deplasman derbileri ve Tripzonu kaybettiğimizi varsayıyorum. ( 3 ünü de kaybetmeyiz ) 1 de sürpriz mağlubiyet veriyorum. 13 maç kalıyor.

13 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik şampiyon yapıyor. Yani 17 maçın 10'unu kazancağız. Zaten 8 maç içeride.

Şu iki maçı kazanmak şampiyonluğu kazanmak desem yeridir uzun vadede.
Eğer ilk yarıyı 41 ile kapatırsak ikinci yarı iç saha statüsünde oynayacağımız maçlardan Bursa maçında berabere bile kalsak ciddi bir puan elde etmiş oluruz.

Atmosferi iyi olan Başakşehir veya Konya'da devamlı oynayabilirsek iç sahadaki tüm maçlarımızı kazanabiliriz.Olimpiyatta oynarsak aynı şeyi söyleyemem maalesef.

İç sahada 9 maçımız var dediğim gibi eğer iyi bir statta oynarsak 9 maçı da alırız.Hadi en kötüsünü düşünürsek 41+25=66 yapar deplasmanda toplayacağımız puanları da hesaba katmıyorum hiç.(Bursa maçına 1 puan yazdım )

Çevrimdışı forzatunga

hocam maçı seyretmedim ama kimse sarı görmemiş galiba sarı kızlardan.sarılık hareketmi yoktu yoksa hakem mi vermedi.

selçuk inan bariz sarıydı vermedi.
birde ceza sahası içinde endirek vuruşta barajı 7 metreye kurdurdu hakem zaten onu da bozdular 4 metrede top çarptı

Çevrimdışı ilhan mansız

Konya maçı derbi kadar önemli hale geldi şu beraberlikle. Kazanırsak derbiye rahat çıkacağız. Gs de ise stres olacak. Kaybedersek 6 puan geriye düşeriz stresi. İlk golü de atarsak moralleri çöker sonra da biz çökeriz  :evillol:
valla ençlerbirliği bile konyaya 5 atmış, gerçekten rezil bir lig oynanıyor. Normal koşullarda altında çok rahat kazanmamız gerek. İnşallah sakatlık, ceza, kaza bela olmadan kazanırız.

Çevrimdışı FARUK

Eğer ilk yarıyı 41 ile kapatırsak ikinci yarı iç saha statüsünde oynayacağımız maçlardan Bursa maçında berabere bile kalsak ciddi bir puan elde etmiş oluruz.

Atmosferi iyi olan Başakşehir veya Konya'da devamlı oynayabilirsek iç sahadaki tüm maçlarımızı kazanabiliriz.Olimpiyatta oynarsak aynı şeyi söyleyemem maalesef.

İç sahada 9 maçımız var dediğim gibi eğer iyi bir statta oynarsak 9 maçı da alırız.Hadi en kötüsünü düşünürsek 41+25=66 yapar deplasmanda toplayacağımız puanları da hesaba katmıyorum hiç.(Bursa maçına 1 puan yazdım )

yönetim bunu görerek olimpiyat stadı nı kaldırdı sanırım kulüpler birliği toplantısında
yanlış anlamadıysam biz stat nereyi gösterirsek maçları orada oynayacağız

Etiketler: