Zaten bizim en büyük eksiklerimizden biri her defasında bir oyuncu ile ismimiz anılırsa yok yönetim daha iyisinin peşinde, yok yönetim şöyle, yönetim böyle. Hani nerede? Yani sezon başladı, şurada lig başlayacak. Walker Peters veya Osayi’den daha iyisi nerede? Onu geçtim, kanatlar. Yani şu takıma vasat bir kanat oyuncusu alsan, vasat diyorum, Nkoudou seviyesinde kanat oyuncusu diyorum yani, o derece. Onu bile alsan yani şu takımda fark yaratır, o derece. O seviyede iki tane topçu alsan, biri sağa, biri sola. Yani Rosier seviyesinde, ki Rosier bize geldiğinde zaten ahım şahım bir futbolcu değildi. Şöyle diyelim, adı duyulmamış bir futbolcuydu. O seviyede birini alsan bile takım kalite olarak artar. Bu maçta bu şekil aciz olmazsın. Ama bu yönetimin her defasında yok daha iyisinin peşinde, en iyisini alacağız. En iyisinin peşinden gidiyor. Öyle diye diye yani lig başlayacak, bir de Avrupa Ligi'nden elendik. Hani beni yanlış anlamayın, Shakhtar Donetsk'e elenebilirsiniz. Shakhtar bizden çok daha güçlü bir takım. Yani adamların oyuncularına bak, bizim oyuncularımıza bak. Ama kardeşim yani bu takım sen geldiğinden beri bu eksiklikleri var. Daha neyi bekliyoruz?