UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

Samet Demir, Umutcan Kaya ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1384 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

acil toplanmalı yönetim şeyleri falan olacakmış maç sonu sizde hiç yok aynen
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Konferanstan da eleniriz patrik mi ne ona

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Komik olan şu ki, bu takımda öyle bir oyuncu eksikliği var ki, Anadolu’dan o mevkiler için 3-5 topçu toplasan, bunlardan daha iyi oynar. 6 numaraya Trabzon’dan Mendy’i koysan, orta sahaya Göztepe’den Denis’i, stopere Taha Altıkardeş’i, sağ beke Kasımpaşa’daki Claudio’yu veya Antalya’daki Bünyamin’i, sağ kanada 34’lük Townsend’i, sol tarafa da Kozlowski’yi alsan, bu takım kalite olarak artar.

Hani o kadar kötüyüz yani

Çevrimiçi 38life

Muçi basbaya oynamıyor. Zerre kadar umursamıyor. Ama bugün oynatılmasaydı neden oynatılmadı diye yer yerinden oynardı. Şimdi de Arroyo için ağlanıyor. Teknik direktör eleştirmek dünyanın en kolay işidir. Çünkü daima oynamayanlar oynayanlardan daha iyi performans gösterecekmiş gibi gelir. X oynarsa Y nerede, Y oynarsa X nerede dersiniz.İstediğiniz oyuncular oynuyorsa taktik kötü dersiniz. Oyuncular pres yapmıyorsa hoca pres yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Oyuncular yerini kaybediyorsa hoca oyuncuları sahaya düzgün yerleştiremiyor derseniz. Defans kötüyse hoca savunma yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Takım gol atamıyorsa hoca hücum varyasyonu üretemiyor dersiniz. Var olan tüm problemleri hocaya yıkabilirsiniz ve bu en kolayı ve en konforlu olanıdır. Tek bir adamın sırtına yükle bütün problemleri kurtul. Ve en umut verici durum da budur. Çünkü problem tek bir kişidedir ve o değişince her şey ya da çoğu şey düzelecektir.  :) İnsan beyni akıl almaz şeylere inanmakta çok ustadır.

Çevrimiçi Necmi

adamların kadroyu açıp bir bakıp hatırlasalar yetecekte işlerine gelmiyor 10 puan farktan şampiyonluk veriyordu :D
göztepe maçı on dakika daha oynansa şampiyonluk gitmişdi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herhalde kaleyi tutan ilk sutumuz ama adamları fena kızdırdık.
10 saniye so ra golü atıyorlardı.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

dk 72 oldu halen jao mario filan izliyoruz arroyo sövse yeridir hakediyor.

Herhalde kaleyi tutan ilk sutumuz ama adamları fena kızdırdık.
10 saniye so ra golü atıyorlardı.

Nasıl isabetli şut atarsınız bize diye kızmış olabilirler.

Çevrimiçi tolga1903

Dakika 73 oldu elendiğin kesin ve hala mario ile muçi sahada. Bu arroyo ya kainatın en büyük çöpü ya da bu hocaya büyük bi saygısızlığı oldu kişisel bi nefret bence ole'nin bu bebeye olan duygusu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muçi basbaya oynamıyor. Zerre kadar umursamıyor. Ama bugün oynatılmasaydı neden oynatılmadı diye yer yerinden oynardı. Şimdi de Arroyo için ağlanıyor. Teknik direktör eleştirmek dünyanın en kolay işidir. Çünkü daima oynamayanlar oynayanlardan daha iyi performans gösterecekmiş gibi gelir. X oynarsa Y nerede, Y oynarsa X nerede dersiniz.İstediğiniz oyuncular oynuyorsa taktik kötü dersiniz. Oyuncular pres yapmıyorsa hoca pres yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Oyuncular yerini kaybediyorsa hoca oyuncuları sahaya düzgün yerleştiremiyor derseniz. Defans kötüyse hoca savunma yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Takım gol atamıyorsa hoca hücum varyasyonu üretemiyor dersiniz. Var olan tüm problemleri hocaya yıkabilirsiniz ve bu en kolayı ve en konforlu olanıdır. Tek bir adamın sırtına yükle bütün problemleri kurtul. Ve en umut verici durum da budur. Çünkü problem tek bir kişidedir ve o değişince her şey ya da çoğu şey düzelecektir.  :) İnsan beyni akıl almaz şeylere inanmakta çok ustadır.

Bence Muci oynamaya çalışıyor ama arkasında Svenson gören kimsede iştah falan kalmaz. Adam paylaşacak birini bulamayınca bodoslama dalıyor.

Çevrimiçi mayguntr

adama gol lazım 4-4-2 filan dönmüyor santrafor cıkartıyor santrafor alıyor korkak!
mac basinda istedigin gibi reziillik cikmasin diye. rafayi da cikarsin bosuna sakatlanacak falan

Çevrimiçi Ravenman

Sergen hoca da değil beşiktaşli da değil. Öyle olsaydı devre arası hocayı arar "gelmek istiyorum" derdi. Sonrada her türlu mücadeleyi verirdi, transfer basliğinda dedigim gibi vasat seviciligi birakmamiz lazım, @38life gibi yaklaşmalı herkes, palninha istemeli mesela.
Bende hoca olaraj kloop istiyorum.

Sen böyle bir rezil kadrolu ve rezil yönetimli olan bir takıma gelirmiydin? 10 tane hoca geldi Sergen’den sonra, hiçbiri onun kadar süre kalamadı.

Kim hoca kim değil belli oluyor. Şu an tüm dünyaya rezil oluyoruz. Spiker bile gülmesini zor tutuyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Zaten bizim en büyük eksiklerimizden biri her defasında bir oyuncu ile ismimiz anılırsa yok yönetim daha iyisinin peşinde, yok yönetim şöyle, yönetim böyle. Hani nerede? Yani sezon başladı, şurada lig başlayacak. Walker Peters veya Osayi’den daha iyisi nerede? Onu geçtim, kanatlar. Yani şu takıma vasat bir kanat oyuncusu alsan, vasat diyorum, Nkoudou seviyesinde kanat oyuncusu diyorum yani, o derece. Onu bile alsan yani şu takımda fark yaratır, o derece. O seviyede iki tane topçu alsan, biri sağa, biri sola. Yani Rosier seviyesinde, ki Rosier bize geldiğinde zaten ahım şahım bir futbolcu değildi. Şöyle diyelim, adı duyulmamış bir futbolcuydu. O seviyede birini alsan bile takım kalite olarak artar. Bu maçta bu şekil aciz olmazsın. Ama bu yönetimin her defasında yok daha iyisinin peşinde, en iyisini alacağız. En iyisinin peşinden gidiyor. Öyle diye diye yani lig başlayacak, bir de Avrupa Ligi'nden elendik. Hani beni yanlış anlamayın, Shakhtar Donetsk'e elenebilirsiniz. Shakhtar bizden çok daha güçlü bir takım. Yani adamların oyuncularına bak, bizim oyuncularımıza bak. Ama kardeşim yani bu takım sen geldiğinden beri bu eksiklikleri var. Daha neyi bekliyoruz?

Çevrimiçi tolga1903

Shaktar'ın şu sağ beki ne harika bek ne muazzam oyuncu ya öyle. Svenson'un 32 yıldır yapmadığı bindirme ve ortayı eleman tek maçta yaptı

mac basinda istedigin gibi reziillik cikmasin diye. rafayi da cikarsin bosuna sakatlanacak falan

gider ayak yapacağını yapmak istiyor!

Çevrimiçi Ravenman

maalesef şu saatten sonra bu seneyi de sileceksin gönderebildiğin kadar adam göndereceksin eylül ayına kadar son bir iki haftada fırsat transferi kovalayacaksın bir kemik oluşturacaksın bu saatten sonra yarışma ihtimalin sıfır zaten kimsenin insanları kandırmasına gerek yok

Bu vasıfsız yönetim ne okadar adam gönderebilir nede yerine okadar alır.

2030’a kadar bize nefes yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi mayguntr

genc tayfur oyuna giriyor ...  senol olsa yonetime mesaj veriyor derdik de norvecliler anlamaz oyle seylerden.

Bu takım kayseriden falan puan alamaz.

avusturya 2.lig takımında puan alamıyor kayseriden nasıl alsın.

kalecide baksın yönetim eli değmiken mert yaşlanmış.

Etiketler: