UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk Tarih : 24.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Georgi Kabakov - Martin Margaritov - Martin Venev - Radoslav Gidzhenov VAR

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk  [Okunma sayısı 2349 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk

Çevrimiçi hasankale

Malesef bu takımda kalite kadar karakter eksikliği de var.

Çevrimiçi 38life

Rafa ve Orkunun aynı denklemde olduğu durumda bize 6 değil 6x6 oynayacak adam lazım. Prime Kante falan ancak keser.

Orkun transferi ciddileştiği ilk gün bunu yazdık, ve o gün bugündür bunu yazıyoruz her gün. Aklı başında olan herkes de bunu söylüyor. Elin gs'li Emre Özcan'ı bile her fırsatta bunu söylüyor. Bizim bazı "güya futboldan anlayan" fenomenlerimiz 6'ya Demir Ege Önüne Orkun falan koyuyor. Bu romantiklik bizi öldürüyor. İki kere iki dörttür arkadaşım ne yapsan 5 olmaz. Orkun fırsat transferiydi yaptın. Elinde Rafa - Orkun oldu. Bu vaziyette üst düzey bir 6 almak zorundasın. Başka herhangi bir yol yok. Bu konuda tereddüt dahi yaşayamazsın. Hala Demir Ege falan... Hadi taraftar bu kafaya giriyor hoca nasıl buna çanak tutuyor ben onu anlamıyorum. Ege-Orkun-Rafa orta sahasıyla avrupa maçına çıkmak nedir ya? Çıldırıcam kafayı.

Çevrimdışı Necmi

Katılıyorum abi ama şu çok net, para yok ve başkan kendi kafasına göre tra sefer kovalıyor.

Hocanın Elan ile Arroyo yu da istemediği bu maçta netleşti.
Orkun u bile istediğini zannetmiyorum.
paran yoksa orta sahaya 50 m harcamayacaksın o parayla gidip iki tane zımba gibi kanat alırsın
Biz transfer yapmıyoruz mendezin dayadıklarını alıyoruz milsnla benfica dışında takımmı yok

Çevrimiçi Mehmet57

Su maca bazi taraftarlarin burun cevirdigi Kerem-Cerny kanatlari ile ciksan skor farkli olurdu.

Yermiydik? Gene yerdik. Paulista-Uduokhai olmaz. Bir de Svensson gibi yetenek fakiri futbolcu ile o golleri yine yerdin, ama bir okadar da atardin.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Böyle  defans kurgusunu hayatınız boyunca göremezsiniz.Oyuncu kalitesi ile acıklanamaz bu durum net bir şekilde oyun anlayısı hatası hocaya yazar.

Çevrimiçi levitate

Malesef bu takımda kalite kadar karakter eksikliği de var.

aynı adamları olduğu gibi kampa götürenlere sormak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Shaktar iyi takım değil, biz çok rezildik.

Diğer turda Rangers Shaktara 5 tane atat ozaman görecem ben Arda Turan, dediğim gibi bizim maçtan sonra adamı Süper Hoca ilan ettiler.

Shaktar defansı bizim yetersizler₁ biraz pres yaparken 89 defa topu taca attılar, kornere attılar, hatalı geri pas verdiler fakat biz faydalanmadık.

Hiç birşey yapmadık, hiç.

St. Patricks de bizi yener, Kayserisporda yener Karagümrükte.

Derhal radikal temizlenme lazım bir sezon daha bedava çöpe gidecek.

2021 den beri her sezon çöpe gitti.

Su maca bazi taraftarlarin burun cevirdigi Kerem-Cerny kanatlari ile ciksan skor farkli olurdu.

Yermiydik? Gene yerdik. Paulista-Uduokhai olmaz. Bir de Svensson gibi yetenek fakiri futbolcu ile o golleri yine yerdin, ama bir okadar da atardin.

Yine bir şey değişmezdi siz hiç bizim bek oyuncumuzun bir kere çizgiye indiğini bindirdiğini gördünüz mü.Orta sahadan orta actırıyor juraseke masuakuya da aynısını yaptırıyordu hocanın bu cag dısı futbol anlayısı ile kim gelirse gelsin bütün oyuncualar körelecek.Jurasekin kötü gözükmesinin sebebi hocanın oynattıgı sacma futbol anlayısı yüzündendir.

Çevrimiçi 38life

Yine kaybederdik. Keşke bunu simüle edip görebilme şansımız olsaydı. Ama ben yine kaybedeceğimizden emin gibiyim.

Takımın şuan net 6 transfere ihtiyacı var ilk 11'de. Sen sezonun ilk maçına ilk 11'inde 6 eksikle çıkamazsın arkadaş. Bu saatten sonra transfer yapsan ne yazar. Fırsat transferiymiş. Al o fırsat transferini ne yaparsan yap şimdi.

Çevrimdışı Necmi

burun kıvırmak değil onca para sorunlu oyuncuya verilmez gs gibi sorunlu oyuncu cennetinde bile tutunamamış adama 40 m harcayacaksın

Çevrimiçi Zafer55

Taktiğini oyuncu seçimini geçtim, takımı maç yapacak fiziksel duruma getirememiş ki hoca.

Çevrimiçi tolga1903

Böyle  defans kurgusunu hayatınız boyunca göremezsiniz.Oyuncu kalitesi ile acıklanamaz bu durum net bir şekilde oyun anlayısı hatası hocaya yazar.

Yahu modern futbol oynuyor adamlar. Defanstan bir sekilde o topu çıkarıp rakibi kenarlardan eksik yakalamak artık takımların tek hedefi. Burada savunma kurgusu değil olay senin ne derece ön alan baskısı yapabilmen o adam çıktığı an zaten eksik yakalayacak seni. O yüzden de futbol artık fizikli oyuncularla oynanıyor bir kenarin rafa silva diğeri muçi en uçta semih arkada kartal pigme gibisin kısasın fiziğin yok ki herifi oradan çıkartmamaya kapasiten yok. Oradan çıktığı andan itibaren zaten eksik yakalanacaksın gerisi adamın yeteneğine kalmış 4 attı belki 6 atardı bu takım çağ dışı baştan aşağı iğrenç bir takım geçen sene de öyleydi hala öyle

Çevrimiçi 38life

Yine kaybederdik. Keşke bunu simüle edip görebilme şansımız olsaydı. Ama ben yine kaybedeceğimizden emin gibiyim.

Takımın şuan net 6 transfere ihtiyacı var ilk 11'de. Sen sezonun ilk maçına ilk 11'inde 6 eksikle çıkamazsın arkadaş. Bu saatten sonra transfer yapsan ne yazar. Fırsat transferiymiş. Al o fırsat transferini ne yaparsan yap şimdi.

Pardon 6 dedim. 7 olacak. Çünkü Jurasek bu akşam bitti. Kötü oyuncu olması falan bir kenara. Mevzu o değil. Bizim müthiş dünyanın en iyisi olan taraftarımız. İlk resmi maçında bir yeni transferi ıslıklayarak tarihe geçti. O oyuncuyla Beşiktaş'ın işi bitti. Eğer ki yönetim ve teknik kadro Jurasek'in 1. sol bek olduğu bir kadro planlaması ile sezona başlar ve geçirirse çok büyük hata yapar. Oyuncu zaten kiralık. Biraz empati yapın. Bir takıma kiralık olarak geliyorsunuz ve çıktığınız ilk maçta sahanın en çok ıslıklanan futbolcusu oluyorsunuz.

Jurasek'in kafasında şuan sezon bitti. Oraya ilk 11 için bir transfer şuan elzem oğlu elzem.

Çevrimiçi COB

Demekki Valerian Ismael'in kondisyoneri de işe yaramamış. Fiziken hepsi bitik.

Çevrimiçi 38life

Pardon 6 dedim. 7 olacak. Çünkü Jurasek bu akşam bitti. Kötü oyuncu olması falan bir kenara. Mevzu o değil. Bizim müthiş dünyanın en iyisi olan taraftarımız. İlk resmi maçında bir yeni transferi ıslıklayarak tarihe geçti. O oyuncuyla Beşiktaş'ın işi bitti. Eğer ki yönetim ve teknik kadro Jurasek'in 1. sol bek olduğu bir kadro planlaması ile sezona başlar ve geçirirse çok büyük hata yapar. Oyuncu zaten kiralık. Biraz empati yapın. Bir takıma kiralık olarak geliyorsunuz ve çıktığınız ilk maçta sahanın en çok ıslıklanan futbolcusu oluyorsunuz.

Jurasek'in kafasında şuan sezon bitti. Oraya ilk 11 için bir transfer şuan elzem oğlu elzem.

Vaziyetin böyle fantastik absürt saçma bir noktaya gelmesi de yönetimin suçu. Yöneticilik sosyoloji işidir. Sen kendi taraftarını tanıyacaksın. Bu taraftarın 3 IQ olduğunun farkında olacaksın. Bazı şeylerde ön almak zorundasın o yüzden. O fırsatı vermeyeceksin. Yoksa sezonu kaybedersin başlamadan.

Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihindeki ön elemelerde ilk kez evinde yenildi.

Ole Gunnar Solskjaer: "İyi savunma yapsaydık 4 gol yemezdik."   :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Mehmet57

Ole Gunnar Solskjaer: "İyi savunma yapsaydık 4 gol yemezdik."   :kop: :kop: :kop: :kop:

Hakli ama. Hadi birinci gol biraz sans isi, ikinci golde Eguinaldo Svensson ve Paulista arasinda kafaya cikiyor. Cocugun 1.75 (!!) boyu var. Ucuncu golde Kartal o calimi yese dahi yine Uduokhai’in zamanlama hatasi var, ve Svensson tekrar Kevin’i kaciriyor. Dorduncu golde Jurasek haric donen kisi yoktu, diger ucu bildigin izledi.

Bu takimin kanat ilk onceligi olabilir ama bir okadar da defans sorunu var.

Hakli ama. Hadi birinci gol biraz sans isi, ikinci golde Eguinaldo Svensson ve Paulista arasinda kafaya cikiyor. Cocugun 1.75 (!!) boyu var. Ucuncu golde Kartal o calimi yese dahi yine Uduokhai’in zamanlama hatasi var, ve Svensson tekrar Kevin’i kaciriyor. Dorduncu golde Jurasek haric donen kisi yoktu, diger ucu bildigin izledi.

defans kurgusunu biz mi yapıcaz mehmet kardeşim :D Hoca olan o değil mi.

Az yukarda attım son golde defansın pozisyon alışa bak takım pozisyon üretemiyor üretemediği gibi baskı yiyor hoca izliyor öyle bir reaksiyon yok bir değişim yok.Çıkardığı kadro baştan sona yanlıs oynattıgı oyun zaten yanlıs.Hadi shaktar iyi takım dedik avusturya 2.lig 6.sına karşıda aynı duruma düştük ezildik 1 milyon € luk takıma karşı 15-20 dk da yine 2-0 lık olduk.Bunlar oyuncu kalitesi ile açıklanamacak şeyler hocanın olmayan yada oldugunu zannettiği oyun planına yazar.

Çevrimiçi tolga1903

Nasıl yapacağını anlatabiliyor mu bu oyuncu grubu ile? Derinde beklemek istiyor onu net anlayabiliyorum, taraftar ah uh yapıyor herifler topu çevirdikçe bu sefer öne çıkarıyor takımı ama ön alan baskısı yapmaya mecali yok bu oyuncuların haliyle 2 pasla top santana veya kevin'e iniyor, o noktadan sonra elinde nuno mendes bastoni hakimi falan yoksa eğer senin durdurabilme şansın yok rakibi. Derinde savunsa bu denli defolu gözükmezdi cesaret edemiyor ama bu oyuncu grubuyla başka çaresi yok yapamayacak eylül'ü görmez ole gunnar solskjaer merak etme gidiyor

Çevrimiçi gokhans

3.golde paulista yoktu dimi pozisyonda? Ben mi göremedim?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

4. Golde pozisyona etki olarak jurasek ile seyirciler arasında bir fark yoktu, seyirci mücadele ederdi, jurasek eşlik bile etmedi, ufak bir yalancı koşu attı. O golde jurasek ilk anda bassaydı o ortayı öyle rahatça atamazdı. Rıdvan'ı sırf bu yüzden istemiyordum ama Rıdvan'ın Allahı var orada kesinlikle zamanlama hatası yapmaz basardı.

4. Golde jurasek ile seyirciler arasında bir fark yoktu, seyirci mücadele ederdi, jurasek eşlik bile etmedi, ufak bir yalancı koşu attı. O golde jurasek ilk anda bassaydı o ortayı öyle rahatça atamazdı. Rıdvan'ı sırf bu yüzden istemiyordum ama Rıdvan'ın Allahı var orada kesinlikle zamanlama hatası yapmaz basardı.

Bence golleri karıştırdınız 4.golde jurasek tutması gereken adamı tutuyor arkadaki oyuncu defans kurgusundan dolayı bombos jao mario tutmuyor jurasek diğer oyuncuya gidiyor bu sefer tuttugu oyuncu bos kalıyor.

Çevrimiçi Georgetown

Önceligi gol yememek olan hicbir hocadan olmaz. 2. Macta ilk golu biz aticaz diyor. Yani golu attik diyelim yine bombos top çevirmelerini izleyip klasik bir anadolu takimi gibi olmayan yetenegimizle kontra futbol oynamaya calisacak. Bu takima defans kanat 6 numara ne alirsan al mentalitesi geride beklemek olan hicbir hoca hiçbir sey kazanamaz kazandiramaz oynattigi futbol da keyif vermez.
GURURLAN!

Çevrimiçi Serdar3444

Sergen'in de Allah belasını vermesin, o olsa başkanı durdurur bu kadar saçma transfer yaptırmazdı.
Başkanın hiçkimseyi dinlediğini, adam yerine koyup destek istediğini zannetmiyorum

Etiketler: