11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe
11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe Tarih : 02.11.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Yılmaz - İbrahim Çağlar Uyarcan - Hakan Yemişken - Direnç

Zafer55, mayguntr, kahyaoglueren, BavyeraKartali, matias_27, Savaş, fatihsahin, 38life, KartalınGücü, Serdar3444 ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 3915 defa] 11. Hafta Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

Çevrimiçi tolga1903

Koşturmasın deli dana gibi orkunu. Pjanice de aynısını yapıyordu. Kardeşim oyuncular senin oyununu oynamak zorunda değil. Sen oyunculara göre şablon çizmelisin. Sergen hoca falan değil benim gözümde. Orkunun %70 suçu varsa sergenin de %30 suçu var o işte.

Napsin mesela merkeze koymayip rafa yerine mı koysun? E rafayi kesse bu sefer başka problemler çıkar rafa sapıkları var biliyorsun ki. Bu seviyede koşuyorsun diye gidip adamın durduk yerde bacağına mi basman lazım topu alacam diye? Bak bu adamın kariyerinde kırmızı yok 2 oldu bu daha kaç haftadan çünkü burası SİRK futbol kulübü değil. İki bjkliyim dedi 5 milyonu aldı iskenderini künefesini yiyor kilosu da maşallah yüksek takılıyor öyle sirkte. Olmaz arkadaş benim için kredisi bitti 0 şu an başkasını bilmem ben bu sirkte başka maymun görmek istemiyorum

Çevrimiçi hasankale

Bir de herkes su soruyu sorsun bakalim kendine aynı şartlarda biz Kadıköy deplasmanında maçı 2-0 dan 3-2 ye getirebilir mıydık ?

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yahu adamı zorla Sergen savunur hale getiriyorsunuz.
Su maçta hocalık ne var, 2-0 olmuş fener mala bağlamış maç 5 e gidecek aptalca kırmızı kart. Zaten Sergen söyledi Orkuna maç 5 e gidecek bir taban dal da kırmızı gör dengeleyelim dedi
Sergeni elestirecegim tek nokta şu olabilir Salihin girişi.
Salihi almayıp orta sahada direnec yaratmak için kimi alacaktı oyuna Demur Ege mi, Kayra mi? Asıl bizi bu kadroya mahkum eden kimse onlar hesap vermeli.
Yahu bu takımın mentali pamuk ipliğinde bunu hocayla falan açıklamak çok komik olur.
Bu arada Demir de sakat.

Çevrimiçi COB

Orkun net mağlubiyetin sorumlusu. Maç kazandırmadan maç kaybettirdi. Kötü performansının üstüne bunu da yaptı ve sadece galibiyet değil, onun getireceği motivasyonu da çöpe attı. Bu maç benim gözümde kendini bitirdin, işleyen sistemin içine ettin. Yazıklar olsun.

Çevrimiçi levitate

Yahu adamı zorla Sergen savunur hale getiriyorsunuz.
Su maçta hocalık ne var, 2-0 olmuş fener mala bağlamış maç 5 e gidecek aptalca kırmızı kart. Zaten Sergen söyledi Orkuna maç 5 e gidecek bir taban dal da kırmızı gör dengeleyelim dedi
Sergeni elestirecegim tek nokta şu olabilir Salihin girişi.
Salihi almayıp orta sahada direnec yaratmak için kimi alacaktı oyuna Demur Ege mi, Kayra mi? Asıl bizi bu kadroya mahkum eden kimse onlar hesap vermeli.
Yahu bu takımın mentali pamuk ipliğinde bunu hocayla falan açıklamak çok komik olur.

tamam orkun salak büyük bir eşeklik yaptı bir numaralı suçlu, ama bu takım 10 kişiyken deplasmanda bu fb'ye 4 attı, şenol hoca sakin sakin maçını oynadı

millet senden liderlik bekliyor bir şeyleri tekmeliyorsun zaten mimlisin hakemler sana kurulu direkt atılıyorsun, üstüne üstlük takımı geri çekti fener bir halt oynayamadı biz çekildikçe cesaretlendiler kendi kendimizi yedik

tribünü de ayrı mal zaten o kadar zımbırtı atıldı 1 dk geçmeden gol yedik
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Napsin mesela merkeze koymayip rafa yerine mı koysun? E rafayi kesse bu sefer başka problemler çıkar rafa sapıkları var biliyorsun ki. Bu seviyede koşuyorsun diye gidip adamın durduk yerde bacağına mi basman lazım topu alacam diye? Bak bu adamın kariyerinde kırmızı yok 2 oldu bu daha kaç haftadan çünkü burası SİRK futbol kulübü değil. İki bjkliyim dedi 5 milyonu aldı iskenderini künefesini yiyor kilosu da maşallah yüksek takılıyor öyle sirkte. Olmaz arkadaş benim için kredisi bitti 0 şu an başkasını bilmem ben bu sirkte başka maymun görmek istemiyorum

kaptanlığı verdiler necipten alıp daha nolucak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Olsun... cengiz oynadı, rıdvan oynadı, ersin oynadı.
Sergen bunların yaşam koçu, Beşiktaşın hocası falan değil

Çevrimiçi levitate

bu arada orkun geldi de hocalarıyla kavga edip durduğu için geldi onu unutuyoruz, lage schmidt bi ara slot hepsiyle bir mevzusu var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Orkun'un kırmızısı saha içinde pozisyon icabı olabilecek birşey. (amatörce, o ayrı)

Sergen'inki zeka noksanlığı.

senin söylediğin şeyle sergenin ne alakası var peki ?

Çevrimiçi levitate

ya mesela cerny'e 8 deyip durdun defalarca ortada denedin allah çarpsın salihten kötü oynamazdı ve herif cidden iyi top oynuyordu salih ne ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

tamam orkun salak büyük bir eşeklik yaptı bir numaralı suçlu, ama bu takım 10 kişiyken deplasmanda bu fb'ye 4 attı, şenol hoca sakin sakin maçını oynadı

millet senden liderlik bekliyor bir şeyleri tekmeliyorsun zaten mimlisin hakemler sana kurulu direkt atılıyorsun, üstüne üstlük takımı geri çekti fener bir halt oynayamadı biz çekildikçe cesaretlendiler kendi kendimizi yedik

tribünü de ayrı mal zaten o kadar zımbırtı atıldı 1 dk geçmeden gol yedik
o maçı çeviren nathen redmon diye bir keldi tek basına içinden geçti fenerin 2-3 asist yaptı 1 de gol attı 10 raytingle oynadı.

Tek basına mac alabilecek adamın yok senin artık öyle.

Olanıda gönderiyoruz zaten gedson - orkun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ya mesela cerny'e 8 deyip durdun defalarca ortada denedin allah çarpsın salihten kötü oynamazdı ve herif cidden iyi top oynuyordu salih ne ya

Bak işte burada haklısın. İkinci değişikliği ben bir hata yaptim diyip Salihi çıkarıp yerine Rashicayi soksa tamam derdim.

Çevrimiçi Sinan66

renkliler ellerini ovusuturyor orkun'a sövüyoruz diye

Çevrimiçi Özgür Gültekin

o maçı çeviren nathen redmon diye bir keldi tek basına içinden geçti fenerin 2-3 asist yaptı 1 de gol attı 10 raytingle oynadı.

Aslında var ama 80 de ayağına gelen topu kaleye cakacagina geveleyip durdu.

Çevrimiçi levitate

Bak işte burada haklısın. İkinci değişikliği ben bir hata yaptim diyip Salihi çıkarıp yerine Rashicayi soksa tamam derdim.

cengizi gömüyorum ama mesela iş kontraya dönmüş gayet işini görürdü cengiz dursa nolcak mesela, adam sadece mevki olarak bakıyor kadrolara şunu şöyle yapsam şu olur tarzı bir tasarı yapmıyor

orta sahada boşluk var > salihi al kapanır mantık bu
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2025, 22:21:44 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

biz yaparız çok biliyor bu taraftar her şeyi senelerdir onları dinliyorlar burnumuz boktan kurtulmuyor orkunu yerler rafayı yerler bir turda şenol biner kulübe sonra kapanış aslında çoktan kapanması lazımdı hapis yattı diye başkan seçiyoruz şansa bala 1-2 topçunun emeği ve rakiplerin kalitesi yerlerdeyken şampiyonluk aldı diye avrupada galibiyeti olmayan adamı td olarak geri getiriyoruz :D

Çevrimiçi levitate

bir tane var başkan-teknik direktör adamın üstüne gidiyor eski yönetimin getirdiği topçu diye, rafa oynamıyormuş keyifsizmiş allah allah niye acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben Orkuna zerre sovmuyorum, onu bu hale biz getirdik. Basın üzerine oynarken biz korumadik, üzerine sorumluluğu yükleyip durduk. İstersen Messi ol, mental güçlü değilse her hatayı yaparsın.

Çevrimiçi Samet Ç

orkun aklın varsa çek git bu kulübede tek kuruş kazandırma oğlum bunlara salih uçan fazla bile

Çevrimiçi levitate

Ben Orkuna zerre sovmuyorum, onu bu hale biz getirdik. Basın üzerine oynarken biz korumadik, üzerine sorumluluğu yükleyip durduk. İstersen Messi ol, mental güçlü değilse her hatayı yaparsın.

adam zaten mental olarak garip birisi benficadan bu yüzden kovuldu yani
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

cengizi gömüyorum ama mesela iş kontraya dönmüş gayet işini görürdü cengiz dursa nolcak mesela, adam sadece mevki olarak bakıyor kadrolara şunu şöyle yapsam şu olur tarzı bir tasarı yapmıyor

Orta sahaya mutlaka birini almak ileriden de birini çıkarmak zorundaydı.
Kimi çıkarıp orta sahaya kimi almalıydı? Bu soruyu hep beraber düşünmemiz lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

orta sahada boşluk var > salihi al kapanır mantık bu
cengizden hiçbir şey olmaz dursa sir sergen bile keşke almasaydım diyordur kahve muhabbetlerinde

Çevrimiçi levitate

Orta sahaya mutlaka birini almak ileriden de birini çıkarmak zorundaydı.
Kimi çıkarıp orta sahaya kimi almalıydı? Bu soruyu hep beraber düşünmemiz lazım.

oraya girince ihale yönetimin zaten bir salih özcan falan alsan rahat ederdin
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

biz yaparız çok biliyor bu taraftar her şeyi senelerdir onları dinliyorlar burnumuz boktan kurtulmuyor orkunu yerler rafayı yerler bir turda şenol biner kulübe sonra kapanış aslında çoktan kapanması lazımdı hapis yattı diye başkan seçiyoruz şansa bala 1-2 topçunun emeği ve rakiplerin kalitesi yerlerdeyken şampiyonluk aldı diye avrupada galibiyeti olmayan adamı td olarak geri getiriyoruz :D

devre arasi orkunla rafayi yollasinlar da görsünler günlerini

Çevrimiçi Özgür Gültekin

oraya girince ihale yönetimin zaten bir salih özcan falan alsan rahat ederdin

Yedek kadroda elinde kağıt üzerinde mevkisi orta saha yazan sadece Salih var. Bu ayıp yönetime yeter

Etiketler: