4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

levitate, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, mayguntr, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2033 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Rakip ceza sahasında 1 kez topla buluşmuşuz.

Çevrimiçi tolga1903

Gs uzun top attırmıyor değil. Djalo yerinde Davinson Sanchez olsa rakip arkadan temas ettiği anda kendini yere bırakır, hakem de faul verirdi.

Biz yine şanslıyız kırmızı kart çıkmadı.

O zaman benim futbolcum da atacak kendini yere bir alamaz istediğini iki alamaz elbet bir gün almaya başlar ve bu salak hakemler bunu öğrenir tıpkı gs'de öğrendiği gibi. Attırmıyor değil değil ayrıca ben izliyorum heriflerin her maçını maymuna ceviriyorlar anadolu takımlarını iki pas üst üste yaptırmıyorlar bu heriflere hakemler yardım ediyor ama adamlar istiyor da bizim takım gibi aptal saptal sorumluluktan kaçan topçusu yok hayvan gibi dikine araya oynuyorlar top sürüyorlar alan geriye yana vermiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Tam olarak izleyemedim penaltı pozisyonunu, Jurasek’in calim denemesinden sonra duvarları yumruklamak ile meşguldüm.

Djalo’ya kızdığım nokta orada adamini dusurmesi, rakibe geçildin bırak gitsin. Son adam olsa yada top kaleye doğru gitse hem kırmızı hem penaltı olacak - onun için daha akıllı davranmasını beklerdim.

Orta sahada taca giden topta kırmızı gören Felix’i tartışmak bile gereksiz. O herifte beyin yok zaten, beyinsiz birini eleştirmeye de gerek yok - çünkü beyinsiz. Yapması gereken çok basit, macun başından beri bizim oyuncular ne zaman prese gitse rakip oyuncular önüne geçip pozisyonunu bozup pres yaptırmıyorlar. Bizim Felix jogging atiyordu rakip depar atarken.

Bu jurasek ile acilen sözleşme feshedip sol bek almaları lazım olacak gibi değil bu oyuncu

Çevrimiçi Samet Ç

Rakip ceza sahasında 1 kez topla buluşmuşuz.
hocaların oyun anlayışı önemli tabi ole olsa iki kez buluşmuştuk :D

Çevrimiçi Mehmet57

Mustehak. Kendi hocana kumpas kurarsan olmasi gereken de bu. Sampiyonluk zerre umrumda degil. Bu kulubun her seyden once bir durusu olmali, onu sergilemeliydi. Hic bir puan kayibina uzulmem.

Çevrimiçi Zafer55

Kartal, koşması mücadelesi ve adı iyi. O kadar başkası yok

Çevrimiçi sEuL

Bu jurasek ile acilen sözleşme feshedip sol bek almaları lazım olacak gibi değil bu oyuncu
Olur mu, Ridvan gelmiş ya. Jurasek - Ridvan sol beki “idare eder.”

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kartal, koşması mücadelesi ve adı iyi. O kadar başkası yok

kayseri oyuncusu maks.

Çevrimiçi kahyaoglueren

hocaların oyun anlayışı önemli tabi ole olsa iki kez buluşmuştuk :D
Birinci sorunun yönetim olduğunu ne zaman göreceğiz acaba. Her seferinde kısır döngü.

En son sezonunda 1.05 puan ortalaması yapan hocayi geri getirdik.

juraseki de kim bulup alıp geldiyse tebrik etmek gerekiyor.  :claps:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ridvan once antremana çıksın.

Çevrimiçi Samet Ç

seneye bu sene göndermek istediğimizden daha çok oyuncu göndermek isteyeceğiz ama tabi yine gönderemeyeceğiz orası da ayrı başta abraham penaltısız 15 atsın yeter diyordum da onu bile atamaz

Çevrimiçi tolga1903

Rıdvan en son sağ bek oynuyordu idare edebilir bi futbolculugu sol bekligi kaldığını sanmıyorum. Jurasek yangını başlatmazsak yeni bir bela açildi başımıza gönderilmeli hiç ugrasmamak lazım yıllardır kötü topçuyla uğraşıyoruz bir bok olduğu da yok acilen feshedilmeli

Çevrimiçi Mehmet57

Ole geldigi gibi Bilbao’ya 4 tane atti, Sergen ise ceza sahasinds 1 kez topla bulusabildi Alanya’ya karsi.

Yorumcuyu teknik direktor diye getirirsen olacagi budur. Fazla uzatmadan “hata yaptik” diyerek zararin neresinden donersen kardir.

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala kanat olmamasina ragmen baska dizilis yokmus gibi yine kanatli oynuyoruz. En iyi oyuncumuzu kanada koyup bitiriyoruz, sahaya 2 islemeyen mevkiyle cikiyoruz. Atiba-Mensah orta sahasinin yaptigini Teixeira-Pjanic orta sahasindan bekleyen adamdan zaten baska bir formasyon bekleyemezsin.
Taktiksel olarak bu kadar kisitli hocalari nasil buluyoruz enteresan. Elinde kanat yoksa soyle cikarsin:

---------------mert-----------

svensson-djallo-uduokhai-jurasek

---------------ndidi-----------------

---------kartal-------orkun----------

-----------------rafa-----------------

----------abraham----toure---------

Çevrimiçi 38life

GVB varken de Beşiktaş'ın sorunu teknik direktör değildi, Ole varken de Beşiktaş'ın sorunu teknik direktör değildi. Bugün de Beşiktaş'ın sorunu Sergen Yalçın değil.

Beşiktaş'ın en büyük sorunu getirdiği teknik direktörlerin arkasında duramayacak kadar iradesiz, sosyal medya'nın rüzgarıyla karar alacak kadar basiretsiz yönetimler.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2025, 22:46:09 38life ]

rafayı ortaya atsın kayboldu adam çizgide.

Çevrimiçi Necmi

juraseki de kim bulup alıp geldiyse tebrik etmek gerekiyor.  :claps:
sergeni bulup getirenler getirdi

Çevrimiçi mellfred

Tam olarak izleyemedim penaltı pozisyonunu, Jurasek’in calim denemesinden sonra duvarları yumruklamak ile meşguldüm.

Djalo’ya kızdığım nokta orada adamini dusurmesi, rakibe geçildin bırak gitsin. Son adam olsa yada top kaleye doğru gitse hem kırmızı hem penaltı olacak - onun için daha akıllı davranmasını beklerdim.

Orta sahada taca giden topta kırmızı gören Felix’i tartışmak bile gereksiz. O herifte beyin yok zaten, beyinsiz birini eleştirmeye de gerek yok - çünkü beyinsiz. Yapması gereken çok basit, macun başından beri bizim oyuncular ne zaman prese gitse rakip oyuncular önüne geçip pozisyonunu bozup pres yaptırmıyorlar. Bizim Felix jogging atiyordu rakip depar atarken.
rakibi indirmese gol bile olmazdı muhtemelen
maçın uzatmaları değilse son adamı indiren futbolcu aklen eksiktir

Çevrimiçi Samet Ç

stajyer hoca gönderip en fazla kahvede arkadaşları ile futbol yorumlayacak hoca getirirsen sonuç bu olur takım kadrosu sorunluydu düzeltmediler hoca sorunluydu gönderip daha kötüsünü getirdiler mükemmel yönetim

Çevrimiçi tolga1903

GVB varken de Beşiktaş'ın sorunu teknik direktör değildi, Ole varken de Beşiktaş'ın sorunu teknik direktör değildi. Bugün de Beşiktaş'ın sorunu Sergen Yalçın değil.

Beşiktaş'ın tek bir sorunu var: Getirdiği teknik direktörlerin arkasında duramayacak kadar iradesiz, sosyal medya'nın rüzgarıyla karar alacak kadar basiretsiz yönetimler.

Beşiktaş'ın tek bir sorunu var: elinde anadolu takımlarında bile şans bulamayacak iğrenç futbolcu topluluğu.

Çevrimiçi Necmi

Kanat olmsyan adamlarla bu oyunu oynamaya kalkarsan takımı dokuz kişi oynstırsın bizim ileri üçlü oyunda yok savunma ne yapsın top orta sahaya kadar gidip sonra geri dönüyor

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'ın tek bir sorunu var: elinde anadolu takımlarında bile şans bulamayacak iğrenç futbolcu topluluğu.

Kadro planlaması zaten en temel sorunumuz. Onu dahil etmedim ama tüm problemlerin çıkış notkası o zaten. Kanatsız kadro, uyumsuz oyuncular...

Çevrimiçi tolga1903

Abi 2.yarı başladı udokhai'ye uzun vurdurdu ve top auta çıktı. Bak udokhai'ye değil oyun kurdurmak topa değdirmem bile oyun kurulumunda bu adam ileri vurduğu an cinnet geçiriyorum bu kadar rezil oyuncu olur mu ya

Etiketler: