4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

murat baltacı, Trao, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 107 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2091 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi tolga1903

Bir tane pivot hızlı zenci forvetle çözüyor seni anadolu takımları. 4 yıldır gsyi fb'yi çözemiyor ama senle maymun gibi oynuyor. Djalo linçlenir şimdi çocuk halbuki ilk maçına rağmen son derece iyiydi

Çevrimdışı sEuL

Jurasek bir topuda ileri oyna dedim adam topu resmen rakibin önüne yuvarladı hahaha.

Dönen topta penaltı oldu.

Bu Djalo’da beyinsizlerden sanırım.

Son adamda olabilirdin ve kırmızı artı penaltı olabilirdi - bırak adam arıyorsa atsın ne dusuruyorsun beyinsiz.

Ayrica, hani bu herif çok hızlıydı. Alanyali 2 metre geriden geldi

Çevrimiçi levitate

mert'in köşeyi bildiğini bile hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi underworld

Juraşek niye ürkek amatör topçu gibi davranıyor.
İnanılır gibi değil

Çevrimiçi Mehmet57

Jurasek bir topuda ileri oyna dedim adam topu resmen rakibin önüne yuvarladı hahaha.

Dönen topta penaltı oldu.

Bu Djalo’da beyinsizlerden sanırım.

Son adamda olabilirdin ve kırmızı artı penaltı olabilirdi - bırak adam arıyorsa atsın ne dusuruyorsun beyinsiz.

Ayrica, hani bu herif çok hızlıydı. Alanyali 2 metre geriden geldi

Bence Djalo’dan ziyade suc Uduokhai’da. Adamini orda kacirip izleyen o.

Çevrimiçi Sinan66

bari dogru koseyi tahmin et kardesim

Çevrimiçi tolga1903

O adama o uzun topu gs attırmıyor. 30 metrede oynuyor oyunu bırak uzun topu kısa pas bile yapmaktan aciz hale getiriyor rakibi önde baskıyla çünkü o herif uzun vurduğu an bir tane zenci at gibi koşmak dışında yeteneği olmayan forvet çıkar ve indirir önüne. Fizik olarak pigme gibi kısa oyunculardan kurulu olduğun gibi bir de yeteneksiz bu herifler. Eylül 1 oldu hala utanmadan kanatlarında muçi rafa oynuyorsa bekin svenson stoperin udokhai'yse bu sene de 60 puan fark ye kardeş sen.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Prime Ghezzal ve Abu yumurtadan çıkmazsa 1.5 puan ortalamayla devam ederiz hocamızla.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Yokmessi

Penaltı pozisyonundan bağımsiz bir sey söylemek istiyorum, hatta dakika 42 felandı devre arası foruma yazıcam diye şartlamıştım kendimi, şimdi yazıyorum
Beşiktaş formasının hakemler üzerinde ekstra bir etkisi kalmamış. Tam anlamıyla 0.
2 anadolu kulubu arasındaki maçta hakem taraflara nasıl yaklaşıyorsa bizde de öyle yaklaşıyor. Dünkü gs maçına bir de bu maça bakıyorum malesef hakemler gözünde büyüklüğümüz bitmiş. Çok üzülüyorum geldiğimiz hale çok. Beşiktaş formasını giymeyi haketmeyen en az 5 oyuncu var sahada ve bu durum bu kadar çok gelen/giden oyuncuya rağmen böyle.... yazık

Çevrimiçi COB

Kanatsız oynadığımız için kanatta oynayan futbolcular tüm takımı etkisiz hale getiriyor.

Eylül ayına gelip kanat transferi yapamamız rezilliğin de ötesinde.

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım gs fb geçtim trabzon'dan bile 20 civarı fark yer sene sonunda. Sağ kanatları zubkov'un yaptığı ortayı izleyin sağ bekleri pina'nın o topu zubkov'a götürüşünü izleyin şu kombinasyonu svensson ve muçi'den bekleyin sonra. Abicim iğrenç bir takım bu niye hala anlamak istemiyor bu allahin belasi yönetim itlaf edilmesi gereken yok olması gereken bi takım bu lan anla lan artık anla

Çevrimiçi Sinan66

https://x.com/ekremalpay8/status/1962226152170287363

su adami taniyan varsa, deyin ki besiktas'in yakasindan dussun bi zahmet

Çevrimiçi COB

Ilk yarıda iyi oynayan futbolcumuz yok.

Acilen Orkun'u arkaya alıp, Bilal'ı kanada yada çift forvete dönmemiz lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Ya öyle yorumlar okuyorum ki inanılmaz
Su takima top3 hocadan teknik ekip kuruyorum desen ilk maçlarda hiç bir şey yapamazlar.
Az sakin
asıl sorun hocaydı bu akşam kovulmalı

Çevrimiçi mellfred

beşiktaş’ın oynadığı rakipler o kadar vasatlar ki sahadaki her iki takım da futbol adına hiçbir şey vadetmiyor
ama nasıl oluyorsa golü yiyen bir şekilde beşiktaş oluyor
inanılmaz bir looserlık yapıştı üstümüze

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

O adama o uzun topu gs attırmıyor. 30 metrede oynuyor oyunu bırak uzun topu kısa pas bile yapmaktan aciz hale getiriyor rakibi önde baskıyla çünkü o herif uzun vurduğu an bir tane zenci at gibi koşmak dışında yeteneği olmayan forvet çıkar ve indirir önüne.

Gs uzun top attırmıyor değil. Djalo yerinde Davinson Sanchez olsa rakip arkadan temas ettiği anda kendini yere bırakır, hakem de faul verirdi.

Biz yine şanslıyız kırmızı kart çıkmadı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Şu maçı çevireceğimize inanan varmı sorun kimsede değil sadece yönetimde sezon bittiğinde bütün takımı sittiredecekti bu işler laf söylrmekle olmuyormuş demekki

Çevrimiçi Savaş

Adamlar tüm ilk yarı defansın arkasına top attı sadece. Başka bir olay yok.

Ne donen topu alabildik ne pres yapabildik. Boş boş kafası kesik tavuk gibi koşuyorlar sadece.

Takim ne defans yapabiliyor ne de atak. Hicbirsey yok. Topu alan geri atıyor bir kişi gelip top dağıtayım demiyor.

Hiç ümit yok ya. Bak isterse guardiola getir, isterse klopp getir. Olmayacak. Maalesef şu düzende gelen de bozuluyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne izliyoruz abi biz valla gına geldi artık.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan : "ulan ben size avrupa maçlarını kendiniz için oynayın lig maçlarını değil. Siz olayı yanlış anlamışsınız."

Der kesin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mellfred

alanya’nın henüz ligde galibiyeti de yokmuş
alırlar artık fukara babasından

Çevrimiçi Samet Ç

bu takım ilk beşe giremez daha erteleme maçları var ve o maçta oynayacak adamlardan da ayrılacak olanlar var

Çevrimdışı sEuL

Bence Djalo’dan ziyade suc Uduokhai’da. Adamini orda kacirip izleyen o.
Tam olarak izleyemedim penaltı pozisyonunu, Jurasek’in calim denemesinden sonra duvarları yumruklamak ile meşguldüm.

Djalo’ya kızdığım nokta orada adamini dusurmesi, rakibe geçildin bırak gitsin. Son adam olsa yada top kaleye doğru gitse hem kırmızı hem penaltı olacak - onun için daha akıllı davranmasını beklerdim.

Orta sahada taca giden topta kırmızı gören Felix’i tartışmak bile gereksiz. O herifte beyin yok zaten, beyinsiz birini eleştirmeye de gerek yok - çünkü beyinsiz. Yapması gereken çok basit, macun başından beri bizim oyuncular ne zaman prese gitse rakip oyuncular önüne geçip pozisyonunu bozup pres yaptırmıyorlar. Bizim Felix jogging atiyordu rakip depar atarken.

Etiketler: