3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 22.10.2025 (24.08.2025) Saat : 20:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - İbrahim Çağlar Uyarcan -

Serdar3444, COB, kartalizma190399, Özgür Gültekin, Samet Demir, Sinan66, balkan-kartal, Umutcan Kaya, Tass, Zafer55, murat baltacı, hasankale, tolga1903, matias_27 ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1171 defa] 3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Yalnız bunlsr uyurken konyayıda uyuttular 😂

Abi bunlar ki ligin çöpü küme düşme adayından evinde 1 dakikada 2 gol yemis takım konya uyusa nolur gol bulduğu an gör sen konya'yı

Çevrimiçi Samet Demir

Bu ndidi denen gerizekalı nasıl oynadı bu yeteneksizliğiyle acaba kaçıncı top kaybi 20 dakikada tahta ayaklı spastigin demir ege şundan bin kat daha iyi topçu
Takımda kimse rolünde oynamıyor. Ndidi'den oyun kurmasını beklersen daha çok pas hatalarını yazarsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Takımda kimse rolünde oynamıyor. Ndidi'den oyun kurmasını beklersen daha çok pas hatalarını yazarsın.

Oyun kurmasını inan beklemiyorum. Ama pl oynamış adamın 5 metre yanındaki yerine rakibe atıp atak üstüne atak yedirmesine itiraz ederim kimse kusura bakmasın böyle tahta ayaklı topçu olmaz 1970 yılında değiliz orta saha bu adam

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

:))) hgaghahagha

sizin ole hocanızı rafa niye yesin guardiola ile aynı seviyde değil mi ole :D kimse yiyemez onu :D

Çevrimiçi tolga1903

Abi dakika başı korner yiyolar bu takım büyük takım özelliklerini komple kaybetmiş allah belasını vermiş bu takımın

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

2 oldu.

Berbat oynadığımız maçı kazanacağız galiba  :)

Çevrimiçi Samet Demir

Abi dakika başı korner yiyolar bu takım büyük takım özelliklerini komple kaybetmiş allah belasını vermiş bu takımın
Tv yorumcusunu istemediği halde zorla hoca olduğuna ikna ettiler. Ne bekliyorduk ki?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Galiptir bu yolda mağlup. Hiç boşa sevinmeye gerek yok sıradan bi orta sıra takımının sıradan galibiyeti ergen kaleci sağolsun. Ki daha galip geleceği bile belli değil

Çevrimiçi levitate

sövüyoruz ama adam bi şekilde katkı veriyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Baya savunma yapıp kontra ataklarla kazanıyoruz :) abraham içinde ayrıca sevindim moralde olur kaç haftadır atamıyordu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Tv yorumcusunu istemediği halde zorla hoca olduğuna ikna ettiler. Ne bekliyorduk ki?

Ben "ole kontra hocasıydı sergen geldi büyük takım oyunu oynatır" diye cümle kuran futbol ulemalarını çok merak ediyorum ne düşünüyor konya 15. kornerini kullanırken:)

Çevrimiçi Necmi

Ben "ole kontra hocasıydı sergen geldi büyük takım oyunu oynatır" diye cümle kuran futbol ulemalarını çok merak ediyorum ne düşünüyor konya 15. kornerini kullanırken:)
düşünmüyorlar zaten düşünebilseler sergen istemezlerdi😂

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Adamım abraham ya :)) bu arada taylan’da 2-0 da o dakikada hücuma attığı depar harikaydı helal olsun..

Çevrimiçi levitate

vücuttan sekiyo salak mısınız lan siz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Çevrimdışı Savaş

Ulan kazandığımız maça bak şaka gibi. Köyün delisi gibiyiz yeminle.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Sergen geldiğinde beşincilik mücadelesi vereceğiz dedi ya sözünü tutacak galiba

Çevrimiçi Necmi

Ulan kazandığımız maça bak şaka gibi. Köyün delisi gibiyiz yeminle.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu bırakta 5 lik bile olabilirdi 😂

Çevrimiçi Samet Ç

sergen haramball oynayarak kazanmış tebrikler

Çevrimiçi Zafer55

Gol yemeden bitirebildiğimiz ikinci maç oldu. Diğeri de diğer erteleme maçıydı.Bu iki maçtan çekiniyordum ligin başında. Saçma sapan bir sezon

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: