3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 22.10.2025 (24.08.2025) Saat : 20:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - İbrahim Çağlar Uyarcan -

Umutcan Kaya, Serdar3444, COB, kartalizma190399, Özgür Gültekin, Samet Demir, balkan-kartal, Tass, Zafer55, murat baltacı, hasankale, tolga1903, matias_27 ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1194 defa] 3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

BOK gibi oynuyoz belki yenilirler de gülerim diye gs maçına bakıcam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

En sonunda istediklerini başardılar. Orman doneminden beti Beşiktaş'ı vasat bi takıma dönüştürmek için ellerinden geleni yaptılar.

Sonucta konyanin 15 dakikadır tek kale oynadığı, PTT lig takımı kıvamında bir takım var karşımızda.

İzlediğimiz maalesef yılların birikimi. İlmek ilmek işlediler. Anadolu takımı kıvamına geldik maalesef.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PTT liginde bile bu kadar kötü bir takım yoktur. Üstlerindeki forma olmasa çok net küme düşer bu takım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi tolga1903

Bu ndidi denen gerizekalı nasıl oynadı bu yeteneksizliğiyle acaba kaçıncı top kaybi 20 dakikada tahta ayaklı spastigin demir ege şundan bin kat daha iyi topçu

Çevrimiçi hasankale

Baskan değişiyor teknik direktör değişiyor futbolcular değişiyor ama takımdaki ruhsuzluk kalitesizlik vurdumduymazlık asla değişmiyor.15 dakika oldu daha rakip sahaya geçemedik.

Çevrimiçi gokhans

Bu ndidi denen gerizekalı nasıl oynadı bu yeteneksizliğiyle acaba kaçıncı top kaybi 20 dakikada tahta ayaklı spastigin demir ege şundan bin kat daha iyi topçu
adam çapa, konya pres ve alan kapatarak ndidi’ye zorla oyun kurdurtmaya çalıştığı için oluyor. Burada çözüm ndidi’değil, büyük takım oyunu oynatan sergen’de!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

attı herif
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ne attığı gole sevinebiliyorum ne bir şeye şöyle oynayan takım olmaz olsun golu atan adam da sahanın en kötüsü

Çevrimiçi Monza

Çevrimiçi tolga1903

attı herif

Kardeşim attı da görerek kaç top verdi rakibe delirtti ya

Çevrimiçi levitate

Kardeşim attı da görerek kaç top verdi rakibe delirtti ya

bilmiyom abi o kadar yarım izliyorum ki maçı anlatamam yani napıyosa yapsın :D bence yenilcez bi şekilde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abraham atamıyorum bari sevincini yapayım demiş.
Bir an sevince bakınca o attı sandım.
Bu kadar fiyat performans oranj düşük oyuncumuz olmadı diyeceğim ama emin değilim.

Çevrimiçi tolga1903

bilmiyom abi o kadar yarım izliyorum ki maçı anlatamam yani napıyosa yapsın :D bence yenilcez bi şekilde

Böyle oynayarak yenme ihtimali yok zaten merak etme

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Biz 9 kişimi oynuyoruz sahada acayip eksik görünüyoruz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bu devrim kardeşimiz ikinci yarıda oturmalı maçla falan alakası yok

Çevrimiçi hasankale

Takımın hali içler acısı.9 Kişi ceza sahasına dizilmiş rakip ataklari sürekli gelişi güzel topu ileri sisirerek uzaklaştırıyor.Hic bir oyun planı yok rakiple ikili mücadeleye girmek hiç yok.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

rafa bilerek kosmuyor sabote ediyor hoca yeme projesi.

Çevrimiçi gokhans

:))) hgaghahagha

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2025, 20:59:11 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

rafa olmasa küme düşücez neyi yiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ayağında 5 saniye top tutamıyosun hala devrimle çıkıyorsun rafa'yı sola atıp orta sahaya +1 daha koymak bu kadar zor olmamalı iyi değilsin bugün işte bala g.e gol attın ve yemeyi bekliyorsun

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bunlsr uyurken konyayıda uyuttular 😂

Çevrimiçi Necmi

rafa olmasa küme düşücez neyi yiyor
rafanın adını birtek çıkarken duydum 😂

Etiketler: