2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor
2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor Tarih : 17.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Halil Umut Meler - Murat Ergin Gözütok - Murat Altan - Turgut Doman VAR :

mayguntr, Gökhan Güvenç, Necmi, OnurG, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Kurt, gokhans, Ravenman, matias_27, maıden, ulumemo, fatihsahin ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor  [Okunma sayısı 1774 defa] 2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Çevrimiçi Mehmet57

Su takimin hava topu zaafiyeti beni bitirdi. Boyle stopper hatti mi olur allah askina. Her duran top buyuk tehlike.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Rafa neden göbekten giderken rashicaya veriyosun topu ya. Vur işte

Çevrimiçi levitate

37 golün 11i kafa topu mu oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Sinan66

rafa + resika siçiyor hala ishal heralde

Çevrimiçi mellfred

rachicaya atılan her top ziyan maalesef
solda emirhan joa
sağda swennson rachica’ya rağmen kazanmak büyük başarı olacak

Çevrimiçi Samet Ç

geri dörtlünün atletizm eksikliği öyle böyle bozmuyor oyunu

Çevrimiçi levitate

ön baskıyı çöpe atıyolar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Hepsi kotu, stoper hatti felaket. Ama su Svenssonun deli dana gibi press yapmasina ragmen bir top kaptigini goremiyorum. Ayagina hakim her oyuncu kolaylikla siyrilip arkasindaki bos alandan faydalaniyor, ozellikle orda pili bitmis Paulista ile.

Çevrimiçi Samet Ç

Hepsi kotu, stoper hatti felaket. Ama su Svenssonun deli dana gibi press yapmasina ragmen bir top kaptigini goremiyorum. Ayagina hakim her oyuncu kolaylikla siyrilip arkasindaki bos alandan faydalaniyor, ozellikle orda pili bitmis Paulista ile.
Taylan kapatır orayı ama svennsondanda çıkmak lazım ayrıca iki stoper ve jurasekten vazgeçtilerse bir de sol bek daha lazım rıdvan değil tabi o isim birde iki kanat o zaman toparlanır bu takım

Çevrimiçi mellfred

eyüp kendi alanında ısrarla top çevirip buradan fırsatlar verirken bu şekilde bir gol çıkaramamak büyük ayıp  ?

Çevrimiçi Mehmet57

Paulista-Uduokhai’i izlerken gozlerim Colley’i bile arar oldu. En azindan bu derecede hava topu zaafiyeti yoktu.

Çevrimdışı Savaş

Paulista-Uduokhai’i izlerken gozlerim Colley’i bile arar oldu. En azindan bu derecede hava topu zaafiyeti yoktu.
Tam aklımdakini yazdın. Colley kalaydi daha iyiydi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

Geri dörtlünün acil değişmesi gerekiyor.
Kanat transferi kadar elzem bi durum.

Çevrimiçi murat baltacı

Paulista'nın saçmasapan uzaklaştıramadığı topun neticesinde gol yedik yine.
Adam beni gönderin diye uğraşıyor resmen bizde oynatmak için uğraşıyoruz yazık şu takıma iki bek iki stoper alamadılar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mellfred

takımın topla kat eden driblingi  olan tek bir oyuncusu yok
rafa dışında adam eksiltebilen bir tane daha oyuncusu yok
set kuramıyoruz
bu takıl nasıl gol bulacak ?

Çevrimiçi mellfred

şu an 1-2 olmaması tamamen şansımız

Çevrimiçi levitate

iki kanat olsa ne rahat ederdik adamlar sadece ortayı kapatıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Ndidi rakibi karşıladı, seken topa svensson müdahale etmedi, uyudu. O yüzden o topa da Ndidi ayak soktu ve sarı kart gördü. Müthiş bir sekans bazı şeyleri anlamak adına.

Çevrimiçi Sinan66

bize hemen nasil sari çikariyorlar gsli olsa asla cikarmazlar

Çevrimiçi mellfred

bana kalsa taylan’ı hiç bekletmem alırım ve hücüma yollarım
emirhan zaten bek oynayamıyor
geriyi 3’le bari

Çevrimiçi Samet Ç

Ndidi rakibi karşıladı, seken topa svensson müdahale etmedi, uyudu. O yüzden o topa da Ndidi ayak soktu ve sarı kart gördü. Müthiş bir sekans bazı şeyleri anlamak adına.
olur mu geri dörtlü hiç önemli değil ayak topunda anadoluda bile oynayamayacak oyuncuları koy yeter ki ilerisi iyi olsun şampiyon oluyorsun zaten

Çevrimiçi tolga1903

Rafa neden göbekten giderken rashicaya veriyosun topu ya. Vur işte

Pas vereceği yerde aptal aptal kaleye vurur cepheden rakibi yakalamışken yetenek fakirine pas verir tercih özürlü bu herif bıktım ben artık

Etiketler: