2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor
2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor Tarih : 17.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Halil Umut Meler - Murat Ergin Gözütok - Murat Altan - Turgut Doman VAR :

Özgür Gültekin, matias_27, Gökhan Güvenç, tolga1903, 38life, Monza, Kapkarakartal, Ravenman, Necmi, mellfred, Umutcan Kaya, maıden, ulumemo, fatihsahin, murat baltacı, Serdar3444 ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor  [Okunma sayısı 1647 defa] 2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Çevrimiçi gokhans

Hakem ndidi nin kaptığı 2 topuda faul diye kesti. 2.de sarı gördü ama komik olan 2 pozisyonda temiz, yönetimin eseri bu çıkıp konuşmassan böyle olur işte..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bana kalsa taylan’ı hiç bekletmem alırım ve hücüma yollarım
emirhan zaten bek oynayamıyor
geriyi 3’le bari
mantıklı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bizim başkan devre arası tamamlayacak inşallah kadroyu koskoca kulüpte transfer görüşmesini bir adam yapıyor o da başkan dünyanın en komik olayı

Çevrimdışı Savaş

Ndidi'yi beğendim. Temaslı oynuyor. Atiba alan kontrolü yapardı genelde Ndidi ilk anda basıyor. Tehlikeli mi evet? Hoşuma gitti mi evet :D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Buda maç başında ofsayt diye iptal edilen penaltı pozisyonumuz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat baltacı

Swenson falan yeter artık bitsin şu eziyet şu takımın formasını haketmeyen oyuncuları gönderin 24.dakikada neler yaptığına bakın ilerde boş baskı sonra geri koşmuyor rakibe pozisyon verdik boşuna.

Bu hocadanda olmaz takıma kattığı hiçbir şey yok üstüne vasat oyuncularıda yollattiramiyor swenson Salih ersin Tayyip Necip falan görünce fenalık geçiriyorum artık ilerde Mario rasicha falan oyuncu gibi görünüyor gözümüze ama değiller Anadolu takımına koysan dikkat çekmez adamları oynatıp duruyoruz
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bizim oyuncularda çevre kontrolü sıfır.

Paulista bomboş durumda topu ceza sahası içine uzaklaştırdı, kornerden gol yedik. Svenson 3 metre yanında Ndidi varken topu sahipsiz bölgeye uzaklaştırdı, rakibe atak şansı verdik. Udokhai yine etrafında bir tane rakip oyuncu yokken topu onlara doğru uzaklaştırdı, Thiam kaçırmasa ikinci golü yiyorduk.

Geri dörtlünün tamamen değişmesi en az kanat transferi kadar elzem, hatta Mert'i de dahil edebiliriz buna.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi 38life

olur mu geri dörtlü hiç önemli değil ayak topunda anadoluda bile oynayamayacak oyuncuları koy yeter ki ilerisi iyi olsun şampiyon oluyorsun zaten

Ben kendimi bildim bileli bu böyle zaten. Bu böyleyken 10 yılda bir şampiyon oluyorsun sonra da 10 yıl boyunca kaliteli defans oyuncusu isteyenlere "yaa ne gerek var defansa o kadar para harcamaya, en son şampiyon olduğumuzda beklerde kim vardı sanki?" diyorlar. Hahahahahah :D bu söylenebilecek en düşük zekalı şey herhalde. 10 senede bir şampiyon oluyor ve o şampiyonlukta ne gibi eksiklerle şampiyon olduğunu anlatıyor :D :D ulan sorsana neden 10 yılda bir sampiyon oluyorum diye :D

Çevrimiçi levitate

hoca problemli okde kadroya bak geçen yıldan kötü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Oyun anlamında kötü değiliz.sadece bek sadece kanat sıkıntımız olsa farklı olurdu ilk yarı ama maalesef hem bek hem kanat sıkıntısı var. Stoperler 3.sırada

Çevrimiçi Samet Ç

Ndidi'yi beğendim. Temaslı oynuyor. Atiba alan kontrolü yapardı genelde Ndidi ilk anda basıyor. Tehlikeli mi evet? Hoşuma gitti mi evet :D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arka dörtlü sağlam olsa daha iyi performans verir benim için standart oynuyor ilk maçında daha iyi oyunları olur kadro tamamlanırsa

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Oyun anlamında kötü değiliz.sadece bek sadece kanat sıkıntımız olsa farklı olurdu ilk yarı ama maalesef hem bek hem kanat sıkıntısı var. Stoperler 3.sırada

6 şutumuz var 2 tane isabetli 1 tanesi penaltı 1 tanesi raşitsa kornerden rakip uyudu.

Rakip o kadar kötü ki 4 yediler.

https://arsiv.mackolik.com/Mac/4308331/Besiktas-Eyupspor

Oyun olarak sıfırız.

Çevrimiçi Zafer55

6 şutumuz var 2 tane isabetli 1 tanesi penaltı 1 tanesi raşitsa kornerden rakip uyudu.

Rakip o kadar kötü ki 4 yediler.

https://arsiv.mackolik.com/Mac/4308331/Besiktas-Eyupspor

Oyun olarak sıfırız.
Rakip patrickten kötü değil.
Oyuna pozitif bakışım son maçlara nazaran.😊

Çevrimiçi Zafer55

Yalnız ofsayt diye vardan dönen marionun pozisyonu ofsayt değildi diye gördüm tekrarında.. bir daha da çizip falan göstermediler.

Çevrimiçi Samet Ç

topu rakibe verip pres yapıyoruz rakibin uzun toplarını toplayıp geçiş oynamaya çalışıyoruz bu tercih mi sanmıyorum mecburiyet bence ki onu bile geri dörtlünün atletizm eksikliği yüzünden tam yapamıyoruz hocayı geldiği günden beri eleştiririm ama bu takımla oynanacak oyun bu 6 tane nokta atışı transfer gelmeden yeryüzündeki herhangi bir hoca bu takımla başarılı olamaz hocayı kovup kendilerini temize çıkartırlarsa ocakta onlarda gider şimdiden söyleyeyim

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Yalnız ofsayt diye vardan dönen marionun pozisyonu ofsayt değildi diye gördüm tekrarında.. bir daha da çizip falan göstermediler.

Çevrimiçi Zafer55

En stoper oynaması gereken adam mecburen bek oynuyor.

Çevrimiçi levitate

bu arada svensson neyin gazıyla önde baskı yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi levitate

Topun ayaktan çıktığı an ise bu yuhh yani
rezillik valla sözde sistem var kontrol eden
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ben sadece en uzaktaki oyuncu ofsaytı bozuyor diye düşünmüştüm ama sol bekleri de bozuyor gibi.

Şuna nasıl bir kılıf bulacaklar merak ediyorum. Sanki merkezdeki oyuncudan ofsaytı hesaplayıp hızlıca oyunu başlattılar, çizgiyi çekince hatalarını farkettiler gibi geliyor bana. Yoksa Orkun'a verilen penaltı tam bir GS penaltısı, üstelik hakem Halil Umut iken.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi 38life

bu arada svensson neyin gazıyla önde baskı yapıyor

Osayi, KWP, Semedo isimleri geçerken "nasıl olsa ben formayı kaybettim" diyordu. Şimdi Taylan gelince "ulan ben biraz zorlasam buna formayı vermem ki" diye düşünmeye başlamıştır. O yüzden yırtınıyor.

Çevrimiçi levitate

Osayi, KWP, Semedo isimleri geçerken "nasıl olsa ben formayı kaybettim" diyordu. Şimdi Taylan gelince "ulan ben biraz zorlasam buna formayı vermem ki" diye düşünmeye başlamıştır. O yüzden yırtınıyor.
boşa taylan erken gelse 11'di
bipbipbupbup

Etiketler: