Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Ç, NioHH, Sinan66, Özgür Gültekin, kahyaoglueren, COB, tolga1903, Kapkarakartal, mellfred, Akil Emre ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 62875 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/i/status/1999023276757000559

Rezillik yemin ediyorum... Yürüyedur başkanım 👏

https://x.com/i/status/1999116179185508835

teneke bağlayıp yollamak lazım

bunu demek istemezdim ama önümüzdeki maçları kaybetmemiz kulübün hayrına olur gibi...
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sergen Yalçın, Trabzonspor karşılaşmasına Milot Rashica ve Tammy Abraham ile başlamayı düşünüyor. (Cengiz Malgır)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Sergen Yalçın, Trabzonspor karşılaşmasına Milot Rashica ve Tammy Abraham ile başlamayı düşünüyor. (Cengiz Malgır)

ödü kopuyo cerny sagda iyi oynar diye  :)

Çevrimiçi Samet Demir

Taylan Bulut'un babası, Serdal Adalı'yı arayarak 'Oğlum burada mutsuz, oynamıyor. Almanya'ya dönmek istiyoruz. Lütfen anlayış gösterin' demiş.

Hoffenheim, Taylan ile ilgileniyor. (Kartal Yiğit)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'ndan flaş iddia.

Futbolarena youtube kanalına konuşan Sercan Hamzaoğlu gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. İşte Sercan Hamzaoğlu'nun iddiası...

Sercan Hamzaoğlu: "İrfan Can Kahveci oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. İrfan Can Kahveci eğer takıma dönemezse sezonun ikinci yarısında oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. Ya İstanbul ya Avrupa olur. Beşiktaş da olabilir. Her şey olabilir."

Sercan Hamzaoğlu: "Eğer İrfan Can Kahveci sezon başı kadro dışı bırakılsaydı Beşiktaş ile kesin Rafa Silva takası olurdu. Çünkü bu konuda ciddi anlamda sıcak gündem yaşandı. Menajerler aracılığıyla 'Siz İsmail ile İrfan Can'ı bize verin Rafa Silva'yı verelim' dediler. Sonra İsmail Yüksek-Cengiz Ünder karşılığında Rafa Silva takası söz konusu oldu. Ama Ali Koç 'İsmail'i vermeyiz' dedi. Bu yüzden takas gerçekleşmedi. Böyle sıcak temaslar çok oldu.''
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolarena youtube kanalına konuşan Sercan Hamzaoğlu gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. İşte Sercan Hamzaoğlu'nun iddiası...

Sercan Hamzaoğlu: "İrfan Can Kahveci oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. İrfan Can Kahveci eğer takıma dönemezse sezonun ikinci yarısında oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. Ya İstanbul ya Avrupa olur. Beşiktaş da olabilir. Her şey olabilir."

Sercan Hamzaoğlu: "Eğer İrfan Can Kahveci sezon başı kadro dışı bırakılsaydı Beşiktaş ile kesin Rafa Silva takası olurdu. Çünkü bu konuda ciddi anlamda sıcak gündem yaşandı. Menajerler aracılığıyla 'Siz İsmail ile İrfan Can'ı bize verin Rafa Silva'yı verelim' dediler. Sonra İsmail Yüksek-Cengiz Ünder karşılığında Rafa Silva takası söz konusu oldu. Ama Ali Koç 'İsmail'i vermeyiz' dedi. Bu yüzden takas gerçekleşmedi. Böyle sıcak temaslar çok oldu.''
Bunların hepsi yönetime yazar, gitmesi gerekenleri zamanında yollyamadılar, alınacak oyuncuları zamanında alamadılar. Hoca konusunu zamanında halledemediler. Yönetim bu süreçlerin baş sorumlusu.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ali koç bizim yönetimden daha Beşiktaşlı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: “İlk 30 dakikada 3-1 öndeydik; kolay bir oyun, farklı bir gidişat vardı. Oyun kontrolü bizdeydi. Darbe yok, şiddet yok; rakip bile kırmızı karta şaşırdı, ‘bu nasıl?’ diye. Kurulmuş bir oyundu. Bizim için 1 puan iyi.”

Çevrimiçi mellfred

şu takım rafa cerny gedson orkun el bilal hattıyla ve
iki iyi takviyeyle bulldozere dönebilecek bir takım ne hallere geldi
üstüne koyarak gideriz dediğimiz kim varsa gönderip rezil ettiler
dönüp hep aynı şeyi yazıyoruz ama elindeki masuakuyu gönderip iki bek alıp ikisini de yedek oturup sol stoperi orada oynatıyorsun
sol bekin boş kaleye çektiği şutu taca atıyor
elinde ortasaha yok muci’yi doğdurdan rakibine gönderip son gün joan mario’yu gönderip salihten necipten umut bekliyorsun
musratiyi de çöpe çıkardınız
doğal seleksiyona salsak şu takım bu halinden çok daha iyi yerlerdeydi
hiç şakasız inanarak söylüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

dönüp hep aynı şeyi yazıyoruz ama elindeki masuakuyu gönderip iki bek alıp ikisini de yedek oturup sol stoperi orada oynatıyorsun
elinde ortasaha yok muci’yi doğdurdan rakibine gönderip son gün joan mario’yu gönderip salihten necipten umut bekliyorsun
Masuaskunun, gedsonun falan gitmesi çokda mühim değil bence. Sen yerini dolduramıyorsun. Sıkıntı burada. Şimdi sergen diyorki takım benim istediğim gibi kurulmamış tekrar kuralım. Ben başkanın yerinde olsa kardeşim o zaman kendine göre kurulmuş bir takımla çalış derim. Sanki  manavdan sebze meyve alacağız.

Çevrimiçi Necmi

zoruma gidende musratiyi hem gönderdik hem maaşını ödüyoruz insana bunu düşmanı yapmaz tek dertleri öncrki yönetimin aldıklarını yok pahasına göndermek oldu rafa kaldıydı işde onuda tukaka yaptılar biri sergene söylesin poailistayı da önceki yönetim almışdı sürekli oynattığına göre bilmiyor herhalde

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Masuaskunun, gedsonun falan gitmesi çokda mühim değil bence. Sen yerini dolduramıyorsun. Sıkıntı burada. Şimdi sergen diyorki takım benim istediğim gibi kurulmamış tekrar kuralım. Ben başkanın yerinde olsa kardeşim o zaman kendine göre kurulmuş bir takımla çalış derim. Sanki  manavdan sebze meyve alacağız.

Hayatında iki sezon üst üste aynı takımı çalıştırmamış adam "Takım bana göre kurulmamış" diyor. Nasıl bir özgüven bu ya, sanırsın adamda Ancelotti gibi CV var da kendisine göre takım kurulmasını istiyor paşamız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Ernest Muci iyi oynuyor. Trabzonspor'a katkı sağlıyor. Bir oyuncu bir yerde başarılı olamıyorsa, diğer yerde başarılı olmayacak diye bir şey söz konusu değil. Kan değişikliği faydalıdır, Muci'ye böyle oldu. Kendisini tebrik ediyorum.

Bizim açımızdan Muci'yle ilgili tasarrufumuz yok, düşünmediğimiz bir oyuncu. Bizde yeterli performans veremedi, Trabzonspor da vermiş."

Açıklamaya bak sırf kötü niyet bu açıklamayı gören tese başkanı opsiyonu ödemez ucuza kapatır rezillik başka bir şey değil bir an önce ait olduğun yere youtube'a dön

Çevrimiçi Samet Demir

zoruma gidende musratiyi hem gönderdik hem maaşını ödüyoruz insana bunu düşmanı yapmaz tek dertleri öncrki yönetimin aldıklarını yok pahasına göndermek oldu rafa kaldıydı işde onuda tukaka yaptılar biri sergene söylesin poailistayı da önceki yönetim almışdı sürekli oynattığına göre bilmiyor herhalde
Abi işin komik tarafı bu adamlar gitmiyor diye biz transfer yapamadık. Ulan zaten parasını vereceksin en başta ver. Planını programını erkenden yap. İşine bak. Sonra u23 için zaman kalmadı diyorlar. Sergen falan hikaye başta bu yönetimin gitmesi lazım. Sırf zaman kazanabilmek adına sergeni getirdiler. Sonra günah keçisi ilan edecekler. Dertleri Beşiktaş falanda değil. Projeleri yapıp arkalarına bakmadan gidecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

3S ittifakı tamamen bitirecek bizi Abraham kötü bir vuruş yapar kenarda sırıtır bugün juraseke yaptı aynısını daha önce Orkun'a da yaptı o oyuncu seni ne kadar ciddiye alır nedense hep takımda istemediği adamlara bu hareketleri yapıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Ernest Muci iyi oynuyor. Trabzonspor'a katkı sağlıyor. Bir oyuncu bir yerde başarılı olamıyorsa, diğer yerde başarılı olmayacak diye bir şey söz konusu değil. Kan değişikliği faydalıdır, Muci'ye böyle oldu. Kendisini tebrik ediyorum.

Bizim açımızdan Muci'yle ilgili tasarrufumuz yok, düşünmediğimiz bir oyuncu. Bizde yeterli performans veremedi, Trabzonspor da vermiş."

Açıklamaya bak sırf kötü niyet bu açıklamayı gören tese başkanı opsiyonu ödemez ucuza kapatır rezillik başka bir şey değil bir an önce ait olduğun yere youtube'a dön
Bundaki egonun bir tık üstü sanırım İbrahimoviç'de vardır.

Çevrimiçi gokhans

:) şaka gibiler yahu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Bundaki egonun bir tık üstü sanırım İbrahimoviç'de vardır.
bunun egosunun altı boş topçuluğu desen siirt jetpa ile eskişehir arasında kiralık geçen bir kariyer hocalık desen yok tamamen yanındaki boşların şişirmesi kendini hagi ile alex ile kıyaslayacak kadar ego var adamda ibrahimovic en azından dolu adam

Çevrimiçi levitate

tiyatro miyatro bir şeyler anlatıyorlar, moruk adama sorarlar 1 - ne top oynuyorsun da hatadan şikayet ediyorsun 2 - taraftarın konuşun derken başkanın gidip "benim tff ile aram çok iyidir öhöhöhö" yapıyordu geçin bu işleri
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

"Jurasek topu Abraham'a verse maç bitecekti" demiş bu sefer de.

Sergen'in de, Sergen'i savunanların da yaptığı hata alınan sonuçları tek pozisyon üzerinden yorumlamak. Orkun atılmasa, Jurasek pas verse, Sazdağı bireysel hata yapmasa... Takım sahada 60 dakika baskı yemiş, kalesinde 30 küsür şut görmüş, %18 topla oynamış, nerdeyse koca devre rakip kaleciyi görmeden maçı bitirmiş. Ama tek sorun Jurasek'in vermediği pas, yoksa herşey dört dörtlük.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi kartalizma190399

Tarihimizde Masuaku'dan iyi solbek sayisi ya 2 ya 3'tur. Gedson da tas gibi oyuncu, kiymetini bilemedik.
Surekli buyuk resmi kacirip oyuncu ogutuyoruz. O kotu bu kotu ama asil kotu olan buyuk resmi, yapilanma, kadro muhendisligi, teknik ekip.
Abraham
Cerny
Orkun

Gayet iyi topcular. Dogru hoca ve yapilanmayla cok saglam performans verirler. Muci potansiyelli, mevkisinde, dogru takimda oynayinca nasil oynuyor goruyoruz. Yarin oburgun Emirhan, Demir Ege, Mustafa Hekimoglu, Taylan baska takima gidince bu cikisi onlar da yapacak.

Dogru yapilanma olursa bu oyuncular cok iyi performans verir ve gelisirler.

Çevrimiçi Samet Demir

tiyatro miyatro bir şeyler anlatıyorlar, moruk adama sorarlar 1 - ne top oynuyorsun da hatadan şikayet ediyorsun 2 - taraftarın konuşun derken başkanın gidip "benim tff ile aram çok iyidir öhöhöhö" yapıyordu geçin bu işleri
Yazın sergen geldiği zaman bize vatan haini demedikleri kalmıştı. Söyledik yani adam yetersiz, vakit kaybı diye dinletemedik. Şimdi yazdıklarımızı okuyorlar büyük ihtimalle. Hakemler bizi doğramış, tek kelime etmeyi sergene saldırıyorlar diyecekler.

Tekrar yazayım sergenden önce başkan gitmeli. Yeni gelen yönetim de yol haritasını çizsin. Takıma ve kafasındaki oyuna uygun bir hoca getirsin. Şu kısır döngüden kurtulalım artık.

Etiketler: