Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Serdar3444, levitate, gokhans, sEuL, Akil Emre, Kapkarakartal, 38life, Yancos, yorgo_d(geodem) ve 115 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 58933 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi blackeagle35

Şu maçlar tam Demir Egenin oynayacağı maçlar. Dönen topları toplar, hücum devamlılığını sağlar ama yok biz Rashicayı 10 numara kullanıyoruz. Rashicayı sağ beke çekse anlarım. Emirhan saçma sapan ofsaytı bozuyor üstüne gol yediriyor. Taylan neden denenmez anlamak zaten imkansız. Katılıyorum rezalet bireysel hatalar, hakem hataları var ama senin hoca olarak bu takımlara bunlara ihtiyacın olmaması lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hoca'da muci ve rafa olmadigi gibi taylan, demir ege de yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Offf acaip sert açıklama yapmışız.
Şimdi tff düşünsün.

Çevrimiçi Samet Demir

Offf acaip sert açıklama yapmışız.
Şimdi tff düşünsün.
Başkan nerede bizim? Allahını seven bir söylesin ne iş yapıyor bu adam. Maç sonu neden o ya da bir başka yönetici sağlam bir açıklama yapmaz. Ya valla tükendik artık, yorulduk. Bıktık. Allahınızdan bulun diyorum başka birşey demiyorum. Ne çektiriyorsanız misliyle fazlasını özel şirketlerinizde yaşayın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: