Hadi yeni geldin, oyuncuları izledin, denedin, gördün, maç performanslarını izledin. Bak artık çok net söylüyorum. Budan sonra bu takımda salih ve cengiz'i o kadar eksiğe ve yanlışa rağmen inatla ilk 11'de oynatıyorsan, benim neznimde Beşiktaş düşmanısın. oyunculara göre değil menajerlerine göre kuruyorsan kadroyu bu beceriksizlik değil ihanettir benim için. Djalo, udokhai, rafa ve jota silva, demir ege ve taylan resmen yok sayılıyor. Yok saydığın oyuncuları herhangibir anadolu takımına ver, ligi senin üzerinde bitirir. Biz ne ile sınandığımızı bile anlayamıyorum artık. Ya bu yanlış, beceriksizlik, teknik hata falan değil düpedüz kulüp içinde adamcılık var bu kulübe ihanet var, bir de bu adama 2 transfer dönemi hakkı tanırsan iyice kulübün içini boşaltıp küme düşürürler. İnşallah dediğin gibi ocak gelmeden kovulur, eğer kovulmaz ise vah vah vah...
Ben de bu tercihlerin yetersizlikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Samsun maçı oynanırken 2.yarı sonlarına doğru da yazdım, maç 45 dk daha uzarsa Sergen zorunlu yaptığı değişikliklerle doğru 11'e ulaşacak diye...
Genel olarak sergenin kurduğu 11 deki oyunculara bakınca Jurasek, djalo, taylan, jota, demir ege'yi aklı başında hiç bir hoca yedekte oturtmaz. Sergen ne yapmaya çalışıyor, amacı ne anlayamıyorum.
Bence Sergen ile başkan gittikten sonra Arat'tan çok daha beter anılacak.