Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Ç, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, hasankale, kartalizma190399, Samet Demir, Kapkarakartal, Yancos, yorgo_d(geodem), zafkan, Koa_lAA, emre_1978, kahyaoglueren, Serdar3444 ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 51788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Paulista 35 yaşına girmiş. Hay maşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Var konuşması açıklanmış, ortada hakem olduğunu düşünen kişi elle oynamayı bilerek oynama diye değerlendirip sahaya döndüğünde penaltı çalmamış. Bizim resmi sosyal medya hesabımız da paulistanın doğum gününü kutlamakla meşgul. Başkan sanırım tff nin kapısında kamp kurmaya gitti. Ne günlere kaldık yahu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Küçük enişte tadında açıklama yapmışız.
Noldu kapalı kapılar ardında çözüm kalmadi mi?
Yoksa kapalı kapılar ardında çözüyoruz bahanesi artık çalışmıyor mu?
Neyse tutarsızlık konusunda epey bir insana rahmet okuttunuz bravo!

Çevrimiçi gokhans

Kimsenin iplemediğini farketmişler demek ki kapalı kapılar ardından dialog kurmayıp basına açık bildirim yayınlamışlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Kimsenin iplemediğini farketmişler demek ki kapalı kapılar ardından dialog kurmayıp basına açık bildirim yayınlamışlar.
Başkanın futbolla işi yok ki, tahminim tüm enerjisini dikilitaşa harcıyor. Yaptıkları açıklama da taraftar istedi bizde 2-3 paragraf birşeyler yazalım açıklaması olmuş.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Furkan1903LC/status/1993686487196401814?t=LjItqeEQQtuQygOvSPdNwQ&s=19

Sergen kafaya koymuş, ocak gelmeden kovduracak kendisini. Tabi başkanın buna cesareti olur mu bilmem.

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/Furkan1903LC/status/1993686487196401814?t=LjItqeEQQtuQygOvSPdNwQ&s=19

Sergen kafaya koymuş, ocak gelmeden kovduracak kendisini. Tabi başkanın buna cesareti olur mu bilmem.
Hadi yeni geldin, oyuncuları izledin, denedin, gördün, maç performanslarını izledin. Bak artık çok net söylüyorum. Budan sonra bu takımda salih ve cengiz'i o kadar eksiğe ve yanlışa rağmen inatla ilk 11'de oynatıyorsan, benim neznimde Beşiktaş düşmanısın. oyunculara göre değil menajerlerine göre kuruyorsan kadroyu bu beceriksizlik değil ihanettir benim için. Djalo, udokhai, rafa ve jota silva, demir ege ve taylan resmen yok sayılıyor. Yok saydığın oyuncuları herhangibir anadolu takımına ver, ligi senin üzerinde bitirir. Biz ne ile sınandığımızı bile anlayamıyorum artık. Ya bu yanlış, beceriksizlik, teknik hata falan değil düpedüz kulüp içinde adamcılık var bu kulübe ihanet var, bir de bu adama 2 transfer dönemi hakkı tanırsan iyice kulübün içini boşaltıp küme düşürürler. İnşallah dediğin gibi ocak gelmeden kovulur, eğer kovulmaz ise vah vah vah...

Çevrimiçi Samet Demir

Hadi yeni geldin, oyuncuları izledin, denedin, gördün, maç performanslarını izledin. Bak artık çok net söylüyorum. Budan sonra bu takımda salih ve cengiz'i o kadar eksiğe ve yanlışa rağmen inatla ilk 11'de oynatıyorsan, benim neznimde Beşiktaş düşmanısın. oyunculara göre değil menajerlerine göre kuruyorsan kadroyu bu beceriksizlik değil ihanettir benim için. Djalo, udokhai, rafa ve jota silva, demir ege ve taylan resmen yok sayılıyor. Yok saydığın oyuncuları herhangibir anadolu takımına ver, ligi senin üzerinde bitirir. Biz ne ile sınandığımızı bile anlayamıyorum artık. Ya bu yanlış, beceriksizlik, teknik hata falan değil düpedüz kulüp içinde adamcılık var bu kulübe ihanet var, bir de bu adama 2 transfer dönemi hakkı tanırsan iyice kulübün içini boşaltıp küme düşürürler. İnşallah dediğin gibi ocak gelmeden kovulur, eğer kovulmaz ise vah vah vah...
Ben de bu tercihlerin yetersizlikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Samsun maçı oynanırken 2.yarı sonlarına doğru da yazdım, maç 45 dk daha uzarsa Sergen zorunlu yaptığı değişikliklerle doğru 11'e ulaşacak diye...

Genel olarak sergenin kurduğu 11 deki oyunculara bakınca Jurasek, djalo, taylan, jota, demir ege'yi aklı başında hiç bir hoca yedekte oturtmaz. Sergen ne yapmaya çalışıyor, amacı ne anlayamıyorum.

Bence Sergen ile başkan gittikten sonra Arat'tan çok daha beter anılacak.

Çevrimdışı levitate

gel anama söv 11'i salih yine trafik konisi gibi duracak orada
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Küçük enişte tadında açıklama yapmışız.
Noldu kapalı kapılar ardında çözüm kalmadi mi?
Yoksa kapalı kapılar ardında çözüyoruz bahanesi artık çalışmıyor mu?
Neyse tutarsızlık konusunda epey bir insana rahmet okuttunuz bravo!
yok var kayıtları açıklanınca taraftar zorbaladı o yüzden yaptılar, sözde başkan bakmıyormuş sosyal medyaya
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

muhabirlerden biri bu gidişle yarın şenol sesleri çıkmaya başlar demiş :D sergenden iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

muhabirlerden biri bu gidişle yarın şenol sesleri çıkmaya başlar demiş :D sergenden iyidir
Zaten bu yönetim iyi bir yabancı alamaz. Yerli de ya Burak Yılmaz ya da Şenol g. Gelir. Şenol Güneş de gelir mi muamma... Sergenin olası ayrılığında giderken yönetimin altına bombayı yerleştirir, fitili ateşler öyle gider.

Çevrimiçi gokhans

Zaten bu yönetim iyi bir yabancı alamaz. Yerli de ya Burak Yılmaz ya da Şenol g. Gelir. Şenol Güneş de gelir mi muamma... Sergenin olası ayrılığında giderken yönetimin altına bombayı yerleştirir, fitili ateşler öyle gider.
Bu saatten sonra sergen'in, Beşiktaş'a verebileceği en büyük hizmet, adam gibi istifa edip, istifa ederken de yönetimin tüm beceriksizliklerini, herşeyi ortaya döküp en azından yönetimsel olarak Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak adına bir dinamit yakmak ve çekip gitmek..

Çevrimdışı levitate

alamaz değil gelmez zaten niye gelsinler ki :D hatta burakta gelmez, şenol gelir o da biraz takılır emekli olur
bipbipbupbup

Etiketler: