Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

sozkul, Özgür Gültekin, levitate, Sinan66, mellfred, Kapkarakartal, Monza, maıden, Gökhan Güvenç, tolga1903, Mehmet57, hasankale, mayguntr, kartal meriç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, Gökhan Kurt, emre_1978, sefaköykartali ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 45218 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

herkes her yerde birbirine sövüyor bu sezonda cayır cayır yandı 1 aya falan 10.luğa düşeriz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

herkes her yerde birbirine sövüyor bu sezonda cayır cayır yandı 1 aya falan 10.luğa düşeriz
Yönetim değişmeden hiç bir düzelme olmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi levitate

Yönetim değişmeden hiç bir düzelme olmaz.
hocanla problemi var alt tarafı adama ocağa kadar dur sonra bakarız diyeceksin ya da aralarını yapacaksın, köpeğinden tut bir şeye kadar lafı nerelere getirdiler çok saçma bir hal aldı

iletişimi kuvvetli birisi çok rahat işi çözermiş ama başkanımız daha 3 yıl para vereceği scoutın nerde olduğundan emin değil
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2025, 23:45:40 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yine bir sürü sakat var
hani nerde göremedim, emirhan sakatlanmış bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

hani nerde göremedim, emirhan sakatlanmış bi
mustafa da sakatlandi

ama bu gidisle cogalir diye dusunuyorum

Çevrimiçi gokhans

mustafa da sakatlandi

ama bu gidisle cogalir diye dusunuyorum
valla o kadar futboldan soğuttuki bu yönetim, gram üzüntü bile duymadım çünkü zaten burada konuştuğumuz, beklediğimiz şeylerden biri. Tahmin değildi konuştuklarımız olan ve olacaklar apaçık belli zaten. Sergen akıllıdır erken sezer ve kaçar gider de, bu yönetim belliki tribünlerden küfür eşliğinde davul zurnayla gider!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin iki oyuncun hakkında asılsız iddia 24 saatte oyuncular tarafından taca cikarilmisken o PFDK nin içinden gecmen gerekirken tek satır konuşamayan kişi, üstüne bir de Beşiktaş taraftarını suçlayıp diğer taraftarları övüyor.
Arattan bile daha rezil yönetim olmayı her yönüyle becerdiniz ya bravo...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Sırf önceki yönetimi elestirmek için salakça yaptıkları açıklamalar takıma nasıl zarar veriyor apaçık ortada.

Gazetecilerle üzerine git futbolcuların.

Kendileri dışında herkes kötü, herkes düşman. 
Grafin sorunu var, Rafa köpeğiyle oynuyor. Gedsonun kafasını menejer karıştırdı. 

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/untiliavenge/status/1989792555559719050?s=19

Bu elemanı sporting yetiştiremediği için alamadı. Gelmesini istemeyen biriydim ancak şu cengiz aşkından vazgeçip sağda jota ortada cerny solda bilal gibi bir hücum 3'lüsüyle  ortaya ne çıkacağını merak etmiyor değilim. Bu adam pres canavarı alamet-i farikasi ön alan presi yapan takımlarda kendini gösterebilmesi, roland sallai milot rashica gibilerinin iş yaptığı ligde pek tabi bu arkadaş da fayda sağlar.

Cengiz oynamasın diyen yok rotasyonda elbet süre bulacak ama sergen yalçın rashica'nın bile arkasında görmemeli jota'yı evlatçılık yapacak zaman değil şu an her maçı kazanmak zorundayız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transfer haberleri de gelmeye başladı.
Yahu ne Batrakov'u, onun şu performansla kramponunu dahi alamayız, zaten gram aklı varsa şu kaotik ortama gelmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer haberleri de gelmeye başladı.
Yahu ne Batrakov'u, onun şu performansla kramponunu dahi alamayız, zaten gram aklı varsa şu kaotik ortama gelmez.
Sancho'da olduğu gibi oyalarlar, son dakika da metin korkmazın bir oyuncusunu bize çakarlar.

Çevrimiçi kartalizma190399

O kadar buyuk bir facia yasadik ki. Celiskiler, sacmalliklar, hangi birinden baslayacagini sasiriyor insan.
Adali haksiz, Sergen haksiz, Rafa haksiz. Aralarinda hakli yok, ama hepsinden sorumlu olan ve en buyuk hata'yi yapan yine yonetim.

" '3 milyondan, 6 milyondan kurtulayım' diye de Rafa'yı yollamam. İnşallah doğru yolu bulur. Belirlediğimiz bir rakam var ama onu söylemeyeceğim. Biz gelip antrenmana çıkmasını bekliyoruz."
Boyle bir basin toplantisi yapip adami herkesin onune attiktan sonra cikar mi? Ciksa bile ozveriyle, istahla oynar mi?

"Ülkedeki futbol gündemi buraya çıkıp bunları anlatmak zorunda kalıyorum."
Hayir degilsin, yonetim'den kapali kapilar ardinda karar alip sorunu cozmelerini talep edebilirdin. Adami basinin onune atip bir karar aciklamayarak neyi bekliyorsunuz?
Mahalle baskisiyla mi is yaptiracaksiniz?

"Biz burada çıkıp kendimizi savunuyormuşuz gibi. Benim savunacak hiçbir şeyim yok. Ben bir iş yapacaksam yaparım, sonucu neyse de katlanırım."
Dun 1 saat ikiniz de savundunuz iste, insanlari niye saf yerine koyuyorsunuz?

"Gedson menajerini dinledi Avusturya'da bir idmana çıkmadı, bir de hazırlık maçına çıkmadı. Menajer oyunlarından dolayı bazı futbolcuları tutamıyorsunuz artık."
Dunya'daki butun menajerler bize karsi birlik olup bizi bitirmek mi istiyor? Onlar nasil basa cikiyorsa siz de cikin sayin Adali. O yuzden yonetme hakki verildi size zaten.

"Rafa Silva ile aynı düşüncede olan başka bir oyuncumuz yok. Olacağını tahmin etmiyorum. Ancak futbolda bunlar oluyor. Bunlar her takımda olağan hadiseler. Bu bizde çok büyütülüyor."
36 yasindayim, dun yasanani ilk defa gordum. Ne FB, ne GS, ne onceki BJK yonetimlerinde boyle bir olay gormedim.

Baskan ve kulup sikayet etmek icin toplanti yapmaz. Bilgi vermek icin, karar vermek icin toplanti yapar. Oyuncu duzen bozuyorsa ya cagirirsin, kendisine ceki duzen vermesini istersin.
Antrenmana cikmazsa noter cagirirsin UEFA'ya sikayet edersin maasini odemezsin kadro disi birakirsin. Ya da sorunu halledersin, oyuncu'yu zedelemeden takima kazandirirsin. Dun 1 saatlik basin toplantisi yaptiniz, sonunda 1 tane karar cikmadi. Resmen adami seyircilerin onune atip mahalle baskisi yaptiniz. Bunun icin mi yonetme yetkisi verildi size? Rafa aralarinda en sucsuzu, ama onun da sozlesmesi varken sezon ortasinda antrenmana cikmamasi kabul edilemez.
Garip olan sey, o toplantida Tugba hanim haric 1 kisi bu kadar sacmaliga, celiski'ye karsi dogru durust soru sormadi. Ki o da sordugu soruyla Sergen'i mat etti zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Sırf önceki yönetimi elestirmek için salakça yaptıkları açıklamalar takıma nasıl zarar veriyor apaçık ortada.

Gazetecilerle üzerine git futbolcuların.

Kendileri dışında herkes kötü, herkes düşman. 
Grafin sorunu var, Rafa köpeğiyle oynuyor. Gedsonun kafasını menejer karıştırdı.

o da yetmiyor adalı transferlerin %90'ı başarılı diyor, 5 sn sonra sergen bu kadro olenin kadrosu benim değil benim kafamdaki şeyi oynatamayız diyor aynı adam tv'de abraham falan iyi işte nasıl başarılı olamıyor diyordu, biri rafa benle konuşmuyor diyor başkanı seviyor herhalde diyor öbürü geri dönsün işte nolcak falan çekiyor sıfır duruş

şu olaylardan sonra internet ve tribün zaten karıştı, takımdakiler de bir şeylere gıcıktır, fikstüründe kazıklığı düşünürsek yine hoca-başkan yeme döngüsüne gireriz 1 aya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

istediği kadar yetenekli olsun 6 aya 33 olacak adamdan neye göre 15 milyon bekliyorlar acaba kim verir o parayı

menajerine 3 değil 6-7 getir de alacağını bıraktır maaşı osu busu derken +10 milyon bütçe açılacak zaten? bunlarda ne yaptığını bilmiyor biri taraftar korkusundan gönderemiyor öbürü ego savaşı yapıp eziyet etme derdinde, rafa'da salak gibi çanak tutuyor şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

istediği kadar yetenekli olsun 6 aya 33 olacak adamdan neye göre 15 milyon bekliyorlar acaba kim verir o parayı

menajerine 3 değil 6-7 getir de alacağını bıraktır maaşı osu busu derken +10 milyon bütçe açılacak zaten? bunlarda ne yaptığını bilmiyor biri taraftar korkusundan gönderemiyor öbürü ego savaşı yapıp eziyet etme derdinde, rafa'da salak gibi çanak tutuyor şu an
morinho çok istiyormuş, orkunun taksitlerinden 15düşsünler madem..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

valla fikret ormanı gönderip ts li olduğu tescilli birini başkan yapanların taraftar olmadığını bende düşünüyorum sergene hoca diyene ben taraftar demem

Taraftar olarak sıkıntılıyız. Buna katılmamak elde değil. Şahsen ben SY ın gelmesini hiç istemeyen ama geldikten sonra da tam destek diyenlerdenim. İlerlemiş yaşına rağmen Şenol Güneş bile hem oyun hem idarecilik anlamında, geçen süreyi çok daha iyi kullanabilirdi, diye düşünüyorum.

SY bugün istifa etsin, 2 sene sonra bizim taraftar gene kendisini ister, akıllanmaz. Buna da katılıyorum.

Katılmadığım nokta ise şu: Ne FO yu taraftar gönderdi ne de S. Bilgili'yi. Ne de ANÇ yi taraftar getirdi.
FO artık klübü maddi anlamda çeviremeyeceğini, denizin bittiğini gördü. FOPN bahanesi ile gitti (S. Bilgili gidişinin çok daha acı sebepleri olduğunu tahmin ediyorum, ispatlayamam onun için de yazmak gereksiz. Ama 'ayol bana küfür ettiler, tutmayın ben gidiyorum' değildi sebep).

ANÇ son birkaç gün içinde adaylık açıkladı. O güne adaylıklarını açıklayanlar apartman yöneticisi bütçesinde insanlardı (bu söylem ayıp olmasın, belki hepimizden daha iyi Beşiktaşlılar ama iki kere iki dört. Beşiktaş başkanı olmanın şartları belli, o kişiler hangi borcu ne şekilde çevirebilirdi). Neticede de kongre doğal olarak ANÇ yi seçti.

Bu yazdıklarımdan ANÇ güzellediğim anlaşılmasın. Kendisini en ağır eleştirenlerden biriyim ama hepimizi zaman tüneline koyup o ilk seçim gününe dönsek onca yaptığına rağmen gene ANÇ seçilirdi. Kongre o adaylar arasından kimi seçecekti ki... O günde sahipsizdik, bu gün de.

Çok uzatmayayım da, taraftarı aslında çok ipleyen yok. Hepsi şunu biliyor; transfer döneminde 1-2 kafa transfere taraftar her şeyi unutur.

Çevrimiçi Monza

Rafa konusunda ise şunu söyleyeyim.

Bu tip basın toplantılarını genelde youtube da bulur, tamamını dinlerim. Bu sefer tamamını dinlemek içimden gelmedi. Önemli bölümlerini sosyal medyada gördüm.

Bir başkan ve bir TD oturup 1 saat boyunca bir futbolcu için ki sevdiğimiz Rafa Silva için bile olsa basın toplantısı yapar mı...
Hadi yaptın; ne karar aldın, neye yaradı, neyi çözdün...

Bir sorun varsa ki var, orası anlaşıldı. Ya oyuncu ile anlaşılır gönlü alınır, ya kadro dışı bırakılır, ya para cezası verilir ya da satışa konulup ilk transfer dönemi beklenir. Ne yapılmaz: Basın toplantısı.

Etiketler: