Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, Özgür Gültekin, mayguntr, kartalizma190399, Mehmet57, sozkul, tolga1903, Kapkarakartal, Serdar3444, hasankale, Umutcan Kaya, balkan-kartal, Necmi, mtorunlu, maıden, kahyaoglueren, 38life, murat baltacı ve 124 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 44561 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

herkes her yerde birbirine sövüyor bu sezonda cayır cayır yandı 1 aya falan 10.luğa düşeriz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

herkes her yerde birbirine sövüyor bu sezonda cayır cayır yandı 1 aya falan 10.luğa düşeriz
Yönetim değişmeden hiç bir düzelme olmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı levitate

Yönetim değişmeden hiç bir düzelme olmaz.
hocanla problemi var alt tarafı adama ocağa kadar dur sonra bakarız diyeceksin ya da aralarını yapacaksın, köpeğinden tut bir şeye kadar lafı nerelere getirdiler çok saçma bir hal aldı

iletişimi kuvvetli birisi çok rahat işi çözermiş ama başkanımız daha 3 yıl para vereceği scoutın nerde olduğundan emin değil
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2025, 23:45:40 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yine bir sürü sakat var
hani nerde göremedim, emirhan sakatlanmış bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

hani nerde göremedim, emirhan sakatlanmış bi
mustafa da sakatlandi

ama bu gidisle cogalir diye dusunuyorum

Çevrimiçi gokhans

mustafa da sakatlandi

ama bu gidisle cogalir diye dusunuyorum
valla o kadar futboldan soğuttuki bu yönetim, gram üzüntü bile duymadım çünkü zaten burada konuştuğumuz, beklediğimiz şeylerden biri. Tahmin değildi konuştuklarımız olan ve olacaklar apaçık belli zaten. Sergen akıllıdır erken sezer ve kaçar gider de, bu yönetim belliki tribünlerden küfür eşliğinde davul zurnayla gider!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin iki oyuncun hakkında asılsız iddia 24 saatte oyuncular tarafından taca cikarilmisken o PFDK nin içinden gecmen gerekirken tek satır konuşamayan kişi, üstüne bir de Beşiktaş taraftarını suçlayıp diğer taraftarları övüyor.
Arattan bile daha rezil yönetim olmayı her yönüyle becerdiniz ya bravo...

Etiketler: