Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Samet Demir, hasankale, Yancos, Koa_lAA, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, murat baltacı, Sinan66, mayguntr, tolga1903 ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 36970 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Pfdk sevkleri açıklanmış? Başkan sanırım tff nin kapısına yatmaya gitti, telefonda çekmiyor. Aksi halde ışık hızıyla açıklama yapardı.

Okanın her maç yapmadığı hareket, etmediği hakaret kalmıyor. Yan hakemin kulaklığından orta hakeme sesleniyor. Zıplıyor, hopluyor kart yok. Sergen şişeye vurunca kırmızı kart. Federasyonun çifte standardına mı kızayım, yönetimin pısırıklığına mı bilemedim. Mevzu şahsiyeti olsa akşam basın toplantısı düzenlerdi haşmetlimiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Pfdk sevkleri açıklanmış? Başkan sanırım tff nin kapısına yatmaya gitti, telefonda çekmiyor. Aksi halde ışık hızıyla açıklama yapardı.

Okanın her maç yapmadığı hareket, etmediği hakaret kalmıyor. Yan hakemin kulaklığından orta hakeme sesleniyor. Zıplıyor, hopluyor kart yok. Sergen şişeye vurunca kırmızı kart. Federasyonun çifte standardına mı kızayım, yönetimin pısırıklığına mı bilemedim. Mevzu şahsiyeti olsa akşam basın toplantısı düzenlerdi haşmetlimiz.
sosyal medyada, dikilitaş projesinde emlakkonut zarar şüpesi diye bi haber çıksın akşamına basın açıklaması yapmassa adım gökhan değil.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu başkan da aynı kafada anç ile... Zor gider ben size söyleyeyim.. komplo, pusu, 3-5 kişi vs. Hep aynı laflar... Allah yardımcımız olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Bu başkan da aynı kafada anç ile... Zor gider ben size söyleyeyim.. komplo, pusu, 3-5 kişi vs. Hep aynı laflar... Allah yardımcımız olsun
Yahu kaybedecek 1 günümüz yok diyen adam ocak ayında sergen hoca kimi isterse onları alacakmış,bu aldığı adamları da para verip gönderir falan.komple zarar. Hisseleri de satarsa onlarda dipten gidecek. Kompla zarar
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: