Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Gökhan Kurt, Gökhan Güvenç, Sinan66, gokhans, levitate, BavyeraKartali, mayguntr, Rasim, hasankale, kahyaoglueren, Monza, Yancos, Koa_lAA, Umutcan Kaya, murat baltacı ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 37289 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/DolmabahcePost/status/1985764886673027123?t=5A6c_bPgEZFY3KIXf1jwXQ&s=19

İlk 25 dakikada sahada yaptığımız başkanın sistem dediği de bu taraftarın ve sergenin sürekli eleştirdiği ben böyle oynatmam dediği olay %32 topla oynama iki kontradan gol

Çevrimiçi Samet Demir

Pfdk sevkleri açıklanmış? Başkan sanırım tff nin kapısına yatmaya gitti, telefonda çekmiyor. Aksi halde ışık hızıyla açıklama yapardı.

Okanın her maç yapmadığı hareket, etmediği hakaret kalmıyor. Yan hakemin kulaklığından orta hakeme sesleniyor. Zıplıyor, hopluyor kart yok. Sergen şişeye vurunca kırmızı kart. Federasyonun çifte standardına mı kızayım, yönetimin pısırıklığına mı bilemedim. Mevzu şahsiyeti olsa akşam basın toplantısı düzenlerdi haşmetlimiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Pfdk sevkleri açıklanmış? Başkan sanırım tff nin kapısına yatmaya gitti, telefonda çekmiyor. Aksi halde ışık hızıyla açıklama yapardı.

Okanın her maç yapmadığı hareket, etmediği hakaret kalmıyor. Yan hakemin kulaklığından orta hakeme sesleniyor. Zıplıyor, hopluyor kart yok. Sergen şişeye vurunca kırmızı kart. Federasyonun çifte standardına mı kızayım, yönetimin pısırıklığına mı bilemedim. Mevzu şahsiyeti olsa akşam basın toplantısı düzenlerdi haşmetlimiz.
sosyal medyada, dikilitaş projesinde emlakkonut zarar şüpesi diye bi haber çıksın akşamına basın açıklaması yapmassa adım gökhan değil.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu başkan da aynı kafada anç ile... Zor gider ben size söyleyeyim.. komplo, pusu, 3-5 kişi vs. Hep aynı laflar... Allah yardımcımız olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Bu başkan da aynı kafada anç ile... Zor gider ben size söyleyeyim.. komplo, pusu, 3-5 kişi vs. Hep aynı laflar... Allah yardımcımız olsun
Yahu kaybedecek 1 günümüz yok diyen adam ocak ayında sergen hoca kimi isterse onları alacakmış,bu aldığı adamları da para verip gönderir falan.komple zarar. Hisseleri de satarsa onlarda dipten gidecek. Kompla zarar
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Al Ahli, Rafa Silva'yı transfer etmek istiyor. Beşiktaş yönetimi, teklifin somutlaşması halinde Rafa ile durum değerlendirmesi yaparak kararını verecek. (HT Spor)

Serdar Ali Çelikler: “Eskiden Türkiye'de oynamış bir 8 numara ile ilgileniyor Fenerbahçe." bu da gedson'muş rafa'yı da rötarlı vericez fenere
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen doğum günü partisi yapmıyordur inşallah, açıp baksın qarabag nasıl oynuyor ingilizlere karşı.

Gerçi paşanın böyle şeylere ihtiyacı yok. Futbolu ondan iyi bilende yok.

Soğumuyorum ya, başkanla birlikte takımın içinden geçecekler.

Çevrimiçi Samet Demir

Ekol Sports kanalında yayınlanan bir programda, kulübümüz hakkında boyundan büyük sözler söyleme hadsizliğinde bulunan, toplumun sinir uçlarıyla oynamaktan başka bir işe yaramayan Rasim Ozan Kütahyalı ile söz konusu hadsize stüdyosunu açarak saçma sapan fikirlerini ağzından salyalar saçarak anlatma imkanını tanıyan Ekol Sports kanalını şiddetle kınıyoruz.

Kerameti kendinden menkul ROK ve türevlerine hatırlatmak isteriz ki Beşiktaş ağır taştır

ROK kod adlı meczupla hukuk önünde hesaplaşmak için gerekli girişimlere ivedilikle başlanacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi levitate

godts felaket iyi topçu ya ardım yandı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

godts felaket iyi topçu ya ardım yandı
Karşısında singo var birde. Haziran ayında godts gibi bir düzine oyuncu bulabilirdik. Yönetimin beceriksizliği.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Ocak ayında sergen hocamın geniş pörtföyündeki oyunculardan takviye yaptığımızda aradaki farkı kapatacağız. 6 milyona cengizi de aldık mı tam gaz ileri.

Çevrimiçi Samet Demir

Yaz transfer döneminde 40 milyon Eruoya yakın harcama yaparak, Jota Silva, Abraham, Taylan Bulut, Rıdvan Yılmaz, El Bilal Touré, Tiago Djaló, Wilfred Ndidi, Vaclav Cerny gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'ta bu transfer operasyonlarını Serdal Adalı’nın oğlu Celal Alaz Adalı'nın yürüttüğü ortaya çıktı.

🔗 Oda TV

Çevrimiçi gokhans

Qarabağ’ın kadro değeri 24milyonmuş. Hocası ile beraber komple tüm takımı alsınlar devre arası..

Etiketler: