Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, Kapkarakartal, Monza, sozkul, murat, hasankale, ulumemo, Gökhan Güvenç, Necmi, o2bucak, golazokartal, Yancos, underworld ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 25759 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

oyun kuramayacak adama geriden top çıkarttırmasın oyun kuracak adamı da 10 numara yapma sevdasından vazgeçsin orta saha istemesine gerek kalmaz gerçi topçuların neler yapıp yapamayacağını bilmiyordur bile bu
Ya işte ilk lafımıza geldin. Takımı sergen kurmuş olsaydı bu problemler olmazdı. İstediği adamlar olmadığı için oynatmk istediği taktik tutmuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yönetiminin içinde sosyal medyada çok takipçili hesabı olan adalıyı eleştiren adam var
Yönetimde kimler var ben hala bilmiyorum. Başkan zaten arazi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Ya işte ilk lafımıza geldin. Takımı sergen kurmuş olsaydı bu problemler olmazdı. İstediği adamlar olmadığı için oynatmk istediği taktik tutmuyor.
oynatmak istediği taktik? Bu işi profesyönel yapan bir hoca elindeki malzemeye göre oyun planını kuracak. Lucescu neden 3'lü oynadı? Keza Şenol Güneş ne kadar istemesemde elindeki kadroya göre en iyi oynayabilecek taktiği ve oyunu oynatır ya da oynatmaya çalışır. Gvb mesela, feyenord ve rangers şampiyonluklarında da hücumcu beklerle ve kanadını nakış gibi işleyen iki yönlü kanatlarla oynadı, sağlam bir çapası vardı, Avrupa liginde final oynadı bu adam. Garibim svenson ve gamsız masuaku ile kanatlarda rashica ve mustafa falan ile çapasız, santraforda futbolu bırakmış immobile ile bir şeyler oynatmaya çalıştı. Adam gedsona falan koşu attırıyordu ceza sahasına çünkü bunu yapması gereken kanatları yoktu, adam o oyuncu grubuna göre bir şeyler denedi. Oynatmak istediği taktik olayı boş iş yani, Sergen'in futbol bilgisi 2020'de takılı kalmış El-Bilal'den Larin, cengiz'den ghezzal yapmaya çalışıyor trajikomik şekilde..
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2025, 13:27:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan nerede, ortaya çıkıp camiaya güven telkin etmesi gerekirken ortada yok. Ne yapayım ben işler iyi giderken ortada cirit atan başkan ve yönetim tayfasını. Asıl şu an ortada olmaları lazım

Çevrimiçi Samet Demir

oynatmak istediği taktik? Bu işi profesyönel yapan bir hoca elindeki malzemeye göre oyun planını kuracak. Lucescu neden 3'lü oynadı? Keza Şenol Güneş ne kadar istemesemde elindeki kadroya göre en iyi oynayabilecek taktiği ve oyunu oynatır ya da oynatmaya çalışır. Gvb mesela, feyenord ve rangers şampiyonluklarında da hücumcu beklerle ve kanadını nakış gibi işleyen iki yönlü kanatlarla oynadı, sağlam bir çapası vardı, Avrupa liginde final oynadı bu adam. Garibim svenson ve gamsız masuaku ile kanatlarda rashica ve mustafa falan ile çapasız, santraforda futbolu bırakmış immobile ile bir şeyler oynatmaya çalıştı. Adam gedsona falan koşu attırıyordu ceza sahasına çünkü bunu yapması gereken kanatları yoktu, adam o oyuncu grubuna göre bir şeyler denedi. Oynatmak istediği taktik olayı boş iş yani, Sergen'in futbol bilgisi 2020'de takılı kalmış El-Bilal'den Larin, cengiz'den ghezzal yapmaya çalışıyor trajikomik şekilde..
Ne diyim abi, sergen ismi ilk çıktığı zaman dilimizde tüy bitti kariyerine tv de devam etme kararı alan adamı zorla ikna edip sen hocasın dedik. Bir çuval da para alıyor şuan. Adamda kahveden topladığı arkadaşlarıyla bir ekip kurup hocalık yapmaya çalışıyor. Ne diyim yani. Yoruldum artık bende.

Sergen için 10 paragraftan aşağıya yazı yazmayanlar şimdi ortalıkda görünmüyor. Scout31 falan dediler hatta bize. 2 kelam etsinler diye bekliyorum ama yok.

Çevrimiçi gokhans

Başkan nerede, ortaya çıkıp camiaya güven telkin etmesi gerekirken ortada yok. Ne yapayım ben işler iyi giderken ortada cirit atan başkan ve yönetim tayfasını. Asıl şu an ortada olmaları lazım
Valla en son Hasan Arat böyle kaybolmuştu, kongrede döverek yolladılar en son...

Çevrimiçi levitate

haklı olduğun yerler var ama konuşmaya değmez çünkü aday olmaz bundan sonra beşiktaşta kocadağ başkan üzülmez sağlam falan hoca olur
gecen kocadağ çıkmış kameralara konuşmuş zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/eserbeyimiz/status/1980274002963644710

https://x.com/tanerbilge/status/1980249994159423571

ben çoğunluk değildir diye düşünüyordum ama millet genel olarak sergene karşı bayağı dolmuş, skor ve oyun böyle devam ederse bu mevzu fazla uzamadan biter
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/eserbeyimiz/status/1980274002963644710

https://x.com/tanerbilge/status/1980249994159423571

ben çoğunluk değildir diye düşünüyordum ama millet genel olarak sergene karşı bayağı dolmuş, skor ve oyun böyle devam ederse bu mevzu fazla uzamadan biter
Aldığımız puanlardan 6 puanı da son dakika golüyle aldık. Sağa pas sola pas oynuyor takım. Oyun olarak bırak yerimizde saymayı sürekli geriye gidiyoruz. Bireysel katkı sağlayacak adamları da bölgesinde oynatmıyor.

Çevrimiçi gokhans

Aldığımız puanlardan 6 puanı da son dakika golüyle aldık. Sağa pas sola pas oynuyor takım. Oyun olarak bırak yerimizde saymayı sürekli geriye gidiyoruz. Bireysel katkı sağlayacak adamları da bölgesinde oynatmıyor.
Salih, necip, svenson falan oynatıyor adam abi ben geçtim artık taktiği maktiği. Tutup 2 yıldır topa deymeyen salih oynatıyorsan, futbolu bırakmış necip'le sahaya çıkıyorsan, taylan varken svenson'u oynatıyor, cengiz'i oynatacağım diye cerny'nin yerini değişip jota, devrim, rashica kenarda oturuyorsa bıraktım abi ben artık ümit etmeyi bak taktik, diziliş, anlayışa geçmedim bile oralara bi girsem zaten çıkamayız.. Cengiz'İn 6 milyonluk opsiyonunu kullanmaya karar vermişler bir de haberi okurken çıldırdım yahu biz kaç yıldır rashica'ya sabredemiyoruz, kaç maçdır cengiz izliyorum yemin ederim rashica cengiz'in yanında messi falan kalır..

Çevrimiçi Samet Demir

Salih, necip, svenson falan oynatıyor adam abi ben geçtim artık taktiği maktiği. Tutup 2 yıldır topa deymeyen salih oynatıyorsan, futbolu bırakmış necip'le sahaya çıkıyorsan, taylan varken svenson'u oynatıyor, cengiz'i oynatacağım diye cerny'nin yerini değişip jota, devrim, rashica kenarda oturuyorsa bıraktım abi ben artık ümit etmeyi bak taktik, diziliş, anlayışa geçmedim bile oralara bi girsem zaten çıkamayız.. Cengiz'İn 6 milyonluk opsiyonunu kullanmaya karar vermişler bir de haberi okurken çıldırdım yahu biz kaç yıldır rashica'ya sabredemiyoruz, kaç maçdır cengiz izliyorum yemin ederim rashica cengiz'in yanında messi falan kalır..
Onanadan şuan 4 milyon kazanmak ile eş değer cengize verilecek para. Matruşkadan kurtulalım derken topyekûn onlara kulübü emanet ettik.

Çevrimiçi levitate

bugün öğrendim gençlerin başkanı istifa etmiş yönetim rastgele birisini kayyum niyetine atamış ve adamlar seçime gitmeye çalışıyorlarmış, ek olarak maaş problemleri varmış

yönetimsiz takıma yenildik yani :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bugün öğrendim gençlerin başkanı istifa etmiş yönetim rastgele birisini kayyum niyetine atamış ve adamlar seçime gitmeye çalışıyorlarmış, ek olarak maaş problemleri varmış

yönetimsiz takıma yenildik yani :D
Gs maçında takımın başında hoca olsaydı fark atmıştık. Göreceğiz cumartesi ne olacağını demekle olmuyor işte. Sergenin 2.senesinin devamını yaşıyoruz şuan.

Etiketler: