Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

murat baltacı, Kapkarakartal, sEuL, 38life, yaço58, mayguntr, Serdar3444, Rasim, Umutcan Kaya, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, safak_01, Yancos, golazokartal, uno_bjk, kartalizma190399 ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 15860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Sergen bu maç deneme yaptı gibi geliyor. Muhtemelen gs'ye de böyle oynayacak. Fakat defans hiç güven vermiyor.

Sergen derbileri güzel koklayan bi adam. Umarım çözer şu maçı. Eğer alırsa potaya gireriz. Alamazsa geçmiş olsun bu sene de.

Kırılma maçı oynuyoruz haftaya. Hakkımızda hayırlısı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Necip vardı da Allah'tan hoca çabuk vazgeçti.
Yunus Emre Konak konuşuluyordu son günler kiralasaydık keşke.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yunus Emre Konak konuşuluyordu son günler kiralasaydık keşke.

Bak o çocuk olurdu

Çevrimiçi mellfred

şahtardaki içimizden geçen kevin’i alabilir miyiz diye baktım da eleman 40milyon yuroya fullham’a gitmiş
14’e almışlar
bu jota tam speedy gonzales çıktı

Çevrimiçi mellfred

Musratiyi tutup svensonu yollasak ne kaybederdik ?
saçma sapan işler 
hepsini de biz ödüyormuşuz
ben böyle paldır küldür iş görmedim

Çevrimiçi Samet Demir

şahtardaki içimizden geçen kevin’i alabilir miyiz diye baktım da eleman 40milyon yuroya fullham’a gitmiş
14’e almışlar
bu jota tam speedy gonzales çıktı

Noa Lang Nopolide mutsuz diye haberler vardı, bizim yerli basının saçmalaması değilse eğer. Keşke imkanı olsa.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

İnş bu jotanın opsiyonu zorunlu değildir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

İnş. Yönetim şu görüntümün hesabını basın önünde sorar.. Bu durum normal değil!!! https://x.com/erkamofficiall/status/1972771395399831952?s=46

Çevrimdışı Necmi

İnş. Yönetim şu görüntümün hesabını basın önünde sorar.. Bu durum normal değil!!! https://x.com/erkamofficiall/status/1972771395399831952?s=46
doğru olan böyle şeylerle muatap olmamak bu taraftarın işi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

İnş bu jotanın opsiyonu zorunlu değildir.

abraham ve orkun haric hiçbirinin zorunlu değil orkun ve abrahamı aldık devreye girdi.

El bilal 3 milyon € kiralama ücreti var 15 gol de atarsa devreye giriyor 15 milyon € satın alma.

Juraseğin hiçbir şekilde devreye girmiyor biz istersek giriyor.

Jota silvada 2.5 milyon € kiralama var zorunlu olmayan 17 milyon € satın alma opsiyonu var.

Cengiz satın alma zorunlu değil kiralama ücreti yok 6 milyon € satın alma opsiyonu var.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Hoca, sosyal hayatını bir kenara bırakmış. İdman, ev ve birkaç tane dizisi varmış; onları izliyormuş. Başarılı olmak isteyen bir teknik ekip var.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sergen Hoca, sosyal hayatını bir kenara bırakmış. İdman, ev ve birkaç tane dizisi varmış; onları izliyormuş. Başarılı olmak isteyen bir teknik ekip var.

(Ertan Süzgün)

Sergenin motive olması için rakiplerinin,td,futbol,başkan topyekun sergene bir şeyler söylemesi lazım ah şu okan, mouya söylediklerinin yarısını sergene söylese keşke, o zaman işte sergenden korkulur. Şampi derim
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sergenin motive olması için rakiplerinin,td,futbol,başkan topyekun sergene bir şeyler söylemesi lazım ah şu okan, mouya söylediklerinin yarısını sergene söylese keşke, o zaman işte sergenden korkulur. Şampi derim
Şuan okan neden ortamı gersin ki 6 da 6 gidiyor. İşler yolunda gitmediği zaman o yola başvurur onlar.

Çevrimiçi levitate

o mouya özeldi sergenle düz takılırlar niye kavga etsinler durduk yere :D iso'ya sarmıştı ama o ali koç'a yazar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Haftasonu bunları orta sahada dağıtmamız lâzım. Orayı geçtiler mi sahaya iyi dağılıyorlar. Kesinlikle ama kesinlikle jurasek, calo ya da Rıdvan gibi sakar veya güçsüz adamlar defansta olmamalı. Sol bekte Rashica olmalı ya da onun gibi dirençli biri olmalı. Ndidi, Salih ortada adamları yıldırmalı, morallerini bozup cesaretlerini kırmalı.
Olay direnç meselesi, dirençli oynarsak bozarız. Yorgun gelecekler. Şunları tokatlamamız gerekiyor, bu bizim bu seneki kırılma maçımız olacak.
Liverpool'da gerçekten bomboş bir takım, aynı geçen seneki bizim kadro. Aynı ruhsuzluk, uyumsuzluk, koordinasyon eksikliği, akılsızlık... Bronchorst uğursuzluğu

Çevrimiçi gokhans

Hala salih'den medet umuyorsak işimiz var. İlla dinamizm istiyorsan taylan ya da emirhan'ı ön libero'ya çekersin olur biter. Salih mi kaldı ne beli dönüyor, ne alan kapatabiliyor ne koşabiliyor ki keza buna da gerek yok orkun var, doğru dizilim ve taktikle ndidi-orkun orta sahası ile yeneriz diye düşünüyorum.

Semih Kılıçsoy, maç ritmi kazanması için Cagliari U20 takımına gönderildi.

(Centotrentuno)

Çevrimiçi Serdar3444

Hala salih'den medet umuyorsak işimiz var. İlla dinamizm istiyorsan taylan ya da emirhan'ı ön libero'ya çekersin olur biter. Salih mi kaldı ne beli dönüyor, ne alan kapatabiliyor ne koşabiliyor ki keza buna da gerek yok orkun var, doğru dizilim ve taktikle ndidi-orkun orta sahası ile yeneriz diye düşünüyorum.
Orta sahada Emirhan ve Taylan'dan medet ummak bunu karşılıyor mu? fikrine inanıyorsan eyvallah ama o iş öyle olmuyor. Salih süper topçu bu maçı alır koparır demedim ki. Bu maçta bize lazım dedim. Bir adamda kumaş varsa vardır. Salih, Salih'tir. Salih'in pozisyon bilgisi çizgi üstüdür ve karşıladığı adamı bozar, ya pozisyonu bozar, ya topu alır. Bu maçta bize lazım olanda tam olarak bu. Orkun çok düzgün topçu ama Salih gibi adam karşılarsa sakatlanır. Taylan'ı da ortada kullanırsak, harcarız, kendi pozisyonunda doğru yerde duramıyorken orta sahada adamı Linçletiriz. Emirhan'da Salihten daha iyi top söker ama Salih gibi adama basarsa oda sakatlanır, çok çabuk sakatlanıyor, iyi bozar ama orta sahadayken  top ayağındayken de zamanlama hatası yapıyor, ayakları dolanıyor.
Çok fazlada seçeneğimiz yok

transfermarkt gerekeni yapmış yine gs,fb oyuncuların piyasa değerlerini şişirmiş orkunu,rafayı düşürmüş hiç şaşırtmıyorlar. :)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Allah korusun olası kötü gidişatta bu sezonda hoca değişirse eskiye veya yabancıya (hoş gelmez) gitmeden qurbanovayı deneyelim derim çok iyi işler yapıyor
Sadece Beşiktaş

Etiketler: