Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, gokhans, Monza, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, kartalizma190399, Savaş, Umutcan Kaya, hasankale, 38life, Sinan23, o2bucak, safak_01, cornelius, uno_bjk ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 14997 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Sergen bu maç deneme yaptı gibi geliyor. Muhtemelen gs'ye de böyle oynayacak. Fakat defans hiç güven vermiyor.

Sergen derbileri güzel koklayan bi adam. Umarım çözer şu maçı. Eğer alırsa potaya gireriz. Alamazsa geçmiş olsun bu sene de.

Kırılma maçı oynuyoruz haftaya. Hakkımızda hayırlısı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Necip vardı da Allah'tan hoca çabuk vazgeçti.
Yunus Emre Konak konuşuluyordu son günler kiralasaydık keşke.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yunus Emre Konak konuşuluyordu son günler kiralasaydık keşke.

Bak o çocuk olurdu

Çevrimdışı mellfred

şahtardaki içimizden geçen kevin’i alabilir miyiz diye baktım da eleman 40milyon yuroya fullham’a gitmiş
14’e almışlar
bu jota tam speedy gonzales çıktı

Çevrimdışı mellfred

Musratiyi tutup svensonu yollasak ne kaybederdik ?
saçma sapan işler 
hepsini de biz ödüyormuşuz
ben böyle paldır küldür iş görmedim

Çevrimiçi Samet Demir

şahtardaki içimizden geçen kevin’i alabilir miyiz diye baktım da eleman 40milyon yuroya fullham’a gitmiş
14’e almışlar
bu jota tam speedy gonzales çıktı

Noa Lang Nopolide mutsuz diye haberler vardı, bizim yerli basının saçmalaması değilse eğer. Keşke imkanı olsa.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

İnş bu jotanın opsiyonu zorunlu değildir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

İnş. Yönetim şu görüntümün hesabını basın önünde sorar.. Bu durum normal değil!!! https://x.com/erkamofficiall/status/1972771395399831952?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:25:47
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
İnş. Yönetim şu görüntümün hesabını basın önünde sorar.. Bu durum normal değil!!! https://x.com/erkamofficiall/status/1972771395399831952?s=46
doğru olan böyle şeylerle muatap olmamak bu taraftarın işi

Etiketler: