Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

ardiles, Umutcan Kaya, safak_01, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Koa_lAA, Özgür Gültekin, Yancos, tolga1903, Necmi, Kapkarakartal, levitate, Sinan66, Serdar3444, yaço58, hasankale, maıden, Rasim, Zafer55, matias_27, İsmail Özyurt, murat baltacı, Monza, ulumemo, Kartal Ç, mayguntr, NioHH ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 9846 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

zaman yetmediği için değil bilmediğim oyuncuyu oynatmam dediği için almadık mesela orta sahaya marteli alıyorduk kuraldan bağımsız orada derdimiz kalmayacaktı raskin istedi
Bildiği oyuncuları görüyoruz işte, transferin başkan sorumluluğunda olan kısmını yazdım ben, hocaya gelince gökhan ilk maçın hatrına biraz hırçın oynadı ama göztepe maçında oda batırdı.

Sergen hoca da ilk haftalardan başladı transferleri ben yaptırmadım diye sanki onun yaptırdığı zamanı bilmiyormuşuz gibi. 1-2 mağlubiyetten sonra da takım kamp yapmamış haftalarını açarız.

Bakalım Sergen hoca gidince kimi getirecekler takımın başına. Ya veli kavlak ya da burak falan gelir. Yada gidiğ şenol güneşin kapısında yatacaklar. Daha da parasını 2-3x vermediğin sürece aklı başında hiç bir yabancı hoca da gelmez takımın başına.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Bildiği oyuncuları görüyoruz işte, transferin başkan sorumluluğunda olan kısmını yazdım ben, hocaya gelince gökhan ilk maçın hatrına biraz hırçın oynadı ama göztepe maçında oda batırdı.

Sergen hoca da ilk haftalardan başladı transferleri ben yaptırmadım diye sanki onun yaptırdığı zamanı bilmiyormuşuz gibi. 1-2 mağlubiyetten sonra da takım kamp yapmamış haftalarını açarız.

Bakalım Sergen hoca gidince kimi getirecekler takımın başına. Ya veli kavlak ya da burak falan gelir. Yada gidiğ şenol güneşin kapısında yatacaklar. Daha da parasını 2-3x vermediğin sürece aklı başında hiç bir yabancı hoca da gelmez takımın başına.
şenol gelecek orası döngü zaten.
önemli olan şenıldan sonra neye karar verecekler hatta kim karar verecek ?

Çevrimdışı mellfred

Sergen ropörtajda sadece fiizikten bahsetmiyor güç vurgusu da yapıyor. Onun dünya futbolunu takip etmemesi beni biraz korkutuyor. Mesela Almanyayı Almanya yapan o eski ekolü terkettiğini, fizik ve güce odaklandıktan sonra gerilediğini ve bu soruna çözüm aradıklarını bilmez. Madem dünya futbolunu takip etmiyorsun neden fikir yürütüyorsun abicim. Sen mükemmel eğitim almışsın, bildiğinden şaşma yeter.
ispanyanın taktik becerisi o kadar üstündü ki bizimle fiziksel ikili mücadeleye bile girmediler
suya sabuna dokunmadan 6’ladılar
hatta bi ara bizim arda, yamala’a dokunmaya çalıştı ittirmeye falan kalktı

Çevrimiçi ardiles

Serpil Hamdi Tüzün büyük adamdır. Hemfikirim. Zaten aynı fikirde olmamak ta elde değil, yetiştirdiği üst düzey futbolcuların listesinin uzunluğu bile yeter. Günümüzde futbol 80 ler, 90 lardaki gibi değil, tamamen güç ve fizik ağırlıklı oynanmakta. Koşamayan futbolcu ne kadar hızlı düşünse de forma şansı bulması zor. Ha bu demek değil ki sadece koşu yeterli, tabi ki teknik ve zeka da önemli, yoksa 11 tane atlet bulmak yeterli olurdu. Tahminim, imkanımız olsa Sn Tüzün'e sorsak, O da artık koşamayan, temasta ayakta durmayan kişinin futbolcu olamayacağını söylerdi herhalde.

Bir örnek; Cenk Tosun. Son yıllarda gelen veya oynayanların çoğundan daha iyi golcüdür. Ama İngiltere'den kesin dönüşünden sonra, ne olduysa, 20-25 dakikalık bir kondüsyonla dönünce, sahada kendisinden çok daha yeteneksiz bir dünya topçudan daha fazla sırıtıyordu.   
Hamdi hoca koşamayan temasta ayakta duramayan kişinin futbolcu olabileceğini hiç söylemedi. Futbolun dört temel unsurundan biri fizik kalitedir der. Fakat gereğinden fazla abartıldığını, bilimin bu yönde etkilendiği eleştirisini yapar. Burada asıl problem günümüz futbolunda güç ve fizik ağırlıklı oynanmasında. Bunun getireceği riskleri anlatmış adam.  Mesela Almanların bugün çözüm aradığı problemleri 20 yıl öncesinde söylemiş. Sadede gelelim. Sergenin Necip tercihini sorguluyorum ben. Onu kimin etkilediğini tahmin ediyorum. Yarım doktor candan, yarım imam imandan eder. Günümüz futbolu zırvalarını dinlememesi gerek.  Sergen çok ciddi eğitim aldı. Başkalarının zırvalarını dinlerse zehirlenir.

Çevrimiçi Monza

bir insanin boyunun kisa olmasi fiziksel olarak kotu oldugunu gostermiyor ki futboldaki fizik gures icin olan fizikten farkli bir sey. kac km kosabiliyorsun, o kmyi ortalama hangi hizda kosuyorsun, 60. 90.dk da performansin ne kadar dusuyor,  50m sprint attiktan sonra kalp atis hizin normale kac dk/sn de iniyor bunlar da hep fizik, o veratti dunyada bu istatisklerde dunyada top 10'lardaydi prime doneminde.

Güzel açıklamışsınız. Fiziği iyi ve güçlü futbolcular lazım derken ben de bunu kast ediyorum, yoksa tabi ki vurdu mu devireni  :) değil.

Bizde son yıllarda lanet bir futbol var ya, statik, her kes topu ayağına bekliyor, sonra ver yana ver geriye. Ne bir adam geçme var ne bir boşa çıkma. Aksine toptan kaçma, topu atana anında geri verme, rakibin arkasına saklanma. İşte bunun sebebi, bence, futbol zekası eksikliği ve aidiyet eksikliği olduğu kadar aynı zamanda da fizik kondüsyon sorunu. Başak maçında yıllardır görmediğimiz bir ver-kaç gördük Cerny ve Toure ile sonuç gol.

Çevrimiçi mayguntr

Güzel açıklamışsınız. Fiziği iyi ve güçlü futbolcular lazım derken ben de bunu kast ediyorum, yoksa tabi ki vurdu mu devireni  :) değil.

Bizde son yıllarda lanet bir futbol var ya, statik, her kes topu ayağına bekliyor, sonra ver yana ver geriye. Ne bir adam geçme var ne bir boşa çıkma. Aksine toptan kaçma, topu atana anında geri verme, rakibin arkasına saklanma. İşte bunun sebebi, bence, futbol zekası eksikliği ve aidiyet eksikliği olduğu kadar aynı zamanda da fizik kondüsyon sorunu. Başak maçında yıllardır görmediğimiz bir ver-kaç gördük Cerny ve Toure ile sonuç gol.

direkt var biz de aynen kondisyon problemi, ole'nin kondisyoneri bence baya iyiydi takim tam yukselise gecerken gidip degistirdik adami, simdi baska biri baska sekilde yukleme yapacak. ben eminim ki 2-3 hafta sonra sakatlanmalar yine baslayacak. dogru duzgun antreman bilimi bilmeden kor topal ahbabcilikla devam ettigi surece bizden bi b*k olmaz.

Çevrimiçi Necmi

şenol gelecek orası döngü zaten.
önemli olan şenıldan sonra neye karar verecekler hatta kim karar verecek ?
şenoldan sonra iji üç tane saçma sapan adam getirirler sonra sergeni çağırır millet kurtarjcı diye sergen hoca değil dediğimizdede şampiton yaptı derler yaşadık bunları sergenin ekonomik durumlarını biz düzeltiyoruz

Çevrimiçi gokhans

Hansi Flick: “Pedri ve De Jong varken bana baskı yapamazsınız.”
Arkalarında bir necip olsa fena olmazdı :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Kayserispor maçında Emirhan Topçu'nun sol bekte, David Jurasek'in ise sol açıkta forma giyebileceği öğrenildi. Kaynak: Türkiye gazetesi
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Fikstüre şöyle bakıyorum bu takım kayseri'yi yenemez kocaeli maçını zorlanır hadi kazanır diyelim. Gs'ye yenilir gençler'i yener konya ve kasımpaşa deplasmanlarından 1 puan alır maksimum. Fener maçına sergen çıkmaz içerdeki. 10 maçta 14 puanla bırakır sergen. Gs o tarihte 26 27 puanda olur minimum ve 2 kasım 2025 tarihinde fener maçına ligden kopmuş şekilde çıkmış oluruz. Yönetim gider mi başka hoca arayışına mı girer şimdiden yolunu çizmeli geçen seneki gibi bir kaosta bu takım küme düşmemeye oynar ona göre dikkatli olsun yönetim

Çevrimiçi levitate

Fikstüre şöyle bakıyorum bu takım kayseri'yi yenemez kocaeli maçını zorlanır hadi kazanır diyelim. Gs'ye yenilir gençler'i yener konya ve kasımpaşa deplasmanlarından 1 puan alır maksimum. Fener maçına sergen çıkmaz içerdeki. 10 maçta 14 puanla bırakır sergen. Gs o tarihte 26 27 puanda olur minimum ve 2 kasım 2025 tarihinde fener maçına ligden kopmuş şekilde çıkmış oluruz. Yönetim gider mi başka hoca arayışına mı girer şimdiden yolunu çizmeli geçen seneki gibi bir kaosta bu takım küme düşmemeye oynar ona göre dikkatli olsun yönetim
dediklerinin yarısı olursa ve sergenden "takımı ben kurmadım" tarzı bir şey duyarsak yüksek ihtimalle ilk puan kaybında bırakır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Başka hoca olsanız siz bu ortama gelir misiniz? 2 senede 10 tane hoca oldu sanırım değişiyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

valla anlamıyorum abi yerli hocalar olmuyor işte arda vardı yurt dışını seçti, şenol hoca desen yaşlandı, çağdaş desen korkudan iş yapamıyor, alt tarafı red bull gibi kültürlerden gelen tempolu direkt oyun sevdalısı bi adam getirip iki tane düzgün kanat alsan ligi çözeceksin

ama yok ismi var diye çift ön libero oynatan dede, kontracı veya set oyunu sevdalısı adam getirelim sonra aaaaaa niye olmadı

hadi onları getiremedin bari git despot karakter yoksunu bi adam getir ha hu derken bir şeyler yapsın ama onları da laf geçiremeyiz diye almıyorlar :D satış dışı çare yok f. orman dönse o da yapamayacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Başka hoca olsanız siz bu ortama gelir misiniz? 2 senede 10 tane hoca oldu sanırım değişiyoruz.
şu saatten sonra şenol hoca dışı bir adam bile gelmez

yabancı olursa da açık çek + sezon bitirme garantisi falan ister
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergen'in daha üçüncü maçı ve millet şimdiden kovulur diye düşünüyor, pandemide ilk maçlarda küme hattındayken bile arkasında destek tamdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/Bogazin_kartal/status/1969480556996972809

insallah haber dogru degildir
son 2-3 yıldır oynasa adını maçkolikte göreceği için tanıyorum der oynatırdı, paulista'ya bakıyor arsenal valencia vs. derken daha iyidir diye düşünmüyorsa bir şey bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Gelmem. Ole'yi kovmayacaktık halt ettik ama ben sergen'in kovulmasından ziyade yapamıyorum diye bırakacağını düşünüyorum. Zaten yabancı hoca bulamazsın doğru düzgün, eğer şu fikstürde boğulur da bırakırsa boştaki çağdaş atan'dan başka gelecek hoca yok bu takıma o bile muamma gerçi.

Umarım başarır hedefi 3.lük falan olursa bir nebze rahat çalışma imkanı bulup hedefine ulaşabilir ama üzerindeki baskı az buz değil, iki erteleme maçını da kaybetme olasılığı kazanma olasılığından yüksek çünkü elde doğru düzgün futbolcu olmayacak o maçlarda yani bir anda 12 puan geriye düşmüş olacak üstüne gs deplasmanı var ufukta. İçine düştüğümüz durum çok karanlık bizim allah yardımcımız olsun

Çevrimiçi tolga1903

sergen'in daha üçüncü maçı ve millet şimdiden kovulur diye düşünüyor, pandemide ilk maçlarda küme hattındayken bile arkasında destek tamdı

Sergen kovulmaz kovarsa kendi de gider yönetimin. Ama ligden kopmak üzere zaten tam anlamıyla kopup da bırakırsa gitme demez kimse. Bu kadar para harcayacaksın ve alanya-göztepe gibi iki takıma 6 puan bırakacaksın ya senin harcadığın para haram ya da bu işin içinde başka iş var.

O göztepe aptal olmasa 5 atardı bu kadar mı iyi takım bu herifler görücez gs maçında 25 dakikada 3 tane yiyince bu takımlar bize karşı iyi çünkü biz reziliz bu ülkede vasat bile anadolu takımı yok olsa fenerle gs 100lerce puan toplayamaz sen göztepe'ye topu verip biraz bekleseydin o kontraları bulamayıp aptallaşacaktı veya doğru düzgün saha yerleşimiyle önde nefes aldırmasaydın stoperinde saliba bastoni falan yok dan dun vurup kaybedecekti bizim takımımız kötü takım çok para harcanmış yetersiz rezil takım. O yüzden daha nice kötü anadolu takımlarını iyi gösteririz biz sonra rakibe söveriz neden başka takıma böyle oynamadın diye.

Çevrimiçi ardiles

şenoldan sonra iji üç tane saçma sapan adam getirirler sonra sergeni çağırır millet kurtarjcı diye sergen hoca değil dediğimizdede şampiton yaptı derler yaşadık bunları sergenin ekonomik durumlarını biz düzeltiyoruz
Hem şampiyon oldu hem ztk yı aldı, kupanın sapına bile dokunamadan. Süper kupada ona yazar. Dünyada bunu yapacak başka biri varmı. Guardiola Klop Ancelotti falan... Peki 3 kupalı hocayı 1 ay bekletmenin sebebi neydi? Şampiyonlar ligini kazanacak hocamı bakıyorduk. O yaz yaşananlardan sonra takım üzerinde nasıl otorite kurabilirdi. Bunca hakaızlığa rağmen tek kuruş tazminat almadan gitti. Mou gibi söğüşlese kıymete binerdi.

Çevrimiçi ardiles

Yerli taraftar istemiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U23 oyuncusunu yetiştiremedik dersen Necip le sahaya çıkarsın bu kadar basit.

Çevrimdışı sEuL

Sergen kovulmaz kovarsa kendi de gider yönetimin. Ama ligden kopmak üzere zaten tam anlamıyla kopup da bırakırsa gitme demez kimse. Bu kadar para harcayacaksın ve alanya-göztepe gibi iki takıma 6 puan bırakacaksın ya senin harcadığın para haram ya da bu işin içinde başka iş var.

O göztepe aptal olmasa 5 atardı bu kadar mı iyi takım bu herifler görücez gs maçında 25 dakikada 3 tane yiyince bu takımlar bize karşı iyi çünkü biz reziliz bu ülkede vasat bile anadolu takımı yok olsa fenerle gs 100lerce puan toplayamaz sen göztepe'ye topu verip biraz bekleseydin o kontraları bulamayıp aptallaşacaktı veya doğru düzgün saha yerleşimiyle önde nefes aldırmasaydın stoperinde saliba bastoni falan yok dan dun vurup kaybedecekti bizim takımımız kötü takım çok para harcanmış yetersiz rezil takım. O yüzden daha nice kötü anadolu takımlarını iyi gösteririz biz sonra rakibe söveriz neden başka takıma böyle oynamadın diye.
Aaaaa olur mu hiç öyle? Büyük takim topu rakibe verir mi hiç. Hele hele Anadolu takımlarına karşı topu rakibe bırakmakta ne demek? Beşiktaş hurraaa hücum futbolu oynamak zorunda kadro yapisindan bagimsiz olarak. Sergen reiste büyük takim oyunu oynatıyor vesselam.

Ole’ye durmadan basın toplantısında neden ilerde bastirmiyorsun diye soruyorlardı çok bilmişler. Adamda her seferinde bizim stoperlerimiz ilerde basmaya uygun degil diye anlatip duruyordu garibim. O zamanlar bide su son 5 haftada yapılan transferlerin hiçbiride yoktu.

Adami proje falan diye kandırıp 8 ay bir tane savunma oyuncusu almadılar. Kanat konusuna değinmeye gerek bile yok. En ihtiyacı olduğu dönemde gidip Arroyo ve Ricardo aldılar - ikisinide ben istemedim dercesine oynatmadı. Sezon başı kampinada gönderilecekler listesindeki bütün oyuncuları dahil ettiler. Yani basarisiz olması için neredeyse ellerinden geleni yaptılar. Basarili olur muydu orası muamma, ama tek gerçek varki verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı.

Klubun başına liyakatli demiyorum ama birazcık, birazcik ne yaptigini bilen birileri gelse bu ligde başarı zor değil ama işte bi basiretsizden sonra bir diğeri geliyor maalesef.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:11:32
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Hem şampiyon oldu hem ztk yı aldı, kupanın sapına bile dokunamadan. Süper kupada ona yazar. Dünyada bunu yapacak başka biri varmı. Guardiola Klop Ancelotti falan... Peki 3 kupalı hocayı 1 ay bekletmenin sebebi neydi? Şampiyonlar ligini kazanacak hocamı bakıyorduk. O yaz yaşananlardan sonra takım üzerinde nasıl otorite kurabilirdi. Bunca hakaızlığa rağmen tek kuruş tazminat almadan gitti. Mou gibi söğüşlese kıymete binerdi.
hoca olsaydı bekletilmezdi
Sergen hoca değil olmadığınıda göreceksiniz biz harikalar yarattığımız için değil gs bir gol daha atamadığı için şampiyon olduk göztepe maçına çıkartacak kadro yoktu hepsi sakattı sergende maçı bizim gibi 90 dakika seyretmişdi o günde dedim sergen hoca falan değil diye bu günde diyorum 4 maçta 2 mağlubiyet aldık gs sezon sonuna kadar almaz iki mağlubiyet 4 maçta iddamız kalmadı bizim için alanya maçında puan kaybeden adamı o dakikada kovarlar
Ama birşey demiyorum çünkü o kadar iğrenç yönetiliyoruzki sergene sıra gelmiyor adam çıkmış transfer yapmaya zaman kalmadı diyor 100 m üzeri bonservis harcamışsın bana zaman kalmadı diyorsun 4 maçta havlu atıyorsun hataların yüzünden uefadan eleniyorsun yetmiyor konferansdan eleniyorsun iki anadolu takımına yeniliyorsun bütün yazı yemişsin bana zaman kalmadı diyorsun maaşlarını biz ödedikten sonra bu adamları neden son ana kadar göndermedik yaptıkları herşey beşiktaşa büyük zarar 5 m luk değeri olmayan forvete 15 m zorunlu opsiyon verdik ve bu adam kontratı bitene kadar bizi mahvedecek sol açık olmayan adama 3 kiralama 17 zorunlu opsiyon 20 verdik bu paraya yaz döneminin her hangi bir anında sol açık alabilirdik
Yani rezil yönetiliyoruz sergene diyecek birşeyde kalmıyor
Ama ne kadar eleştirsemde yönetimi bu takım alanyaya göztepeye yenilecek takım değil maaşını madem ödüyorsun al musratiyi neden gönderdin onanayı neden gönderdin bunları gönderirken necipemi güvendin
Taraftara laf ediyorsun bu taraftarın çıkıp bunlara tribünde sövmesi lazım maaşlarla birlikte bu yaz beşiktaşı 250 m euro civarı borçlandırdılar ve ortada birşey yok
Sergen tesislere girdiği gün 5. Liğe oynayacağız diye sırıtıyordu ama sorun taraftarda

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:14:53
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
U23 oyuncusunu yetiştiremedik dersen Necip le sahaya çıkarsın bu kadar basit.
aynen öyle

Etiketler: