Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Sinan66, Samet Demir, Kapkarakartal, hasankale, Monza, eryigitcaner, NioHH, matias_27, İsmail Özyurt, Rasim, murat baltacı, puntistis, Umutcan Kaya, Zafer55, Savaş, maıden, Koa_lAA ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 9237 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi mellfred

Bildiği oyuncuları görüyoruz işte, transferin başkan sorumluluğunda olan kısmını yazdım ben, hocaya gelince gökhan ilk maçın hatrına biraz hırçın oynadı ama göztepe maçında oda batırdı.

Sergen hoca da ilk haftalardan başladı transferleri ben yaptırmadım diye sanki onun yaptırdığı zamanı bilmiyormuşuz gibi. 1-2 mağlubiyetten sonra da takım kamp yapmamış haftalarını açarız.

Bakalım Sergen hoca gidince kimi getirecekler takımın başına. Ya veli kavlak ya da burak falan gelir. Yada gidiğ şenol güneşin kapısında yatacaklar. Daha da parasını 2-3x vermediğin sürece aklı başında hiç bir yabancı hoca da gelmez takımın başına.
şenol gelecek orası döngü zaten.
önemli olan şenıldan sonra neye karar verecekler hatta kim karar verecek ?

Çevrimiçi mellfred

Sergen ropörtajda sadece fiizikten bahsetmiyor güç vurgusu da yapıyor. Onun dünya futbolunu takip etmemesi beni biraz korkutuyor. Mesela Almanyayı Almanya yapan o eski ekolü terkettiğini, fizik ve güce odaklandıktan sonra gerilediğini ve bu soruna çözüm aradıklarını bilmez. Madem dünya futbolunu takip etmiyorsun neden fikir yürütüyorsun abicim. Sen mükemmel eğitim almışsın, bildiğinden şaşma yeter.
ispanyanın taktik becerisi o kadar üstündü ki bizimle fiziksel ikili mücadeleye bile girmediler
suya sabuna dokunmadan 6’ladılar
hatta bi ara bizim arda, yamala’a dokunmaya çalıştı ittirmeye falan kalktı

Çevrimdışı ardiles

Serpil Hamdi Tüzün büyük adamdır. Hemfikirim. Zaten aynı fikirde olmamak ta elde değil, yetiştirdiği üst düzey futbolcuların listesinin uzunluğu bile yeter. Günümüzde futbol 80 ler, 90 lardaki gibi değil, tamamen güç ve fizik ağırlıklı oynanmakta. Koşamayan futbolcu ne kadar hızlı düşünse de forma şansı bulması zor. Ha bu demek değil ki sadece koşu yeterli, tabi ki teknik ve zeka da önemli, yoksa 11 tane atlet bulmak yeterli olurdu. Tahminim, imkanımız olsa Sn Tüzün'e sorsak, O da artık koşamayan, temasta ayakta durmayan kişinin futbolcu olamayacağını söylerdi herhalde.

Bir örnek; Cenk Tosun. Son yıllarda gelen veya oynayanların çoğundan daha iyi golcüdür. Ama İngiltere'den kesin dönüşünden sonra, ne olduysa, 20-25 dakikalık bir kondüsyonla dönünce, sahada kendisinden çok daha yeteneksiz bir dünya topçudan daha fazla sırıtıyordu.   
Hamdi hoca koşamayan temasta ayakta duramayan kişinin futbolcu olabileceğini hiç söylemedi. Futbolun dört temel unsurundan biri fizik kalitedir der. Fakat gereğinden fazla abartıldığını, bilimin bu yönde etkilendiği eleştirisini yapar. Burada asıl problem günümüz futbolunda güç ve fizik ağırlıklı oynanmasında. Bunun getireceği riskleri anlatmış adam.  Mesela Almanların bugün çözüm aradığı problemleri 20 yıl öncesinde söylemiş. Sadede gelelim. Sergenin Necip tercihini sorguluyorum ben. Onu kimin etkilediğini tahmin ediyorum. Yarım doktor candan, yarım imam imandan eder. Günümüz futbolu zırvalarını dinlememesi gerek.  Sergen çok ciddi eğitim aldı. Başkalarının zırvalarını dinlerse zehirlenir.

Çevrimiçi Monza

bir insanin boyunun kisa olmasi fiziksel olarak kotu oldugunu gostermiyor ki futboldaki fizik gures icin olan fizikten farkli bir sey. kac km kosabiliyorsun, o kmyi ortalama hangi hizda kosuyorsun, 60. 90.dk da performansin ne kadar dusuyor,  50m sprint attiktan sonra kalp atis hizin normale kac dk/sn de iniyor bunlar da hep fizik, o veratti dunyada bu istatisklerde dunyada top 10'lardaydi prime doneminde.

Güzel açıklamışsınız. Fiziği iyi ve güçlü futbolcular lazım derken ben de bunu kast ediyorum, yoksa tabi ki vurdu mu devireni  :) değil.

Bizde son yıllarda lanet bir futbol var ya, statik, her kes topu ayağına bekliyor, sonra ver yana ver geriye. Ne bir adam geçme var ne bir boşa çıkma. Aksine toptan kaçma, topu atana anında geri verme, rakibin arkasına saklanma. İşte bunun sebebi, bence, futbol zekası eksikliği ve aidiyet eksikliği olduğu kadar aynı zamanda da fizik kondüsyon sorunu. Başak maçında yıllardır görmediğimiz bir ver-kaç gördük Cerny ve Toure ile sonuç gol.

Çevrimiçi mayguntr

Güzel açıklamışsınız. Fiziği iyi ve güçlü futbolcular lazım derken ben de bunu kast ediyorum, yoksa tabi ki vurdu mu devireni  :) değil.

Bizde son yıllarda lanet bir futbol var ya, statik, her kes topu ayağına bekliyor, sonra ver yana ver geriye. Ne bir adam geçme var ne bir boşa çıkma. Aksine toptan kaçma, topu atana anında geri verme, rakibin arkasına saklanma. İşte bunun sebebi, bence, futbol zekası eksikliği ve aidiyet eksikliği olduğu kadar aynı zamanda da fizik kondüsyon sorunu. Başak maçında yıllardır görmediğimiz bir ver-kaç gördük Cerny ve Toure ile sonuç gol.

direkt var biz de aynen kondisyon problemi, ole'nin kondisyoneri bence baya iyiydi takim tam yukselise gecerken gidip degistirdik adami, simdi baska biri baska sekilde yukleme yapacak. ben eminim ki 2-3 hafta sonra sakatlanmalar yine baslayacak. dogru duzgun antreman bilimi bilmeden kor topal ahbabcilikla devam ettigi surece bizden bi b*k olmaz.

Etiketler: