Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe Tarih : 03.04.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - İbrahim Çağlar Uyarcan - Ömer

Serdar3444, ferdi1903, Monza, Umutcan Kaya, blackeagle35, Georgetown, COB, Zafer55, murat baltacı, fatihsahin, Savaş, Liquidator, kahyaoglueren, cornelius ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe  [Okunma sayısı 1921 defa] Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Boğuşan santraforun faydaları, pozisyon almayı bilmeyen stoperleri de karşısında görünce bir şekilde pozisyon yaratıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Aferin Tayyip. Mac basından beri siritiyor zaten.

Samet bey şununla zamli anlaşmıştı....
o samet bey bizim bir seneyi yedi kankalarıyla beraber şuna şaşırmaman lazım

Çevrimiçi hasankale

Yahu arkadaş ne enayi takımız.Nizami bir şekilde baraj kuruyor bizim saflar.

Çevrimdışı mellfred

6 ay emek ver bir gerzekalı gelsin ve bütün emeğinin içine etsin
vay arkadaş

Çevrimiçi Necmi

kaleyi tutarsa yer bu ersin
bu stoperlerin arkasına ersin koyarsan kaleyi tutan her top gol olur

Çevrimiçi Samet Ç

çıkar şu rashica yeteneksizini iki km koşuyor diye 50 tane pozisyonu çöpe atıyor

Çevrimiçi Necmi

Kadronda mert varsa mert oynar poalista varsa poalista oynar bu maç rotasyon maçı değil senin elinde tek kupa kalmış

Çevrimiçi hasankale

Hocanın Ersin ve Tayyip tercihleri çok saçma.Bizim için hedef lig değil ki kupa.Rakibin santraforu ligin en güçlü oyuncularından biri sen karşısına Tayyip koyuyorsun.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Ulan elalemin ki direge carpip iceri girer bizimkisi hep disari

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Uzatmalarda geriye dönen her oyuncu haindir ve takımı satıyordur. Ben onu bunu bilmem, böyle adilik olur mu?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Tribünde türkü söylersen hakemde seni takmaz.
penaltıyı yediler bizimkiler nostalji beste peşinde onun bile en kötüsünü seçip kulaklarımızı ağrıtıyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada hakem bildiğin doğramaya gelmiş ikinci yarı iyice batırır saçma sapan bir penaltı bekliyorum göztepe lehine

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sıkıntı yok, goztepe geride çok dağınık bu maçı kazanırız

Çevrimiçi Necmi

Uzatmalarda geriye dönen her oyuncu haindir ve takımı satıyordur. Ben onu bunu bilmem, böyle adilik olur mu?
hakem düdük çalacak dönüp topu kaleciye atıyor nasıl mal bunlsr hakeme bitir diyor ileri oynasa pozisyonu bitirecek hakem
Bu takım benim miğdemi bulandırıyor artık hiç bir ciddiyet maç kazanma isteği yok hoca ayrı sen bu maça stoper talha ile çıkıyorsan gram futbolu bilmiyorsun demektir ulan kalecide rotasyon olurmu
Bizi neyle sınıyorlar

Çevrimdışı mellfred

daha maçın başında ya da ortasında son adamı indiren oyuncu net gerizekalıdır
ulan bırak en kötü gol yersin kalan zamanda telafi edersin

Çevrimiçi hasankale

Adam 2 dir kafa vuruyor.Yine göstere göstere geliyor gol.

Çevrimiçi Monza

Yani hocaya bir şey söylemeyelim diyorum, esas seneye kendi takımında görmek lazım diyorum ama Ersin ve Tayyip nedir yahu. Sezonun maçına çıkıyorsun, elenirsen Hazirana kadar seyircisin. Rotasyon mu olur böyle bir maçta. Ersin nedir. Hafta sonu kimle oynayacağız bilmiyorum, yensen ne olur, yenmesen ne olur.

Ersin her zamanki gibi. Yeterki top çerçeveyi bulsun, gerisi gol.

Hakeme bakınca insanın aklına şu geliyor. Acaba federasyon GS-TS finali mi planlıyor...

Çevrimdışı underworld

Etkisiz eleman çemberleyni ne zaman kovacaklar

Çevrimiçi murat baltacı

Hoca rotasyonla sctn sıvama bari al şu arroyo falan ersin Tayyip ox falan bu takımın oyuncusu değil saçmalama artık
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Monza

Yapma Hocam, işte fırsat sok Merti oyuna. 10 tane yardımcın var.

Etiketler: