Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe Tarih : 03.04.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - İbrahim Çağlar Uyarcan - Ömer

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe  [Okunma sayısı 4707 defa] Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Beşiktaş 1-3 Göztepe

Çevrimiçi Samet Demir

bu hocadan hiçbir şey olmaz fikrim sabit yatırım yaptığın oyuncuyu bile sokamıyorsun oyuna 11'e koyamadığın adamları sahaya atıyorsun kadroya bile mecburiyetten yazdığın adamları rotasyon olsun diye 11 başlatıyorsun ama yatırım yaptığın oyuncu süre bulamıyor biri kulağını çekmeli hocanın fazla serbestlikte iyi değildir
Biri sakat o yüzden oynamıyor da  diğerini oynatmayacaktık neden aldık ? Musrati ve Ndour'u neden yolladık? Ox d olup bu ikisinde olmayn ne vardı mesela.Bunlara hala cevap bulamıyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Necmi

bu hocadan hiçbir şey olmaz fikrim sabit yatırım yaptığın oyuncuyu bile sokamıyorsun oyuna 11'e koyamadığın adamları sahaya atıyorsun kadroya bile mecburiyetten yazdığın adamları rotasyon olsun diye 11 başlatıyorsun ama yatırım yaptığın oyuncu süre bulamıyor biri kulağını çekmeli hocanın fazla serbestlikte iyi değildir
ne yatırımı ya dostlar alışverişde görsün transferi yapıldı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu aldığımız iki oyuncuyu oynatmayacak isek birakaydik keşke takımlarında sezonu tamamlasalardi. En azından daha hazır olurlardı.

Çevrimiçi Monza

Tüm teknik kadro dün akşam ayrılıp gitse, şu forumdan rastgele birini seçip takımın başına koysalardı, bir kişi bile şu maça Ersin ve Tayyip ile çıkmazdı.

Bu çocuk bu takımı kaç defa daha yakacak. 10, 100 ?

Çevrimiçi Samet Ç

Yav he he, kim gelsin?

Kac tane daha hocanin agzina sicmamiz gerekecek?

Bende begenmiyorum bazi kararlarini teknik heyetin ama her gelen hocanin arkasina teneke baglama hevesi de isin bokunu cikarmak gibi oluyor.
hoca ve kadro alayı gitmeli bunu yapmadığımız her dakika yerinde sayarsın ölü kadronun üstüne hoca getirmek saçma geliyorsada gelecek için bir şeyler yaptığını da görmek istemem en doğal hakkım yapıyor mı yapmıyor istediğiniz kadar arkasında durun 6 ay sonra siz daha çok bağırırsınız oxu falan seneye 11'de izlerken
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2025, 22:32:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı blackeagle35

Bu masuaku Svensson falan sakın ha uzatmayı aklınızdan bile geçirmeyin

Çevrimiçi Samet Ç

ne yatırımı ya dostlar alışverişde görsün transferi yapıldı
yok gayet yatırım transferi ama hocanın istemediği çok belli hoca ile anlaşamadığın yerde yapılanma falan hikaye kaybedilen sezonda kariyeri bitmiş ox falan oynuyor

Çevrimiçi Necmi

Biri sakat o yüzden oynamıyor da  diğerini oynatmayacaktık neden aldık ? Musrati ve Ndour'u neden yolladık? Ox d olup bu ikisinde olmayn ne vardı mesela.Bunlara hala cevap bulamıyorum.
eski yönetim aldı ya ondan gönderdiler millet transfer döneminde güçlenir biz zayıfladık

Çevrimdışı mellfred

kendi evimizde köy kulüplerine kaybetmemiz o kadar normalleşti ki herkes kanıksadı

Çevrimdışı Savaş

Elimizdeki maçı verdik. Golden sonra farka gider diyodum tersten gitti. 10 kişi kalınca bozuldu sistem.

Ulan Tayyip.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Monza

Kaleyi tutturabilse 4 olacak. Bu Ersinin kurtarış yapması için topun üstüne vurulması lazım. Onu bile kaçırdı da direkten döndü.
Penaltıda herif vurmadan bu yayılıyo. Hey Allahım ya.

Çevrimdışı levitate

şahsen hayırlı bir şey oldu diye düşünüyorum kupa alsak kadronun yarısı kalırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ndourun yollanması doğal ondan bir şey olmaz da musrati gönderip yerine daha iyisi diye amir getirip onu da yedek bırakıp kariyeri bitmiş ox falan oynatmak tamamen saçmalık musratinin şurda kalmak istemeyen hali bile ox ve amirden daha iyi topçu o kadar söyleyeyim alınan iki oyuncuyu da hocanın istediğini sanmıyorum isteseydi kaybedilmiş sezonda atardı sahaya en azından bir rol biçerdi bu hiç kullanmıyor hoca ile anlaşamadığın yerde grafı bırak moneyball muhabbeti ile liverpoolu falan kalkındıran adamı getir oradan bir şey çıkmaz

Çevrimiçi Necmi

yok gayet yatırım transferi ama hocanın istemediği çok belli hoca ile anlaşamadığın yerde yapılanma falan hikaye kaybedilen sezonda kariyeri bitmiş ox falan oynuyor
ikiside beşiktaşta oynayacak kapasitede değil yatırım yapacağın oyuncu yetrnekli olur çok bilinen bir ligden 2 m bonservise 20 yaşında adam alıyorsun ne yatırımı bebeleri bile kandıramazsın ve hiç bir meziyeti yok

Çevrimdışı sEuL

hoca ve kadro alayı gitmeli bunu yapmadığınız her dakika yerinde sayarsın ölü kadronun üstüne hoca getirmek saçma geliyorsada gelecek için bir şeyler yaptığını da görmek istemem en doğal hakkım yapıyor mı yapmıyor istediğiniz kadar arkasında durun 6 ay sonra siz daha çok bağırırsınız oxu falan seneye 11'de izlerken

Ya Allah askina su son iki yilda kac tane hocayi harcadik?
Akli basinda olan herhangi bir teknik adam niye kalkip bu takimin basina gecsin?
Ole'den sonra getirecebilecekleri en fazla Sergen olur
Sergen'de gazla bir yere kadar goturur takimi, sonra bilinmedik kuzey takimlarindan bir Erling Moe cikip takimi darmadagan eder - ulan adamlar ne oynadi be - keske sunlarin TD'si bizde olsa diye ic geciririz. Sonra gazimiz ligde de biter.
9 kisi kalmis Konya'ya karsi pozisyon bulamayan bir oyuncu toplulugundan cok fazla beklentileriniz var sizin.

Çevrimiçi Monza

Heriflerin 4. golüne yazık oldu. Yazıklar olsun size. Topunuza yazıklar olsun, reziller.

Hoca sana da bravo. Mert ve Paulistayı hafta sonu oynatırsın artık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pozisyon almayı bilmeyen iki Türk stoper böyle sahaya bırakır.

Eğer Türk stoper oynyacaksa mutlaka yanında iyi bir yabancı stoper olmalı. Talha sahaya bırakıp çıktıktan sonra toparlayamadik.

Çevrimiçi Necmi

ndourun yollanması doğal ondan bir şey olmaz da musrati gönderip yerine daha iyisi diye amir getirip onu da yedek bırakıp kariyeri bitmiş ox falan oynatmak tamamen saçmalık musratinin şurda kalmak istemeyen hali bile ox ve amirden daha iyi topçu o kadar söyleyeyim alınan iki oyuncuyu da hocanın istediğini sanmıyorum isteseydi kaybedilmiş sezonda atardı sahaya en azından bir rol biçerdi bu hiç kullanmıyor hoca ile anlaşamadığın yerde grafı bırak moneyball muhabbeti ile liverpoolu falan kalkındıran adamı getir oradan bir şey çıkmaz
düşün işde kaybedilmiş sezonda bile oynatmıyorsan dağ fare doğurdu demektir elimizde iki tane nur topu gibi kurtulmak zorunda olduğumuz oyuncu var

Çevrimdışı blackeagle35

Hoca şu sempatik tavırları kaldırmaz bu kulüp diyeceğim de kulübün taraftarın sindirmediği bir şey kalmadı. Adam hiçbir takıma çalamayacağı düdükleri çaldı net penaltını vermedi, taraftar oralı bile değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

şahsen hayırlı bir şey oldu diye düşünüyorum kupa alsak kadronun yarısı kalırdı

Yönetim de nasıl olsa kupayı aldık rahatlığını yaşamayacak. Kötünün iyisi artık.

Çevrimdışı murat baltacı

Acel acele musrati gönderip amiri çağırıyorsun amirin bitik olduğundan bir habersin bitik ox süre buluyor yeni aldığın oyuncular forma yüzü görmüyor gidip ortalama bir kanat ortalama bir forvet alsan bu hallere düşmezdik yönetim sınıfta kalmıştır hocada hızla kredisini tüketiyor bu takım kupayı falan alamazdi zaten iyice rezil olmadan sezon bitsin alayını sal gitsin
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

düşün işde kaybedilmiş sezonda bile oynatmıyorsan dağ fare doğurdu demektir elimizde iki tane nur topu gibi kurtulmak zorunda olduğumuz oyuncu var
Arroyo'yu olmuş olsa bile kullanmaz Ole onun oyuncusu değil Ricardo lig için henüz yeterli değil orada haklısın ama fiziksel olarak yeterli değil yetenek olarak değil

Çevrimiçi underworld

Takımın %90 ı gitmeli.
Bunlara adalının son 2 kazığı da dahil.

Etiketler: