Çemkiririm. Beşiktaş'lı adam nasıl Manu sever diyodun asıl Oly hiç sevemez.
Yedirmez zaten hak mücadelesi filan diye değil de acayip bi mafya-iş adamı ağı tarafından yönetildiklerinden hep. önce PAO'nun sonra diğerlerinin az hakkını yemediler. Marinakis'i ayrıca sevmem aziz+ali koç+mehmet ağar gibi bi herif.
PAO mazlumdu şimdi bunların hakkından imansız geliyor ona seviniyorum. PAOK piyasaya çıktığından beri elleri ayaklarına dolaştı ne yapacaklarını şaşırıyolar. Savvidis takımı aldı yarışa soktu. Sonra baktı işler burada bi acayip yürüyor. Ulan ben kafkasya çocuğuyum iş mafyalıksa buyrun dedi.

Ben seviyorum demedim
Mutis dedim buyuk takim dedim
Boyle parcaliyo rakiplerini iste
Yuve baska mi?
Biz baska alistik, romantiklestirildik
Yok efenim oyle oenaltiyi midem kaldirmaz, lan oyle bi kaldirirki alisinca
Ongslileri fblileri oyle bir ezeriz ki
Ama alismadik gotte don durmaz iste
Mesela bakiyom bakiyom fb macindaki penaltilara yahu ben bile zor veririm cok dusununce, alehimize verseler ana avrat sovecegimiz pozisyonlar.
Ama olay baska
Hakem olsam ben yonetirken herkes bunlara vermeyecegimi bilir takimla sitadla alakasiz, bu hocanin penaltisi kit ota boka vermiyir derler oyuncular da yapmaz sariyi yapistiririm ama cucu olunca isin icinde ona isyan ediliyor herkese veriyon bana vermiyon isin gercegi bu, sorun cifte sitandart
Ahh ulan ben oli taraftari olsam bu paoklulari aekalilari ezerim be
Kupaniz kadar konusun lan diye baslarim
Penalti diye aglayana, buyuk takim ol sanada vefsinler penaltiyi hadi abini hadi diye
Offf insan hemen alisiyor