Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28807 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ALDENYX

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları koptu, Euro 2020'de forma giyemeyecek  :bawling:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu hakemlik saltanat olmuş da haberimiz yok. Babadan oğula geçiyormuş  :tabe:

bu yüzden bitmiyor işte bu olaylar 90'lı yıllarında sergenin frikiğinde elle smaç vuran metin tokatın oğlu amcası yiğeni serkan tokat aynı kaldığı yerden görevi devralıyor

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2019, 15:32:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

bu yüzden bitmiyor işte bu olaylar 1980 yılında sergenin frikiğinde elle smaç vuran metin tokatın oğlu amcası yiğeni serkan tokat aynı kaldığı yerden görevi devralıyor

Yahu ne 80i
Sergen vuruyor topa
Hoca rasim kara
90larin ortasi diye duzelt
Fetenin ilk sezonu diye de duzeltebilirsin

Yahu ne 80i
Sergen vuruyor topa
Hoca rasim kara
90larin ortasi diye duzelt
Fetenin ilk sezonu diye de duzeltebilirsin

düzeltinceye kadar hemen alıntılamıssın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Terim özel olarak ilgilenmiş Tuzlaspor ile  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1209100120295399425

herkes bir yere ele geçirmiş.ts bile düzeldi.

Mhk,lobi,siyasi gs.

Tff,siyasi,para güç, fb.

Siyasi ts.

Siyasi,para güç başak.

"0" Beşiktaş.

Çevrimdışı mylife1903

herkes bir yere ele geçirmiş.ts bile düzeldi.

Mhk,lobi,siyasi gs.

Tff,siyasi,para güç, fb.

Siyasi ts.

Siyasi,para güç başak.

"0" Beşiktaş.
Yok oyle seyler lobi mobi
Kendiniz sisiriyonuz bunlari taam mi

Çevrimdışı mylife1903

Ali koca bah mactan sonra tffye goydiriyor cikin aciklayin falan

ts'de yendi haftayı 5.ci kapattık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse gece gece hayal kurmayalım şimdi  :evillol:
Hakem hatalarından o kadar bıktım ki herhangi bir izlediğim spor dalında hakemler kötü yönetim gösterince çıldırıyorum. Aklımdan geçenleri buraya yazsam cani dersiniz  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hakem hatalarından o kadar bıktım ki herhangi bir izlediğim spor dalında hakemler kötü yönetim gösterince çıldırıyorum. Aklımdan geçenleri buraya yazsam cani dersiniz  :evillol:

benim daha çok merak ettiğim bu hakemlerin hiç mi Beşiktaşlı akrabası yok hiç mi çıkıp bir şey demiyorlar yine bunlarla akrabalık yapmaya devam mı ediyorlar ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

benim daha çok merak ettiğim bu hakemlerin hiç mi Beşiktaşlı akrabası yok hiç mi çıkıp bir şey demiyorlar yine bunlarla akrabalık yapmaya devam mı ediyorlar ?
Çıkıp bak ne güzel doğradım diyordur. Çünkü bunlar erkek  :s19:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allahtan diğer spor dallarını bilmiyorum ve takip etmiyorum. Futbol bana ziyadesiyle yetiyor  :lol:

daha ne hayellerim varda yazamıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yakında biz de bunları görmeye başlarız bu gidişle  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1209191868317220865

Olympiakos mazlum mu olmuş şimdi de. Bunların başkanı Marinakis olsun camiaları olsun bişeyden şikayet edecek son grup olmalı. Yıllarca çevirmedikleri dümen kalmadı. Son dönemde ilk kez karşılarında güçlü bi camia gördüler (PAOK) elleri ayaklarına dolandı 2-3 yıldır. Ben her türlü PAOK'cuyum kardeş camia zaten. :) Oly övmeyin şurda :D

Çevrimdışı mylife1903

Su alanyali sissenin attigi gol ne mutis goldur arkadas
Cok benzerini gullit bizim milki takima atmisti
Tek pas hasirt diye sokuyorlar 3sn de gol

Sunu burak bizde atar da buraga bu topu bizde kim atacak belki ruiz ikinciyi bulamiyom

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olympiakos mazlum mu olmuş şimdi de. Bunların başkanı Marinakis olsun camiaları olsun bişeyden şikayet edecek son grup olmalı. Yıllarca çevirmedikleri dümen kalmadı. Son dönemde ilk kez karşılarında güçlü bi camia gördüler (PAOK) elleri ayaklarına dolandı 2-3 yıldır. Ben her türlü PAOK'cuyum kardeş camia zaten. :) Oly övmeyin şurda :D
Olympiakos'u mazlum gören yoktur. Yunanistan'ın FBsi olarak gördüğüm bir takımdır kendileri. Çevirdikleri hile hurdanın hesabı yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Olympiakos'u mazlum gören yoktur. Yunanistan'ın FBsi olarak gördüğüm bir takımdır kendileri. Çevirdikleri hile hurdanın hesabı yok.
Oly mutistir ya
Boyle olmali iste buyuk takim
Neden cemkiriyonuz
Kac kupasi var olynin
44 kere sampiyon olmus liginde adamlar
Taraftari da hakeme falan hakkini yedirmez

Yunanistan Ligi'nde Olympiakos ile Volo arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçın ardından flaş olaylar yaşanıyor.

Mücadelede Olympiakos'un attığı gol, VAR 'dan gelen uyarı ile iptal edilmişti. Hakemlerin verdiği karar eleştiri toplamıştı. Olympiakos kulübü, golsüz biten maçın ardından açıklamada bulundu ve şu sözleri kullandı;

"24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa tüm yasal işlemleri başlatacağız. Hakemlerin konuşmaları yayınlanmak zorunda"

Yunan ekibinin taraftarları ise gollerini iptal eden VAR hakeminin evine havai fişek attı. Olympiakos taraftarları ise Volos maçında gollerinin iptal edilmesinin ardından VAR hakeminin evine saldırdı. Camları kıran taraftarlar eve de maddi hasar verdi. Yunanistan'da hakemler, yaşanan bu olayların ardından polis koruması talep ediyor. Polisler ise olayı soruşturuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizdeki hakemler tam krallık kurmuş. Biz boşa konuşuyoruz. Tezgah iyi yere açılmış.

https://twitter.com/gkhndinc/status/1209145443726319617

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Oly mutistir ya
Boyle olmali iste buyuk takim
Neden cemkiriyonuz
Kac kupasi var olynin
44 kere sampiyon olmus liginde adamlar
Taraftari da hakeme falan hakkini yedirmez

Yunanistan Ligi'nde Olympiakos ile Volo arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçın ardından flaş olaylar yaşanıyor.

Mücadelede Olympiakos'un attığı gol, VAR 'dan gelen uyarı ile iptal edilmişti. Hakemlerin verdiği karar eleştiri toplamıştı. Olympiakos kulübü, golsüz biten maçın ardından açıklamada bulundu ve şu sözleri kullandı;

"24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa tüm yasal işlemleri başlatacağız. Hakemlerin konuşmaları yayınlanmak zorunda"

Yunan ekibinin taraftarları ise gollerini iptal eden VAR hakeminin evine havai fişek attı. Olympiakos taraftarları ise Volos maçında gollerinin iptal edilmesinin ardından VAR hakeminin evine saldırdı. Camları kıran taraftarlar eve de maddi hasar verdi. Yunanistan'da hakemler, yaşanan bu olayların ardından polis koruması talep ediyor. Polisler ise olayı soruşturuyor.

Çemkiririm. Beşiktaş'lı adam nasıl Manu sever diyodun asıl Oly hiç sevemez. :D Yedirmez zaten hak mücadelesi filan diye değil de acayip bi mafya-iş adamı ağı tarafından yönetildiklerinden hep. önce PAO'nun sonra diğerlerinin az hakkını yemediler. Marinakis'i ayrıca sevmem aziz+ali koç+mehmet ağar gibi bi herif.

PAO mazlumdu şimdi bunların hakkından imansız geliyor ona seviniyorum. PAOK piyasaya çıktığından beri elleri ayaklarına dolaştı ne yapacaklarını şaşırıyolar. Savvidis takımı aldı yarışa soktu. Sonra baktı işler burada bi acayip yürüyor. Ulan ben kafkasya çocuğuyum iş mafyalıksa buyrun dedi. :D

Çevrimdışı mylife1903

Çemkiririm. Beşiktaş'lı adam nasıl Manu sever diyodun asıl Oly hiç sevemez. :D Yedirmez zaten hak mücadelesi filan diye değil de acayip bi mafya-iş adamı ağı tarafından yönetildiklerinden hep. önce PAO'nun sonra diğerlerinin az hakkını yemediler. Marinakis'i ayrıca sevmem aziz+ali koç+mehmet ağar gibi bi herif.

PAO mazlumdu şimdi bunların hakkından imansız geliyor ona seviniyorum. PAOK piyasaya çıktığından beri elleri ayaklarına dolaştı ne yapacaklarını şaşırıyolar. Savvidis takımı aldı yarışa soktu. Sonra baktı işler burada bi acayip yürüyor. Ulan ben kafkasya çocuğuyum iş mafyalıksa buyrun dedi. :D

Ben seviyorum demedim
Mutis dedim buyuk takim dedim

Boyle parcaliyo rakiplerini iste
Yuve baska mi?

Biz baska alistik, romantiklestirildik
Yok efenim oyle oenaltiyi midem kaldirmaz, lan oyle bi kaldirirki alisinca
Ongslileri fblileri oyle bir ezeriz ki

Ama alismadik gotte don durmaz iste
Mesela bakiyom bakiyom fb macindaki penaltilara yahu ben bile zor veririm cok dusununce, alehimize verseler ana avrat sovecegimiz pozisyonlar.
Ama olay baska
Hakem olsam ben yonetirken herkes bunlara vermeyecegimi bilir takimla sitadla alakasiz, bu hocanin penaltisi kit ota boka vermiyir derler oyuncular da yapmaz sariyi yapistiririm ama cucu olunca isin icinde ona isyan ediliyor herkese veriyon bana vermiyon isin gercegi bu, sorun cifte sitandart

Ahh ulan ben oli taraftari olsam bu paoklulari aekalilari ezerim be
Kupaniz kadar konusun lan diye baslarim
Penalti diye aglayana, buyuk takim ol sanada vefsinler penaltiyi hadi abini hadi diye
Offf insan hemen alisiyor

Etiketler: