Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 73244 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Cincon nzonziyi kadro dışı bırakmış

adamın ist. gecelerinde üstüne atlamadıgı hatun kalmamış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

şu zamana kadar mantıklı düşünen bir gs'li tanımamam tesadüf mü

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sıkıntı avcıdaymış, okan geldi başak eski yıllardan daha düşük bütçeli kadro ile grupda birinci oldu.

abi afedersin de dünyanın en düz mantığı bu. daha düşük bütçeli dediğin kadronun geçen seneden ne eksiği var ??? crivelli diye aldıkları adam boğa gibi saldırıyor aleksic var elia bu sene oynamaya başladı clichy falan hepsi duruyor. tek giden adam bahic mossoro. diğer hepsi aynı ve ekstra adam aldılar.

abdullah avcıdır bu takımı kuran, sen benden daha bilgilisin yaş olarak istanbulspor cem uzanın takımıda parayı basıp başarıyı almaya çalıştılar ama böyle hep üstlerde kalamadılar. Yine aynı konular açılacak ama mert epruyanuyu irfan canı herkes afedersin kıçıyla güldükleri adamlardı.
abdullah avcı ile adamlar sevillaya kök söktürdüler son dakikada direkten dönmese şampiyonlar ligine gidiyorlardı ön elemeden.

okan buruğun hiç katkısı yok falan demiyorum avcıdan aldığı düzeni bir tık ileri götürüp gruptan çıkardı, oyunlarına gölge düşürmek istemiyorum ama osmanlısporda gruptan birinci çıkmıştı bir keresinde.

Çevrimdışı tangaz

abi afedersin de dünyanın en düz mantığı bu. daha düşük bütçeli dediğin kadronun geçen seneden ne eksiği var ??? crivelli diye aldıkları adam boğa gibi saldırıyor aleksic var elia bu sene oynamaya başladı clichy falan hepsi duruyor. tek giden adam bahic mossoro. diğer hepsi aynı ve ekstra adam aldılar.

abdullah avcıdır bu takımı kuran, sen benden daha bilgilisin yaş olarak istanbulspor cem uzanın takımıda parayı basıp başarıyı almaya çalıştılar ama böyle hep üstlerde kalamadılar. Yine aynı konular açılacak ama mert epruyanuyu irfan canı herkes afedersin kıçıyla güldükleri adamlardı.
abdullah avcı ile adamlar sevillaya kök söktürdüler son dakikada direkten dönmese şampiyonlar ligine gidiyorlardı ön elemeden.

okan buruğun hiç katkısı yok falan demiyorum avcıdan aldığı düzeni bir tık ileri götürüp gruptan çıkardı, oyunlarına gölge düşürmek istemiyorum ama osmanlısporda gruptan birinci çıkmıştı bir keresinde.

mantık zaten düz bişeydir düz olmayan mantık mantıksızlıktır. birde realite vardır avcı yıllardır avrupaya gider bi kere bile gruptan çıktı mı? çıkamadı. yerine okan geldi hemen çıkardı mı? çıkardı. başka sorum yok  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk'in takımı da ne kadar kötüyse kimse teknik direktör olmak istemiyor  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1205758823966769152

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devleti dolandırdıkları yetmiyor bir de başkanlarını dolandırmaya çalışıyorlar. Yer mi bunları Anadolu çocuğu. Yürü be Dursun  :D

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1205799762034864129

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

origi ne güzel hareket çekti gs seyircisine :D

malcaom gününde değil yoksa ilk yarı 5 gol atmıstı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu GS'yi yenemeyen futbol oynuyorum demesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu GS'yi yenemeyen futbol oynuyorum demesin  :tabe:
ankaragücü 2.ci yarı satmazsa yenilmez bakalım neler olacak  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

a.gücüne meşhur hakem ittirmeli toki arenada ilk yarı gol atamamışlar mı  :muhaha:

Çevrimdışı mylife1903

Hakem iyi ama dagilmaz insallah
Herifler hir gur taraftari sokuyor devreye

Çevrimdışı MUSTAFA_

a.gücüne meşhur hakem ittirmeli toki arenada ilk yarı gol atamamışlar mı  :muhaha:
Dur sevinme gelir şimdi bir penaltı. Penaltao gol atar  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

İlk yarıda en üzüldüğüm puan kayıpları iyi oynadığımız için Rize ve ligin en kötü bi kaç takımından biri olan A.gücü sanırım. Devre arası mucize transferler falan yapmazlarsa A.gücü Kayseriyle birlikte erkenden düşme biletini kapar.

Gs'ye gelince içerde A.gücü'ne bile pozisyon bulamayan bi takım. Şu kadar puan toplamaları mucize. Biz bizim takımı filan beğenmiyoruz zaten çok iyi bir oyun oturtabilmiş de değiliz fakat şu Gs'yle filan kıyas kabul etmez bizim takım. Zaten yakın dönemde ligin üst grubunda bu sezonun Gs'si kadar kötü çok az takım gördüm. Haftaya hakem faciaları yaşanmazsa Göztepe'den puan bile alamazlar.

Dur sevinme gelir şimdi bir penaltı. Penaltao gol atar  :D

geldi ama kornermiş öncesinde :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şu Ankaragücü gerçekten çok boş takım bunlara nasıl puan verdik anlayamıyorum, Gs artık bir tane daha atar maç biter
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Ankaragücü gerçekten çok boş takım bunlara nasıl puan verdik anlayamıyorum, Gs artık bir tane daha atar maç biter
Ligin dibindeki 2 takıma kaybettiğimiz puanları umarım ilerde aramayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

hahaha 2.ci sarı kart ve kırmızı kart verildi origile komediye gel :D

faul bile yok sarı kart çıktı :D

Bize kasımpaşa maçında koyate tekme tokat daldı kart filan görmedi işte size gerçek Türkiye ligi.

Çevrimdışı Sinan23

Geçen hafta bizim maçta atilmayan zenci forvet ve bu akşam faul yapmadan atılan zenci forvet. Irkçılık için zenci yazmadım. Bu ülkede zenciler arasında bile ayrım var onu belirtmek istedim.

Çevrimdışı worns

Gs taraftarı Tudor'u özlemeye falan başlamış :)

Tudor şu beceriksizliğimiz yüzünden 8 tane net pozisyonu değerlendiremeyip 3-0 kazanabildiğimiz maçta hocaları olan adam değil miydi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

hahaha 2.ci sarı kart ve kırmızı kart verildi origile komediye gel :D

faul bile yok sarı kart çıktı :D

Bize kasımpaşa maçında koyate tekme tokat daldı kart filan görmedi işte size gerçek Türkiye ligi.
Hakemi çok övdünüz. Ancak hakem daha son kartını daha sürmemişti. Şimdi sürdü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Geçen hafta Doberman vida için çok tehlikeli demisti hakemler için. Bakalım marcao (Hakaret Yasak) ve Donk için birşey diyecekmi. Özellikle marcao nün işi gücü her maçta rakibe kart aldırmak. Savunma yapayım bilmmemne işi yok sadece sahtekarlık.

Etiketler: