Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29336 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı worns

Puhahahahahaaj

hiç umudum yoktu bu maçtan 1-0'ı gördükten sonra izlemeyi bırakmıştım büyük şenlik kaçmış.  :D

gs berbatlığını tescillemiş. zaten mevcut puanları yerleri bile oynadıkları oyuna göre çok fazla. haftaya izmir'den de kayıpla dönerler iyiden iyiye kepenkleri kapatırlar. başlarındaki mafya bozuntusu da bi ara kaçar gider.

Çevrimdışı mrred

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”

bu açıklama sahada bir şey oynanmadığına bir plan olmadığına göre bence doğru bir haber gibi görünüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu Fatih Terim denilen balona 2 sezon lig şampiyonluğunu kaptırdık o kadar sinirliyim ki ... Sayemizde milli takım antrenörü olana
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”

bu açıklama sahada bir şey oynanmadığına bir plan olmadığına göre bence doğru bir haber gibi görünüyor.

:yerlerde:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yeni gördüm çok ayıp, kardeşi kardeşe kırdırmışlar  :evillol:

Fena madara oluyor parator

Çevrimiçi tolga1903

Bu Fatih Terim denilen balona 2 sezon lig şampiyonluğunu kaptırdık o kadar sinirliyim ki ... Sayemizde milli takım antrenörü olana

İki sene boyunca toplam 10 maçını gösteremez iyi oynadığı keyif verdiği gerçekten düşününce ben de çok sinirleniyorum. Üst üste iki sene boyunca en kritik maçı bunların stadında oynadığımıza, özellikle geçen sene hakem denen adinin yaptıklarına, yine iki sene boyunca ligin ilk yarısında kaybettiğimiz saçma sapan puanlara hocaya yönetime hepsinin alacağı olsun şu kepazelerin ilk 3'de olması bile skandal şampiyon oldular bide.

Çevrimdışı celiker1

aspor'da yas var
Yalnız öyle böyle değil.Yıllardır spor programı seyrederim,bugün ki gibi tuhafını görmedim :akuma: Benim mi kafam güzel,izlediklerim mi tuhaf? :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

İki sene boyunca toplam 10 maçını gösteremez iyi oynadığı keyif verdiği gerçekten düşününce ben de çok sinirleniyorum. Üst üste iki sene boyunca en kritik maçı bunların stadında oynadığımıza, özellikle geçen sene hakem denen adinin yaptıklarına, yine iki sene boyunca ligin ilk yarısında kaybettiğimiz saçma sapan puanlara hocaya yönetime hepsinin alacağı olsun şu kepazelerin ilk 3'de olması bile skandal şampiyon oldular bide.
Geçen sene 26 ondan önceki sene 30 puan alarak şampiyonluğu zaten ilk yarılarda kaybettik. Fakat Şenol Güneş ortamlarda oyuncular çok yaşlı , transferler ve yaşlı oyuncular takıma geç katılıyor ve geç form tutuyor, santrafor yok , maaşlar ödenmiyor bahanelerini ile bizi uyutmaya çalıştı o sırada milli takımla görüştü. Güzel bir sözleşmeyi kaptı. Beşiktaş mı ?Beşiktaşı basın toplantısında unuttu hatırlayamadı...
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 09:33:57 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Lig artık zorlaştı derken tam olarak bunu kast ediyordum.
Çünkü artık 14 yabancı kuralı ve VAR sistemi var.
Taktik kurgusu olmayan saha içi yerleşimi berbat olan , topu geri kazanma hızı uzun olan hatları kopuk olan, takım halinde savunma ve hücum yapmayan hiç bir takımın şampiyonluk iddiası olamaz. Takımların arasındaki oyuncu kalitesi farkı artık eskisi kadar büyük değil o yüzden oyuncu farkıyla şampiyon olma devri artık sona erdi.  Örnekleri canlı olarak 2 senedir yaşadık. Bu sene de Gs çok acı bir şekilde yaşıyor. Koskoca Beşiktaşı tek opsiyona (q7 ve orta) mahkum eden bir hoca yüzünden bu berbat Gs ye göz göre göre 2 şampiyonluk hediye ettik. Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 09:46:21 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kaliteli hocaya sahip olan günceli takip eden, sırtını bilime yaslamış, hafta için antremanlarda çok çalışarak en az 5 6 tane hücum opsiyonunu gözü kapalı uygulayan takım bu sene rahat rahat şampiyon olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yıl olmuş 2020 GS takımının en kariyerli oyuncusu "maçlardan önce teknik taktik çalışmıyoruz" şeklinde bir açıklama yapıyor TV lere bakıyorum yorumcu müsvettelerinin yorumları " oyuncular ruhsuz" şeklinden öteye gitmiyor. Türkiye'nin ve Türk futbolunun özeti tam olarak bu işte. Cehatlet! İşte Beşiktaş taraftarı ve camiası olarak bulaşıcı cehalet mikrobundan kendimizi ne kadar erkenden sıyırırsak neden sonuç ilişkilerini doğru kurarsak o kadar öne gideriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıl olmuş 2020 GS takımının en kariyerli oyuncusu "maçlardan önce teknik taktik çalışmıyoruz" şeklinde bir açıklama yapıyor TV lere bakıyorum yorumcu müsvettelerinin yorumları " oyuncular ruhsuz" şeklinden öteye gitmiyor. Türkiye'nin ve Türk futbolunun özeti tam olarak bu işte. Cehatlet! İşte Beşiktaş taraftarı ve camiası olarak bulaşıcı cehalet mikrobundan kendimizi ne kadar erkenden sıyırırsak neden sonuç ilişkilerini doğru kurarsak o kadar öne gideriz.

öyle demiyor yorumcular ilk 11 de değilim diye sitem etmiş o yüzden kadro dışı kalmış buna ancak kadir inanır :D

adam açık açık taktik çalışmıyoruz sürekli bağırış çağırış dediği için kadro dışı kaldı diyemiyorlar :D

sevgi F.T taktik maktik yok bam bam bam dedi ya harbiden taktik maktik yok :D  :kop:

Çevrimdışı goktasoktay

Puhahahahahaaj

hiç umudum yoktu bu maçtan 1-0'ı gördükten sonra izlemeyi bırakmıştım büyük şenlik kaçmış.  :D

gs berbatlığını tescillemiş. zaten mevcut puanları yerleri bile oynadıkları oyuna göre çok fazla. haftaya izmir'den de kayıpla dönerler iyiden iyiye kepenkleri kapatırlar. başlarındaki mafya bozuntusu da bi ara kaçar gider.
Ben de 2 olunca kapattım. Bunu yapınca puan kaybı oluyor ama işte her zaman çalışan bi totem değil. Sanırım ne zaman izlemeyi bırakacağımı tutturmakla ilgili sonuç olarak çalıştı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çağlar'ın yanına Merih mi? Tüm Türkiye'ye Leicester City tutturacaklar  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1206192957193379842

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hadi sivas al bu maçı. Dün bir kardeş bir kardeşe tokat attı, bugün sende kardeşine tokat at.

Sadık kötü sakatlandı büyük ihtimal bizim maçta yok.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bunlar bizden daha kötü oynuyo yalnız.
Baskıyı hiç kaldıramıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

ehehehehe fenernado

Sivas boyle oynarsa 3-4 yer yalniz bu gol yetmez

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

fener forumlari fena karismis durumda

Etiketler: