Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 73435 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta istediğimiz gibi gitmiyor yarın başak yada ts takılsın bari bizde kazanalım :)
Aslında istediğimiz gibi gidiyor. Eğer kazanırsak ligde 2. sıraya çıkabiliriz Başakşehir'in puan kaybında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında istediğimiz gibi gidiyor. Eğer kazanırsak ligde 2. sıraya çıkabiliriz Başakşehir'in puan kaybında  :tabe:

Sivas,fb,gs'de puan kaybetmesi açısında demiştim  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sivas,fb,gs'de puan kaybetmesi açısında demiştim  :tabe:
Her hafta puan kaybetmesine izin vermezler. Bunu bildiğim için beraberlik iyi sonuç dedim. Kazanabilmesi için en az 2-0 öne geçmeleri lazımdı. GS hakemle bile gol atamıyor kolay kolay  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Bu hafta istediğimiz gibi gitmiyor yarın başak yada ts takılsın bari bizde kazanalım :)
bu haftaki beklentim başak puan kaybı onun dışında bir beklentim yoktu
her hafta puan kaybedecek değil ya renkliler :D
sizde çok şey istiyorsunuz daha puan kaybedecekleri çok maç var.
başak kaybetsin biz kazanalım ikinci sıraya yükselelim sivas önemli değil onlar düşüşe geçecek nasılsa olmadı ligin ikinci yarısının ilk haftası biz geçiririz düşüşe :D

başak kaybetsin biz kazanalım ikinci sıraya yükselelim sivas önemli değil onlar düşüşe geçecek nasılsa olmadı ligin ikinci yarısının ilk haftası biz geçiririz düşüşe :D

Bende tahmin yaptığımda başak ve sivas harici puan kaybı yazmamışım fb-gs'ye  ama insan yine de ümit ediyor :)

Y.malatya çok şaşırttı beni sivasa çelme takar diyordum dağıldılar evlerinde :)

Kalan Maçlar & Puan tahminim;

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Kayserispor +3
Kasımpaşa - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Y.Malatyaspor +3
Fenerbahçe - Beşiktaş 0
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3

21+12=33

FENERBAHÇE

Göztepe - Fenerbahçe 0
Fenerbahçe - Gençlerbirliği +3
Sivasspor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Beşiktaş +3
Rizespor - Fenerbahçe +3

21+10=31

GALATASARAY

Trabzonspor - Galatasaray +1
Galatasaray - Alanyaspor +3
Galatasaray - Ankaragücü +3
Göztepe - Galatasaray +1
Galatasaray - Antalyaspor +3

19+11=30

TRABZONSPOR

Trabzonspor - Galatasaray +1
Antalyaspor - Trabzonspor +3
Trabzonspor - Denizlispor +3
Konyaspor - Trabzonspor +1
Trabzonspor - Kayserispor +3

22+11=33

BAŞAKŞEHİR

Başakşehir - Antalyaspor +3
Denizlispor - Başakşehir +1
Başakşehir - Konyaspor +3
Kayserispor - Başakşehir 0
Başakşehir - Kasımpaşa +3

22+10=32

SİVASSPOR

Sivasspor - Kasımpaşa +3
Y.Malatyaspor - Sivasspor 0
Sivasspor - Fenerbahçe +1
Gençlerbirliği - Sivasspor +1
Sivasspor - Göztepe +3

24+8=32

MALATYASPOR

Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor 0
Y.Malatyaspor - Sivasspor +3
Beşiktaş - Y.Malatyaspor 0
Y.Malatyaspor - Rizespor +3
Gaziantep - Y.Malatyaspor +3

19+9=28

Benim tahminim bu şekilde :)

1-)Beşiktaş 33
2-)Trabzonspor 33
3-)Başakşehir 32
4-)Sivasspor 32
5-)Fenerbahçe 31
6-)Galatasaray 30
7-)Malatya 28

Çevrimdışı tangaz

barcelonanın 2. (messi) ve 4. (suarez) gollerini izlemenizi öneririm. suarez topukla bildiğiniz kleps çekmiş :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necmi abi sen de benim kafadasın. Üstümüzdekiler bir an önce önümüzden çekilsinler istiyorum. Ne kadar üstte olursak o kadar taraftar bütünleşir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

barcelonanın 2. (messi) ve 4. (suarez) gollerini izlemenizi öneririm. suarez topukla bildiğiniz kleps çekmiş :claps:
İspanya Ligi'nin eski heyecanı kalmadı. Barcelona da Real Madrid de kötü durumda  :tabe:

https://twitter.com/BenTuhafAdam/status/1203418291999522817

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence sivasın galibiyeti garantiydi zaten neden beklenti içine girilmiş burda anlamadım. Malatya sivasdan çok daha kolay takım olan fbyi muriç ve krusesiz yenmeyi bırak adam akıllı oynayamadı bile. Kompakt oynamayı becerebilen, fbden daha iyi bir takım olan sivas bu maçın mutlak favorisiydi. Sivasın üste kalması daha iyi ilk yarıya kadar. Ama böyle düşünecekken fenerle yapacakları maç aklıma geliyor, sivas fenerin pilot kulübüdür nasıl ts gsye maç verdiyse, aynı şekilde sivas rakibini vurma imkanını kullanmaz.

Mert hakanın oynamaması ise tam bahane oldu kimse şüphelenmeyecek mert hakan falan yoktu sivas ondan kaybetti böyle kötü oynadı falan denilecek.Gerçi mert hakanın yokluğunda zaten fazla bireysel yeteneklere bakmayan takım yine çarkı bozulmaz yine işlerde fbyi yenerse, sivas büyük iş başarmış olur ama hiç sanmıyorum.

Özetle hadi diyelim ki korkulan oldu sivas mükkemel gitti bütün maçlarını kazandı şampiyon oldu. O zaman bile renklilerin şampiyon olmaması bizim işimize gelir.Yani bizim asıl rakipler sivas değil, fb gs. Hatta bence fbde değil, çok depresif bir camia onlar, son düzlüğe girince verirler. gsnin bu aralar fikstürü kolay  zaten ittirecekler öyle böyle lobilerle herkes ha kötü oynuyo derken şampiyonluğu alabilir. Dikkatleri doğru yere çevirmek gerekli.

Hakanlar karışmış fener maçında mert hakan oynayacak, diğer hakan cezalıymış  :evillol:

Çevrimdışı worns

@worns biz poşettino reisi isterken adam şova kalktı ya  :lol: :lol:

@Sir Alex Ferguson  Ne zamandır bir united maçından bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. İlk yarı çok iyiydi özellikle.

İki maçtır bize eski günlerden esintiler sundular. Bu arada çok genç bir takım sahada ve bu sefer doğru adımlar atılırsa hakikaten gelecek fena görünmüyor. Ole biraz daha kredi kazandı. Tekrar ilk 4 umudu da belirdi. Everton, Watford, Newcastle, Burnley fikstürü var. Orta ve alt sıra takımlarına karşı çözüm üretebildiğini de göstermesi lazım. Zaten takım geçiş oyununa çok yatkın top 6 takımlarına kök söktürüyor. Ama oyunu eline alması gereken maçlarda sürekli bocalıyor, bir umut şu maçlara bakacağız. :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Hadi antalyaspor.
Kaleci bacak arasından aldı savunmacı desen ayrı salak

Kaleci bacak arasından aldı savunmacı desen ayrı salak

1-1 oldu en azından beraberlik alsın antalya :)

ts 3-1 ilk yarıyı önde kapattı bari başakeşhir puan kaybetsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ts 3-1 ilk yarıyı önde kapattı bari başakeşhir puan kaybetsin.
Başakşehir puan kaybedecek  :iwantattention:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Attı başakşehir.
Gol geliyorum diyordu bayadır

Etiketler: