Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555702 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

İddaa'da Süper Lig şampiyonluk oranları.

Fenerbahçe 2.70
Galatasaray 2.70
Beşiktaş 5.00
Trabzon 7.50
Başakşehir 13.00

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz'ın instagram paylaşımı  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bir haber var

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1198876991941992448
Şu an reklam alınmaya başlanmış. En son Netflix Irishman reklamını gördüm deniz tarafına doğru asmışlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu an reklam alınmaya başlanmış. En son Netflix Irishman reklamını gördüm deniz tarafına doğru asmışlar  :tabe:

ne çabuk  :alala:

UEFA'nın yaptığı gibi yapılsın  :tabe:

Çevrimdışı ozankarakoc

20 maç geçtide bu takım kaç maç bir arada oynadı ona bak burak daha yeni girdi takıma zaten dikkat edersen
defans uyumu sağlandı orta saha defans uyumuda sağlandı olmayan orta saha hücum bölgesi uyumu ve hücum bölgesinin kendi arasındaki uyum bunun nedenide hücum oyuncuları daha bir arada olmaya alışamadı fener maçına kadar buda oturur diye düşünüyorum
zaten sorun bu ve bu sorun varken takım yukarı tutunabiliyorsa büyük iş yapıuoruz bu takım hücum bölgeside takıma katıldığında
durdurulması zor takım olur mesela bu hafta burak öncekilere göre daha haraketliydi deplasman maçı olmasına ramen ve çok iyi savunma yapan bir takıma karşı. haftaya içerde çok daha iyi olunmasını bekliyorum. hocada ne yapacağını bilmiyor oyuncular tam yeterli olmayınca birşeyde deneyemiyorsunki.

Birçok kısmına katılıyorum, 'hocanın ne yapacağını bilmiyor olduğuna' da kesinlikle katılıyorum, ama o konuda ona hak vermiyorum, hatta biraz da suçluyorum diyebilirim.

Böyle bir kadrodan Manchester City futbolu beklemiyoruz elbette. Ama bu kadronun kurulmasında kendisinin de katkısı var. 'Hiç olmadıysa bile', eldeki malzemelerle bir şey üretmesi gerekiyor. Elinde kıyma, bezelye, turp ve ananas var, o patlıcan kebabı yapmaya çalışıyor. Kıymalı bezelye yapıp yanına da ananaslı turplu bir salata yapsa en azından kusmadan yiyebileceğiz.

Çok süratli olan ama başka da pek bir işe yaramayan bir sürü oyuncumuz var. O zaman hızlı hücuma çıkalım, kanatlardan kontraatak yapalım, ne bileyim, herhangi bir 'tanımlı' sistemimiz ya da sistemlerimiz olsun. 20 maçtır sahadaki görüntü halı saha maçı görüntüsü. Sanki maçtan 15 dakika önce bir araya gelinmiş, 'hadi çocuklar, çıkın oynayın' denmiş gibi. Alan savunması konusunu bundan bağımsız tutuyorum, o konuda bir çalışılmışlık ve oturtulmaya çalışılan bir sistem görülüyor. Ama Atiba ve Elneny'den sonrası halı saha...

Her neyse... Benim tek dileğim, bu durumun tümüyle Abdullah Avcı'dan kaynaklanıyor olmaması... Öyleyse çözüm yok çünkü. Öyle değilse belki zamanla bir şeyler düzelebilir.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

skorer yönü nedeni ile ön plana çıkmıştı savunma anlamında iyi değildi geçen sene de (şahsi görüşüm)

ben daglısın istemiyordum faydalı bir transfere dönüşürse sürpriz olur bence

bence de net kötü transfer.

bari yedek kulübesini doldursa da arada gökhan'ı rotasyona sokabilsek diye bulalım istiyorum. necip'ten iyi yedek olur.

bi de bu douglas'a 3 yıllık sözleşme verdik. umarım yıllarca elde kalmaz.

Çevrimdışı worns

Oğuzhan tsye gidiyormuş yarım dönem. Bence rezalet bir karar olur adamlara resmen bir silah veriyorsun. Tamam oynamaz bizde artık olmayacak biri oğuzhan fakat gidipte adamlara tutma ihtimali olan birini de vermezsin. Atıyorum ts ile şampiyonluk yarışına girdin gitti oğuzhanın asistiyle golüyle şampiyon oldular bunun hesabını kim vericek ??? Ayrıca tsye günahımızi bile vermememiz lazım kendileri gsnin pilot kulübüdür, yeri geldiğinde bjk adına da baya güzel algı da yaparlar. Ya avrupaya gitsin ya da yedek kulübesinde çürüsün .

umarım yalan haberdir. şampiyonluk yarışındaki rakibe oyuncu kiralamak saçmalık. hem de sosa'yla kendine gelme ihtimali var.

hollanda'ya falan kiralanması daha akılcı olur kendine gelmesi için süre tanımak istiyorsak.

illa almak istiyorlarsa 4-5 milyon bonservis istesinler. tolgay bile 3'e gitti. oyuncu halen yaşlı değil ve yeniden çıkış yaparsa ligin en yaratıcı orta sahalarından biri olduğunu izlemişliğimiz var.

Çevrimiçi levitate

foto var mı?
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

mevcut görüntüleri itibari ile burak arkasına yazdığın hiç bir oyuncu bana "işte tamam budur, ohh" dedirtemiyor :(
belki de arkasına değilde yanına birini yazmak lazım.diaby boyd lens umut güven

Çevrimdışı celiker1

Saha zemini ile alakalı araştırıp onay aldılarsa en küçük maddi getiri bizim için çok iyidir.Ama saha zemini en önemli konudur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saha zemini ile alakalı araştırıp onay aldılarsa en küçük maddi getiri bizim için çok iyidir.Ama saha zemini en önemli konudur.
Süper Kupa maçındaki gibi hava geçirgenliği yüksek bezden yaparlarsa sıkıntı olmaz. Bu bahsettiğim reklam büyük pankart boyutunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kalan Maçlar & Puan tahminim;

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Kayserispor +3
Kasımpaşa - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Y.Malatyaspor +3
Fenerbahçe - Beşiktaş 0
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3

21+12=33

FENERBAHÇE

Göztepe - Fenerbahçe 0
Fenerbahçe - Gençlerbirliği +3
Sivasspor - Fenerbahçe +1
Fenerbahçe - Beşiktaş +3
Rizespor - Fenerbahçe +3

21+10=31

GALATASARAY

Trabzonspor - Galatasaray +1
Galatasaray - Alanyaspor +3
Galatasaray - Ankaragücü +3
Göztepe - Galatasaray +1
Galatasaray - Antalyaspor +3

19+11=30

TRABZONSPOR

Antalyaspor - Trabzonspor +3
Trabzonspor - Denizlispor +3
Konyaspor - Trabzonspor +1
Trabzonspor - Kayserispor +3

22+11=33

BAŞAKŞEHİR

Başakşehir - Antalyaspor +3
Denizlispor - Başakşehir +1
Başakşehir - Konyaspor +3
Kayserispor - Başakşehir 0
Başakşehir - Kasımpaşa +3

22+10=32

SİVASSPOR

Sivasspor - Kasımpaşa +3
Y.Malatyaspor - Sivasspor 0
Sivasspor - Fenerbahçe +1
Gençlerbirliği - Sivasspor +1
Sivasspor - Göztepe +3

24+8=32

MALATYASPOR

Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor 0
Y.Malatyaspor - Sivasspor +3
Beşiktaş - Y.Malatyaspor 0
Y.Malatyaspor - Rizespor +3
Gaziantep - Y.Malatyaspor +3

19+9=28

Benim tahminim bu şekilde :)

1-)Beşiktaş 33
2-)Trabzonspor 33
3-)Başakşehir 32
4-)Sivasspor 32
5-)Fenerbahçe 31
6-)Galatasaray 30
7-)Malatya 28
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 22:51:08 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mellfred

umarım yalan haberdir. şampiyonluk yarışındaki rakibe oyuncu kiralamak saçmalık. hem de sosa'yla kendine gelme ihtimali var.

hollanda'ya falan kiralanması daha akılcı olur kendine gelmesi için süre tanımak istiyorsak.

illa almak istiyorlarsa 4-5 milyon bonservis istesinler. tolgay bile 3'e gitti. oyuncu halen yaşlı değil ve yeniden çıkış yaparsa ligin en yaratıcı orta sahalarından biri olduğunu izlemişliğimiz var.
Bizimkilerin gs’nin yardakçısı Trabzon’a zaafiyeti var
Verirlerse şaşırmam
umarım larin örneğinden azıcık fikir edinmişlerdir

Çevrimdışı worns

Bizimkilerin gs’nin yardakçısı Trabzon’a zaafiyeti var
Verirlerse şaşırmam
umarım larin örneğinden azıcık fikir edinmişlerdir

umarım.

saçmalık ts'ye kolaylık sağlama filan işleri bıraksınlar bu muhabbetleri. camialar arası gerilime gerek yok. pozitif ilişkiler filan olsun okey ama toparlanmaya çalışan bir potansiyel rakibi güçlendirmeye kadar varmasın işler. zaten geçmiş yönetim döneminde saçma sapan alışverişlere girildi. azıcık potansiyeli olan oyuncusuna talip olalım ts'nin bakalım ne diyecekler? hemen astronomik paralar sayıklamaya başlarlar.

Çevrimdışı worns

Kalan Maçlar & Puan tahminim;

Bir loto da ben oynayayım. :)

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Kayserispor +3
Kasımpaşa - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Y.Malatyaspor +1
Fenerbahçe - Beşiktaş 1
Beşiktaş - Gençlerbirliği +3

21+11=32

FENERBAHÇE

Göztepe - Fenerbahçe 3
Fenerbahçe - Gençlerbirliği +3
Sivasspor - Fenerbahçe 0
Fenerbahçe - Beşiktaş 1
Rizespor - Fenerbahçe 3

21+10=31

GALATASARAY

Trabzonspor - Galatasaray 1
Galatasaray - Alanyaspor 1
Galatasaray - Ankaragücü +3
Göztepe - Galatasaray 1
Galatasaray - Antalyaspor +3

28

TRABZONSPOR

Antalyaspor - Trabzonspor +3
Trabzonspor - Denizlispor +3
Konyaspor - Trabzonspor +1
Trabzonspor - Kayserispor +3

33

BAŞAKŞEHİR

Başakşehir - Antalyaspor +3
Denizlispor - Başakşehir 3
Başakşehir - Konyaspor 1
Kayserispor - Başakşehir 3
Başakşehir - Kasımpaşa +3

35
[/b]
SİVASSPOR

Sivasspor - Kasımpaşa +3
Y.Malatyaspor - Sivasspor 1
Sivasspor - Fenerbahçe 3
Gençlerbirliği - Sivasspor 3
Sivasspor - Göztepe 1

35

MALATYASPOR

Gençlerbirliği - Y.Malatyaspor 1
Y.Malatyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Y.Malatyaspor 1
Y.Malatyaspor - Rizespor 3
Gaziantep - Y.Malatyaspor 1

26
[/b]

benim lotodan da bu çıktı

başakşehir 35
sivas 35
ts 33
beşiktaş 32
fb 31
gs 28
y malatya 26

aslında fb maçından sürpriz galibiyet bekliyorum bu sezon ama 1 yazdım hadi kötü senaryo olsun. zaten başakşehir ts ve sivasa da fazla fazla yazdım.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 23:54:28 worns ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Trabzonspor Oğuzhan’la anlaştık demiş bu yasak değilmi? Fifa’ya şikayet edeceksin bunları
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

Trabzonspor Oğuzhan’la anlaştık demiş bu yasak değilmi? Fifa’ya şikayet edeceksin bunları
bizim rızamız var ise yasak değil bizden habersizse yasak.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Fenerbahçe 2.70
Galatasaray 2.70
Beşiktaş 5.00
Trabzon 7.50
Başakşehir 13.00
parayı 3 e bölüp ilk 2 takım hariç denemek mantıklı.sonuçta o ikiden bir tanesi kesin olamayacak :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Fenerbahçe 2.70
Galatasaray 2.70
Beşiktaş 5.00
Trabzon 7.50
Başakşehir 13.00
Sat böbreği oyna yani 1'e 5 güzel. :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Birçok kısmına katılıyorum, 'hocanın ne yapacağını bilmiyor olduğuna' da kesinlikle katılıyorum, ama o konuda ona hak vermiyorum, hatta biraz da suçluyorum diyebilirim.

Böyle bir kadrodan Manchester City futbolu beklemiyoruz elbette. Ama bu kadronun kurulmasında kendisinin de katkısı var. 'Hiç olmadıysa bile', eldeki malzemelerle bir şey üretmesi gerekiyor. Elinde kıyma, bezelye, turp ve ananas var, o patlıcan kebabı yapmaya çalışıyor. Kıymalı bezelye yapıp yanına da ananaslı turplu bir salata yapsa en azından kusmadan yiyebileceğiz.

Çok süratli olan ama başka da pek bir işe yaramayan bir sürü oyuncumuz var. O zaman hızlı hücuma çıkalım, kanatlardan kontraatak yapalım, ne bileyim, herhangi bir 'tanımlı' sistemimiz ya da sistemlerimiz olsun. 20 maçtır sahadaki görüntü halı saha maçı görüntüsü. Sanki maçtan 15 dakika önce bir araya gelinmiş, 'hadi çocuklar, çıkın oynayın' denmiş gibi. Alan savunması konusunu bundan bağımsız tutuyorum, o konuda bir çalışılmışlık ve oturtulmaya çalışılan bir sistem görülüyor. Ama Atiba ve Elneny'den sonrası halı saha...

Her neyse... Benim tek dileğim, bu durumun tümüyle Abdullah Avcı'dan kaynaklanıyor olmaması... Öyleyse çözüm yok çünkü. Öyle değilse belki zamanla bir şeyler düzelebilir.
aslında bu konuda kapalı değil deniyor sürekli farklı denemeler yapıyor tutmuyor
şenol hoca gibi inatçı değil ama denemelerinde zamana ihtiyacı var bir maç deneyip olmadı diyemezsin
birde bu kadar eksikle yürürken birşeyi nasıl deneyeceksin farklı farklı oyuncular değiştiği anda işin rengide değişiyor.
bence bu iş ligin ikinci yarısına kadar sürer takım ikinci yarı itibariyle cevap vermeye başlar.

Çevrimiçi Necmi