Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30800 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ilhan mansız

Beraberlik müko olur ts'yi altımıza alırız gs'yi uzakta tutarız en güzeli beraberlik  :icool:
Ts kazansın,,

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Beraberlik müko olur ts'yi altımıza alırız gs'yi uzakta tutarız en güzeli beraberlik  :icool:
Ts koysun onlar gider haftaya 2-3 bisi yer donerler

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir puan kaybeder dedi  :D

onun rakibi kolay antalyasporu rahat geçer  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Başakşehir puan kaybeder dedi  :D

dünden önce demiştim ya biz ve sivas dışında herkes puan kaybeder die :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

dünden önce demiştim ya biz ve sivas dışında herkes puan kaybeder die :bandit:
O zaman TS -GS berabere biter diyorsun  :D O zaman haftayı 2. sırada kapatıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ersun Yanal o kadar vasat bir TD ki en iyi orta saha oyuncusunu defansa çekerek maçı resmen göztepeye ikram etti ve ama göztepe bu ikramı geri çevirdi. Gustavo orta sahada oynarken hem savunma hem hücum bağlantısını yapıyordu ve top fenerbahçede kalıyordu göztepe çıkamıyordu. En iyi orta saha oyuncusunu defansa çekerek neyi düşündü basın toplantısında vasat muhabirler belki sorarlar. Ama sormasınlar daha iyi Fener taraftarı Ersunu iyi TD sanmaya devam etsin
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2019, 22:26:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

O zaman TS -GS berabere biter diyorsun  :D O zaman haftayı 2. sırada kapatıyoruz  :tabe:

evet  :bandit:

p.tesi akşamı sıraya girebilirsiniz  :bandit:

ilk müridlerimi kuruculr kuruluna alıp imtiyazlar tanıyacam  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

evet  :bandit:

p.tesi akşamı sıraya girebilirsiniz  :bandit:

ilk müridlerimi kuruculr kuruluna alıp imtiyazlar tanıyacam  :D
O zamana kadar beklememize gerek kalmayacak bence  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Fb bagiriyor
Yuh
Hakem atamalarina kadar girdi herif
Pirlanta falan cekmeyecen iste

Çevrimdışı tangaz

O zamana kadar beklememize gerek kalmayacak bence  :D

kurucularkurulundaki ilk müridimi sen yapacam mustafa içine şey kaçan ziyaretçilerimizin içinden şey çıkarma görevini sana verecem  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fb bagiriyor
Yuh
Ceza bile almaz. Alsa bile unutulduğu zaman ceza iptal edilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fb bagiriyor
Yuh

doğrusunu yapıyor adamlar biz burda eleştirirken bizim başkan akıllı adam die sırıta sırıta yazanlardan güç buldu f. orman nasılsa destekçim var die düşündü

Çevrimdışı mylife1903

Ceza bile almaz. Alsa bile unutulduğu zaman ceza iptal edilir  :tabe:
Cezalik bisi demedi bende de yuklenecekler atamalardan herhalde

Çevrimdışı MUSTAFA_

kurucularkurulundaki ilk müridimi sen yapacam mustafa içine şey kaçan ziyaretçilerimizin içinden şey çıkarma görevini sana verecem  :D
:ebebe:

https://twitter.com/turkhabersaati/status/1200487401614979074

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

doğrusunu yapıyor adamlar biz burda eleştirirken bizim başkan akıllı adam die sırıta sırıta yazanlardan güç buldu f. orman nasılsa destekçim var die düşündü
Kapali kapilar ardinda yapiyordu

Çevrimdışı mrred

Vasat Fenerbahçe seyircisi Tag açmış masaya yumruğunu vur diyorlar Ali Koç'a.
Neden sonuç ilişkisindeki sakatlıklar koca camiaları ne hale getiriyor. Fener taraftarı  Vedat Muriqi  Emre biraz da Gustavonun bireysel performansına bağlı bir oyun yapıları olduğunu hala çözemedi. Onlar çözene kadar "takım" olmayı beceren bir takım şampiyonluğu çoktan alır götürür. Sonuç olarak Fener taraftarı başarısızlığı yanlış yerde arayarak zaman kaybetmeye devam ediyor hiç ses etmeyin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cezalik bisi demedi bende de yuklenecekler atamalardan herhalde
Normalde bu tip açıklamalar başka ülkede yapılsa yüklü para cezası veriliyor. Bu tip açıklamalarla ligin değeri düşmesin diye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Normalde bu tip açıklamalar başka ülkede yapılsa yüklü para cezası veriliyor. Bu tip açıklamalarla ligin değeri düşmesin diye  :tabe:
Uganda liginde falan oluyor bizdeki isler
Kimse para cezasi falan almaz tabi insanlari delirtmiyorlar
Fbli de hakli gecen hafta malatyanin kaleci de cikti mesela one
Simdi diyecez zaten penalti degildi diye
Iste boyle iki ucu boklu bi lig bizim lig

Çevrimdışı tangaz

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2019, 22:44:47 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

pembe beyaz yalandır onlarda
Kapiyi actigimizda pirlantasini siliyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu arada alanyasporda cisse yedek klübesinde sarı kart görmüş haftaya gs ile oynuyorlar.

Oyunda bilerek kart göreni görmüştüm de yedek klübesinden göreni ilk defa görüyorum.

F.T yine oyuncu ayartmıs herhalde sever böyle işleri.

Cisse'yi devre arası gs'de görebiliriz.

Etiketler: