Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30781 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

Kim bunlar? Damat disinda kimseyi tanimiyorum.

damadın yanındaki tese başkanı ağaoğlu diğeri abdülkadir ömür ve kardeşleri @Eray_Steiermark
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ejdarha yumurtali bulgur ile besleyecegine kupasini versin erkekse

kayınbabası ağzının ortasına patlatsın ondan sonra :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Kasımpaşa haftaya bizle oynayacağı için oyuncularını yormaz. Kart sınırındakileri oynatmaz. Bize özel hazırlık yaparlar. Kazanacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

nokta atışı tespit olmuş mustafa

Çevrimiçi levitate

hayırlı işler  :money:

trabzon'da mutlaka gidilmesi gereken yerlerden birisi oldu herhalde bu ev, foto başı 100 alsa temizzz

ömür'de iyi prim kastı kaç aydır
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

malatya berabere kaldı :)

bugüne kadar iyi gelmiş zaten fener maçını izledikten sonra daha iyi anladım.o kadar eksikle fenere bile karşı koyamadılar.daha da düşmeye başlarlar.

Çevrimdışı worns

malatya berabere kaldı :)

özetine baktım bayadır bu kadar zevkli pozisyonlu maç görmemiştim. defanslar bitik herhalde.

sio'nun golü güzel.

Çevrimdışı worns

bugüne kadar iyi gelmiş zaten fener maçını izledikten sonra daha iyi anladım.o kadar eksikle fenere bile karşı koyamadılar.daha da düşmeye başlarlar.

malatyada üst grupta kalabilecek kadro derinliği yok zaten. orta sıraların biraz üstünü hedefleyebilirler.

Çevrimdışı tangaz

kadro derinliği ve kalitesi bazlı bakarsak iyi getirdi sergen hocam fazlasını beklemek hayalcilik olur, bu arada bizim 2 katımız gol attıklarını da ekleyeyim.

kadro derinliği ve kalitesi bazlı bakarsak iyi getirdi sergen hocam fazlasını beklemek hayalcilik olur, bu arada bizim 2 katımız gol attıklarını da ekleyeyim.

kadro derinliği ve kalitesine bakıcak olursak idare eder şekilde getirmiş. Kadrolarında gökhan töre adis jahovic guilherme fofana gibi gayet rahat orta sıralara oynayabilecek oyuncuları var. Tamam başarısız diyemeyiz ama öyle kendini öne çıkaran bir performansta sergilememiş. Yani mergen diye başka biri olsa da başlarında aşağı yukarı böyle bir performans sergilerdi. 5 az atardı 3 az yerdi falan ama aşağıya yukarı bu puanı alırdı.

böyle hoca övülecekse kadro derinliği ve kalite bazlı olarak ne kadar nefret etsemde rıza çalımbay için denilmeli bu sözler.asıl beklenilmeyeni yapan iyi futbol oynatan alkışlanacak performans sergileyen kendisi.

Sivas 2-0 önde dk 30.

Sivasın ikinci golü barcelona golü yalnız  :lol: :lol:  kasımpaşada aytaç kart cezalısı oldu ve bizim maçta oynayamayacak.

Çevrimdışı mylife1903

kadro derinliği ve kalitesine bakıcak olursak idare eder şekilde getirmiş. Kadrolarında gökhan töre adis jahovic guilherme fofana gibi gayet rahat orta sıralara oynayabilecek oyuncuları var. Tamam başarısız diyemeyiz ama öyle kendini öne çıkaran bir performansta sergilememiş. Yani mergen diye başka biri olsa da başlarında aşağı yukarı böyle bir performans sergilerdi. 5 az atardı 3 az yerdi falan ama aşağıya yukarı bu puanı alırdı.

böyle hoca övülecekse kadro derinliği ve kalite bazlı olarak ne kadar nefret etsemde rıza çalımbay için denilmeli bu sözler.asıl beklenilmeyeni yapan iyi futbol oynatan alkışlanacak performans sergileyen kendisi.
Sivas da dususe gececektir
Bir iki sakatlik olur cezalar kupa maclari falan
Sonra baslar beklenmeyen puan kayiplari

Sivas da dususe gececektir
Bir iki sakatlik olur cezalar kupa maclari falan
Sonra baslar beklenmeyen puan kayiplari

sivas 2.yarı olmaz büyük ihtimal de zaten demek istediğim şuanlık performansı. hangi tvyi açsam ya da burayı gelsem sergende sergen diyip duruyorlar. yani hiçte öyle abartıldığı bir performans göstermediğini, illa iyi bir performansı övmek isteniliyorsa şuana kadar iyi performans gösteren rıza diyorum sadece. 2.yarı mert hakan ve emreyi de satarlar zaten yoksa sezon sonu beleşe ellerinden gidicek.

Çevrimiçi levitate

max kruse acun ile ayak tenisi oynarken sakatlanmak gibi mükemmel bir olaya imza atmış

aferin yiğidim aldığın para helaldir :D
bipbipbupbup

max kruse acun ile ayak tenisi oynarken sakatlanmak gibi mükemmel bir olaya imza atmış

:oha:

Sivasta istediğimiz sonuç çıkmadı sivas 2-0 kazandı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnanılmayacak kadar garip olay  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Liverpool bu gidişle ligin ilk yarısında şampiyonluğu garantileyecek :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1200782134232911873

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sivasta istediğimiz sonuç çıkmadı sivas 2-0 kazandı.

Bence çıktı, sivasın kazanıp şu liderlik muhabbetine asılması daha iyi. Hem fener gaza gelip lider olucaz muhabbetleriyle bugün maça çıkmayacak hem de 2 hafta sonraki fener maçına daha fazla asılacak sivasspor. Zaten devre arası emre ve mert başka takımlara gider.Gitmese bile sivas bjk şampiyonluk karşılaşmasının sonucunu biliyoruz  :lol: :lol:

Bence çıktı, sivasın kazanıp şu liderlik muhabbetine asılması daha iyi. Hem fener gaza gelip lider olucaz muhabbetleriyle bugün maça çıkmayacak hem de 2 hafta sonraki fener maçına daha fazla asılacak sivasspor. Zaten devre arası emre ve mert başka takımlara gider.Gitmese bile sivas bjk şampiyonluk karşılaşmasının sonucunu biliyoruz  :lol: :lol:

Diyorsun :)

Şu yukarda ki anket maçlar başladığı zaman kalkması lazım şuan sivasa oy verenler çıkar :)

Etiketler: