Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31010 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ohh be saplamışlar Gs’ye!
Fatoş şanslı Psg maçı sona geldi, yedeklerle çıkar Psg yoksa karyola dar gelirdi Fatoş’a :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Ohh be saplamışlar Gs’ye!
Fatoş şanslı Psg maçı sona geldi, yedeklerle çıkar Psg yoksa karyola dar gelirdi Fatoş’a :D

yedeklerle de yaslarlar :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Juventuslu oyuncu Dybala, attığı golden sonra asker selamı verip Merih Demiral'a sarıldı.

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement : Avrupa'da uzun zamandır maçlara çıkıyoruz. Kazanıyoruz ya da kaybediyoruz. Ancak bir maçta bu kadar hakemi aldatmaya yönelik hareketler yapan başka bir takımla oynamamıştık. Galatasaray'lı futbolcuları hayretler içerisinde izledim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Juventuslu oyuncu Dybala, attığı golden sonra asker selamı verip Merih Demiral'a sarıldı.

Dybalacıyız bundan sonra  :lol: :lol:

Rekorların adamı Robert Lewandowski. 🔥 🙌

14 dakikada 4 gol - Şampiyonlar Ligi rekoru.

Bundesliga'da 9 dakikada 5 gol - Dünya rekoru.

Şöyle bir komplike her şeyi ile 4/4 bir santrafor izliyemeden öleceğiz Beşiktaşta  :uyucam:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle bir komplike her şeyi ile 4/4 bir santrafor izliyemeden öleceğiz Beşiktaşta  :uyucam:

Izledik :alala: :alala:

Cha cha cha :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement : Avrupa'da uzun zamandır maçlara çıkıyoruz. Kazanıyoruz ya da kaybediyoruz. Ancak bir maçta bu kadar hakemi aldatmaya yönelik hareketler yapan başka bir takımla oynamamıştık. Galatasaray'lı futbolcuları hayretler içerisinde izledim.
ilk defa böyle gahvelik görmüşler

Çevrimdışı tangaz

mario gomez
les ferdinand
feyyaz uçar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu clement geseyi hiç izlemeden mi maça hazırlanmış her maç böyleler lig maçlarında bunun 3-5 katını yapıyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bu clement geseyi hiç izlemeden mi maça hazırlanmış her maç böyleler lig maçlarında bunun 3-5 katını yapıyorlar
Izlemistir abi de yabanci hakem bunlari yemez demistir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:D

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1167124242456092672

Bakalım dedikleri tutmuş mu

psg gerçekten en yumuşak takım o kadar pozisyona girip sadece 1 tane atıp çıktı maçtan yeşil tik
real madrid gerçekten 2 senedir patates çok kötü oynadı 10 atması gereken maçtan 6 attı çıktı yeşil tik
brugge karşı şartlar eşit demiş evet iki maçta berabere bitti yeşil tik
bu sefer rehavet ihtimali yok demiş evet rehavete girilmedi kendi evlerinde pür dikkat oynanıp olabildiğince az gol yenildi yeşil tik

1 deplasman galibiyeti galatasarayı ilk 2 y... puhahahahahaha bide ilk 2 diyo puhahahahahhaha. ben bunu görmemiştim buraya kadar bütün gülüşümü içeri atmıştım oysaki hahahahahahaha

Çevrimdışı worns

Zenit lyon güzel maç oldu. 2-0 bitmek üzere. Zenit gruba tekrar tutundu.

Şu Dzyuba denen hayvan yaşlandıkça daha da olgunlaştı. Eskiden de severdim ama safi hayvandı. Şimdi iyice olgunlaşmış, ortalığı dağıtan komple santrafor oldu. Bu bi ara Mancini'yle kavga edip gönderilmek isteniyodu keşke o ara salça olsaymışız. Daha da ayrılmaz Zenit'ten.

Çevrimiçi Necmi

Bakalım dedikleri tutmuş mu

psg gerçekten en yumuşak takım o kadar pozisyona girip sadece 1 tane atıp çıktı maçtan yeşil tik
real madrid gerçekten 2 senedir patates çok kötü oynadı 10 atması gereken maçtan 6 attı çıktı yeşil tik
brugge karşı şartlar eşit demiş evet iki maçta berabere bitti yeşil tik
bu sefer rehavet ihtimali yok demiş evet rehavete girilmedi kendi evlerinde pür dikkat oynanıp olabildiğince az gol yenildi yeşil tik

1 deplasman galibiyeti galatasarayı ilk 2 y... puhahahahahaha bide ilk 2 diyo puhahahahahhaha. ben bunu görmemiştim buraya kadar bütün gülüşümü içeri atmıştım oysaki hahahahahahaha
:alala:
sonuna kadar nasıl sabredebildin :D
kaç yıldır maç kazanamayan takım hele birde deplasmanda kazanacak. :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

abuş duble yapmış porto deplasmanda kazanmış

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: